zacdag Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τις προάλλες πήγα στην forthnet να βάλω vdsl. Ενώ στην πολυκατοικία μου υποστηρίζετε, οι υπάλληλοι μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο για το συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου. Τι μπορώ να κάνω?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κατσε ντε...πως γινεται στην πολυκατοικια να εχουν και να σου λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο για τον δικο σου αριθμο?Δηλαδη παραδεχτηκαν και στην εταιρια οτι εχει η πολυκατοικια αλλα εσυ δεν μπορεις ν παρεις?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τις προάλλες πήγα στην forthnet να βάλω vdsl. Ενώ στην πολυκατοικία μου υποστηρίζετε, οι υπάλληλοι μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο για το συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου. Τι μπορώ να κάνω?Όταν λες στη πολυκατοικία σου υποστηρίζει πως ακριβώς το εννοείς? Έχει βάλει κάποιος vdsl η πχ το είδες σε άλλο πάροχο? Αν πχ το είδες σε καμία Wind πολύ πιθανό είναι να το κάνουν για μαζέψουν πελάτες, εδώ εμένα που είμαι περίπου 2,3km από το αστικό κέντρο η Wind μου υπόσχεται ότι θα έχω vdsl με 45mbps τουλάχιστον (πράγμα που δεν γίνεται ούτε μια στο εκατομμύριο) Αν όμως έχει βάλει άλλος στην οικοδομή και είσαι σίγουρος, πήγαινε ρώτα τον λόγο που δεν σου δίνουν, ενώ άλλοι έχουν κανονικά
zacdag Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κατσε ντε...πως γινεται στην πολυκατοικια να εχουν και να σου λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο για τον δικο σου αριθμο?Δηλαδη παραδεχτηκαν και στην εταιρια οτι εχει η πολυκατοικια αλλα εσυ δεν μπορεις ν παρεις? Κάποιοι γείτονες μου έχουν vdsl! Όταν πήγα στο κατάστημα μου είπαν ότι για κάποιον λόγο(τον οποίο δεν μου εξήγησαν) δεν γίνετε συγκεκριμένα(τουλάχιστον προς το παρόν) στο δικό μου αριθμό. Όταν λες στη πολυκατοικία σου υποστηρίζει πως ακριβώς το εννοείς? Έχει βάλει κάποιος vdsl η πχ το είδες σε άλλο πάροχο? Αν πχ το είδες σε καμία Wind πολύ πιθανό είναι να το κάνουν για μαζέψουν πελάτες, εδώ εμένα που είμαι περίπου 2,3km από το αστικό κέντρο η Wind μου υπόσχεται ότι θα έχω vdsl με 45mbps τουλάχιστον (πράγμα που δεν γίνεται ούτε μια στο εκατομμύριο) Αν όμως έχει βάλει άλλος στην οικοδομή και είσαι σίγουρος, πήγαινε ρώτα τον λόγο που δεν σου δίνουν, ενώ άλλοι έχουν κανονικά Στην οικοδομή υποστηρίζετε κανονικά! Μάλιστα υπάρχουν άτομα που έχουν vdsl και οι χαλκοί της πολυκατοικίας είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα για ποιον λόγο δεν με αφήνουν δεν ξέρω αναζητηση αλλης εταιρειας Έχω συμβόλαιο για ακόμα 1 χρόνο
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μάλλον επειδή έχεις συμβόλαιο. Και στην Hol δεν επιτρέπεται
bstefos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Όταν λες στη πολυκατοικία σου υποστηρίζει πως ακριβώς το εννοείς? Έχει βάλει κάποιος vdsl η πχ το είδες σε άλλο πάροχο? Αν πχ το είδες σε καμία Wind πολύ πιθανό είναι να το κάνουν για μαζέψουν πελάτες, εδώ εμένα που είμαι περίπου 2,3km από το αστικό κέντρο η Wind μου υπόσχεται ότι θα έχω vdsl με 45mbps τουλάχιστον (πράγμα που δεν γίνεται ούτε μια στο εκατομμύριο) Αν όμως έχει βάλει άλλος στην οικοδομή και είσαι σίγουρος, πήγαινε ρώτα τον λόγο που δεν σου δίνουν, ενώ άλλοι έχουν κανονικά <<εδώ εμένα που είμαι περίπου 2,3km από το αστικό κέντρο η Wind μου υπόσχεται ότι θα έχω vdsl με 45mbps τουλάχιστον (πράγμα που δεν γίνεται ούτε μια στο εκατομμύριο)>> Έχω ακριβώς την ίδια απόσταση από αστικό κέντρο,έχω WIND και ΝΑΙ έχω 45+ (από καφάο).Τι εννοείς λοιπόν δεν γίνεται;
zacdag Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μάλλον επειδή έχεις συμβόλαιο. Και στην Hol δεν επιτρέπεται Δεν νομίζω, γιατί αν βάλω vdsl θα χρειαστεί να κάνω καινούριο συμβόλαιο. Οπότε δεν τους συμφέρει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 <<εδώ εμένα που είμαι περίπου 2,3km από το αστικό κέντρο η Wind μου υπόσχεται ότι θα έχω vdsl με 45mbps τουλάχιστον (πράγμα που δεν γίνεται ούτε μια στο εκατομμύριο)>> Έχω ακριβώς την ίδια απόσταση από αστικό κέντρο,έχω WIND και ΝΑΙ έχω 45+ (από καφάο).Τι εννοείς λοιπόν δεν γίνεται; Μιλαμε για περιπτωση που δεν υπαρχει καινουργιο καφαο στην γειτονια , AΠο αστικο κεντρο δινουν σε αποστασεις 0,8κμ μερχι και 1κμ βαρια βαρια συνηθως Αν υπαρχει καμπινα λογικο ειναι να περνεις VDSL Οπως εχω ξανα πει αλλο να περνει ο γειτοντας 2 τετραφωνα πιο κατω αλλος καποιος στην οικοδομη σου , σιγουρεψου οτι στην οικοδομη εχει καποιος VDSL και ξανα ρωτα τους , αν μου πεις ο γειτονας που μενει 3 στενα πιο κατω γιατι να περνει , δεν στεκει , 3 στενα πιο κατω ισως περνει απο αλλο αστικο κεντρο , ισως εχουν μπει νεες καμπινες κοντα του και περνει απο εκει ενω σε εσενα δεν υπαρχει υποδομη προς το παρων , αρχικα ανεβασε λιγο τα στατιστικα τις υπαρχουσας γραμμης για να δουμε περιπου σε τι αποσταση εισαι απο το αστικο κεντρο
bill2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στο δικό μυ το σπίτι μονο οτε forthnet kai wind υποστηρίζουν οι υπόλοιπες όχι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Vdsl είτε θα δίνουν όλοι είτε κανένας συνήθως, η wind για να μαζέψει πελάτες έχει βέβαια σχεδόν παντού vdsl ώστε κάνεις συμβόλαιο και μετά σου λένε ξες δεν γίνεται να πάρεις vdsl θα σε γυρίσουμε χωρίς χρέωση σε Adsl, και αναγκάζεται ο κόσμος να κάθετε 1-2 για να μην σπάσει το συμβόλαιο,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα