neoxrated Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 λοιπον θα ηθελα τις συμβουλες σας. μετακομισα σε ενα νεο σπιτι κ αποτι φαινεται η κεντρικη γραμμη του οτε ειναι καπως μακρια απο τον χωρο που θελω να τοποθετησω το γραφειο. η χρηση του υπολογιστη εκτος απο επαγγελματικη, ειναι και για gaming οποτε οπως καταλαβαινετε το ms ειναι κατι πολυ σημαντικο. Η συνδεση ειναι hol και το ρουτερακι netfaster. Εχω 4 τροπους συνδεσης στο μυαλο μου... το καλωδιο σε μετρα που θα χρειαστει αν θελω να το περασω περιμετρικα απο τις πορτες θα πρεπει να ειναι γυρω στα 25 μετρα... οποτε τι ειναι καλυτερο; - το ρουτερ διπλα στον υπολογιστη με 25 μετρα καλωδιο του οτε - το ρουτερ διπλα στην πριζα του οτε με 25 μετρα καλωδιο ethernet - το ρουτερ καπου ενδιαμεσα με καλωδιο 12.5 οτε και 12.5 ethernet - powerlines εγω περισσοτερο σκεφτομουν την τριτη συνδεσμολογια αλλα αν καποιος ειναι σχετικος θα μπορουσε να με κατατοπισει καπως καλυτερα. ας ξανα επισημανω οτι με ενδιαφερει κυριως το ms και οχι τοσο αν χανω λιγη ταχυτητα. Εαν η καλυτερη λυση ειναι τα powerlines θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο.... α και τελος σκεφτομαι να αλλαξω κ το ρουτερακι να βαλω καποιο αλλο δικο μου, το οποιο να εχει και QoS και καλες ταχυτητες, εχετε καμια καλη ιδεα; ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 το ρουτερ διπλα στην πριζα του οτε και 25 μετρα καλωδιο εκτος αν δεν θες τοσο καλωδιο οποτε Powerline. το Utp παιζει χωρις απωλεια μεχρι τα 100 μετρα οποτε σε νοιαζει να παιξεις με μικρο τηλεφωνικο και μεγαλο ethernet. για ρουτερ υπαρχει και sticky topic για να παρεις ιδεες.
neoxrated Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ωραια, ευχαριστω για την κατατοπιση, οσον αφορα το θεμα με τα powerline, η διαφορα ειναι σε σχεση με το καλωδιο ethernet μονο στην τιμη; η εχει και καποια μικρη απωλεια; διοτι το θεμα μου δεν ειναι τοσο οικονομικο οσο πρακτικο
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ωραια, ευχαριστω για την κατατοπιση, οσον αφορα το θεμα με τα powerline, η διαφορα ειναι σε σχεση με το καλωδιο ethernet μονο στην τιμη; η εχει και καποια μικρη απωλεια; διοτι το θεμα μου δεν ειναι τοσο οικονομικο οσο πρακτικο θα εχει λιγο μεγαλυτερο Ping απο το καλωδιο που ειναι οτι καλυτερο (το ethernet).επισης πιο φτηνο απο ενα powerline.powerline απλα tp link .netgear.κατι καλυτερο πας σε devolo.καλο θα ειναι να ειναι και passthrough.
neoxrated Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 οκ ευχαριστω παμε για καλωδιο. cat 5? cat 5e? cat 6? θα εχω καποια διαφορα στην 24αρα που εχω; και ειναι και η τελευταια μου ερωτηση
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 cat5e η ca6.δεν θα δεις διαφορα.αν περναει κοντα απο ρευματα εκει θες κανα stp/ftp αλλιως απλα ενα απλο καλωδιο cat5e ή cat6.μικρη διαφορα σε τιμη αλλωστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα