Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Για να μην ψάχνεις τα γράμματα, σου έγραψα τις μεταφράσεις του mclein για να μπορείς να τις κάνεις copy-paste (όλα caps). 1ο СПОКОЙНОЙ НОЧИДОБРЫЙ ДЕНЬКАЛЬКУЛЯТОРИМЕЮЩИЙ ОТНОШЕНИЕ 2ο АВТОР ПАВЕЛ ТЗЕЯННАКИС (αλήθεια γιατί Тз κι όχι Дж; ) ЕСЛИ ВАМ НУЖНА КАКАЯ-НИБУДЬ ИНФОРМАЦИЯ, ЕСЛИ У ВАС ЕСТЬ КАКОЕ-ТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ИЛИ У ВАС ЕСТЬ КАКАЯ-ТА ПРОБЛЕМА ОТПРАВЬТЕ НА МОЙ ПОЧТОВЫЙ ЯЩИК СООБЩЕНИЕ ПО АДРЕСУ [email protected] 3ο НЕ ЗАБУДЬТЕ ОСТАВИТЬ ВАШУ ОЦЕНКУ И ВАШЕ МНЕНИЕ НА Play Store БЛАГОДАРЮ ВАС ЗА ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СБОРКИ (ПРОГРАММЫ) СМЕНА ТЕМЫАРХИВОСТАВЬТЕ ОТЗЫВОШИБКА ДЕЛЕНИЕ НА НУЛЬ (НЕВОЗМОЖНО) 4ο НАЧАЛОСВЕТЛОГО ЦВЕТА ФОН В ИТОГЕ / ТЁМНОГО ЦВЕТА ФОН КЛАВИШ (КНОПОК)ОТМЕНАВИБРАЦИЯУДАЛЕНИЕ АРХИВА 6
pavlos1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Kercyn μέσα στο μυαλό μου είσαι το πως θα εβρισκα τα γράμματα. Σε ευχαριστώ πολύ.!!
mclein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 χρωσταω γερμανικα κ ισπανικα. λιγο υπομονη γιατι οι φιλοι ειναι σε διακοπομουντ.
pavlos1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ναι κανένα θεμα δεν βιαζομαι, και που με βοηθας ειναι too much σιγα μην εχω απαιτηση στον χρονο, σε ευχαριστώ πραγματικα! 2
mclein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ξερουμε 2-3 γλωσσες αλλα αμα δεν περασει απο επιτροπη δε γινεται μη γινουμε κ ρεζιλι !!!! 1
mclein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ισπανικά : Καληνυχτα/καλημερα = Buenas noches / Buenos días Αριθμομηχανή = Calculadora Σχετικά.. = Acerca deΔημιουργός = Creador de la aplicación Για οποιαδήποτε πληροφορία, πρόταση ή για να αναφέρετε ένα πρόβλημα στείλτε μου email στο: [email protected] Para más información, sugerencias o quejas, por favor póngase en contacto por e-mail: [email protected] Μην ξεχάσετε να αφήσετε μια βαθμολογία και ένα σχόλιο στο play store. No se olviden de dejar su comentario y su valoración en play store Ευχαριστώ που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Gracias por utilizar la aplicación Αλλαγή Θέματος = Cambiar el temaΙστορικό = Historial Αφήστε μια κριτική! = Dejen su comentario! Σφάλμα: Διαίρεση με το 0. = Error: División por ceroΑκύρωση = AnularΔόνηση = VibraciónΕκκαθάριση ιστορικού = Borrar historial 2
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 το αναποδο θαυμαστικο ξεχασες, κατά τα αλλα μου φαινεται σωστο το σπανιολικο 1
pavlos1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ mclein! Τα προσθεσα στην εφαρμογη και τα Ρωσικα και τα Ισπανικα! 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 αν θες μπορω να το μεταφρασω στα αλβανικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα