Goro29 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πρώτη σε πωλήσεις είναι η Samsung αφού βγάζει αρκετές συσκευές στην αγορά, δεύτερη έρχεται η Apple και πάει λέγοντας. Εκτός αν εννοεί τις πωλήσεις κάθε ναυαρχίδας και όχι τις συνολικές. Μά το iphone 6 είχε 16%+ λιγότερες πωλήσεις για αυτό ρωτησα
Zus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αλλά η απορία μου είναι γτ έρχεται δεύτερη? Η πρώτη πια είναι στης πωλήσεις? :/ Πρώτη σε έσοδα είναι η Apple. Δεύτερη έρχεται η Samsung. H Apple έχει μόλις τρεις νέες συσκευές, όταν η Samsung έχει τρεις για κάθε κατηγορία. 1
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πρώτη σε έσοδα είναι η Apple. Δεύτερη έρχεται η Samsung. H Apple έχει μόλις τρεις νέες συσκευές, όταν η Samsung έχει τρεις για κάθε κατηγορία. ναναι καλα το app store
Zus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Και το appstore μέρος ενός οικοσυστήματος του smartphone είναι. Όταν επιλέγουμε smartphone, δεν επιλέγουμε μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά επιπλέον λειτουργικό, εφαρμογές και χρηστικότητα. Το μόνο κινητό που με δελεάζει από το να αλλάξω στρατόπεδο, ήταν το Note 4 και περίμενα πως και πως το 7. Αν δεν το βγάλουν Ευρώπη, μαύρο. 1
Neg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ναναι καλα το app store Μα η Apple πουλάει λόγω του Οικοσυστήματος της, ΛΣ, AppStore, Υπηρεσίες, Design, Customer Service και μεταπωλητική αξία. Σαφώς και ο ανταγωνισμός προσφέρει καλύτερες οθόνες, περισσότερη RAM και άλλα διάφορα. Αλλά από πολλές εταιρίες λείπει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.
kexas22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αφού έχει καταχωρίσει τα προσωπικά στοιχεία μας ήρθε μετά η καταχώρηση δακτυλικων αποτύπωματων τώρα ήρθε η σειρά του ματιού αντε και του χρόνου DNA. 1
gdriver Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 θεωρώ πως θα κυκλοφορήσουν 2 εκδόσεις. μία με τον exynos και μία με snapdragon.
seithan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πρεπει να ερθει Ευρωπη. ΠΡΕΠΕΙ!!! Πραγματικά έχω ιδρώσει!
Yggdrasil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τίποτα το καινούργιο, πιθανότατα όπως το προηγούμενο Note που ήταν το S6 με πενάκι. Αυτό θα είναι το S7 με πενάκι. δεν ειχες ποτε νοτε...καταλαβαινω 1
kukukali Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θα έρθει μάλλον έχουν βγάλει και τιμή...849€ http://www.sammobile.com/2016/07/11/samsung-galaxy-note-7-pricing-could-start-at-e849/
fouskmech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αν είναι τόσο μακρόστενο όσο φαίνεται στις μέχρι τώρα φωτό, και με κυρτή οθόνη επίσης..... κλάφτα χαράλαμπε.....
fragma Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είμαι ο μοναδικός που τον εκνευρίζει απίστευτα η curved edge οθόνη; Τα bezels στο πλάι δεν είναι καθόλου περιττά... Είναι πολυ σπαστικό να ανοίγεις διάφορα οταν απλά το κρατάς.
enigma84 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν και το τελευταίο μοντέλο της σειράς κυκλοφόρησε με την εμπορική ονομασία Note 5, η Samsung προτίμησε να περάσει απευθείας στο νούμερο 7 - αντί 6 που θα ήταν το λογικό - για δύο προφανείς λόγους, πρώτον για να αποφύγει τα μπερδέματα και να δημιουργήσει μία ομοιόμορφη, πληρέστερη γκάμα συσκευών (μαζί με τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge) και δεύτερον για να φέρει τις συσκευές της στην ίδια αρίθμηση με αυτές της Apple - οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Δηλαδή τόσα χρόνια μας είχε μπερδέψει..... Χαζομάρα για μένα μιας και δείχνουν την apple.
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είμαι ο μοναδικός που τον εκνευρίζει απίστευτα η curved edge οθόνη; Τα bezels στο πλάι δεν είναι καθόλου περιττά... Είναι πολυ σπαστικό να ανοίγεις διάφορα οταν απλά το κρατάς. Μια που εχω το 7s edge ,η αλήθεια ειναι οτι το απενεργοποίησα όποτε δεν πετάγεται τιποτα έξω ομως ομορφαίνει την συσκευή και όταν βλέπω βιντεο μου αρέσει πολυ η κουρβα,δεν καταλαβαίνω γιατι βγάζεις σπυράκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα