Προς το περιεχόμενο

zalman z9 black

gr1goris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω είχα κάνει μια σύνθεση περίπου 1 μηνά πριν από e-shop και διάλεξα και την επιλογή δωρεάν συναμορλόγησης και μου ήρθε ο υπολογιστής ολα μια χαρά αλλά παρατήρησα ότι δεν δουλεύουν οι 2 πανω ανεμιστήρες του κουτιού. Μήπως θα μπορούσατε να μου εξηγησετε γιατι γινεται αυτο και αν γίνεται να τους ενεργοποιήσω? το λινκ του κουτιού ειναι: http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-black-p-PER.806927
και μητρική που είχα βάλει: http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h170m-pro4-retail-p-PER.528889

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουμε το ιδιο κουτι btw :P καταρχας στα εχουν συνδεσει τους ανεμηστηρες; βασικο...

αν ειναι συνδεδεμενοι δοκιμασε να τεσταρεις αν ειναι οι ανεμηστηρες προβληματικοι η κατι αλλο

ευχαριστω για την απαντηση θα το κοιταξω αυριο γιατι ειμαι 2ημερο εκτος σπιτιου.Αν και νομιζω πρεπει να μην τους εχουν συνδεσει καθολου γιατι θυμαμαι οταν εβαλα την καρτα γραφικων δεν ειχα δει καλωδιακια να πηγαινουν προς αυτους μηπως ξερεις να μου πεις που ακριβως συνδεονται πανω στην μητρικη γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα? Ή αν θα το βρω στο manual?
Στο A-tuning που ειχα δει της μητρικης δεν τους εμφανιζε για να τους ρυθμισω παντως και θυμαμαι εχει και 1 κουμπακι με εναν ανεμιστηρα πανω στο κουτι που λεει high-low και ακομα και να το πατησω δεν εκανε τιποτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

επειδη εχω και εγω ακριβως την ιδια μητρικη  πανω στην μητρικη μπορεις να συνδεσεις μονο 2 φανακια και συνηθως συνδεουν  το μπροστα και το πισω ενω τα υπολοιπα περνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο εκτος αν υπαρχει fan controller. ποσα φανακια εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...