Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπερα. Επειδή θα πάρει το Ζ2 μου ο αδερφός μου, τι μπορώ να πάρω με 300ε που να είναι λίγο καλύτερο σε specs? Σκεφτόμουν το Lg g4 αλλά δεν είμαι σίγουρος λόγω του γνωστού προβλήματος.
mahone1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 huawei mate s φιλε μου με τίποτα το g4 είναι καλύτερο σε όλα από το z2 εννοείτε..
Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πολύ ωραίο το MATE S αλλά με προβληματίζει η gpu που είναι πιο αδύναμη ακόμα και από αυτή του z2 :/
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπερα. Επειδή θα πάρει το Ζ2 μου ο αδερφός μου, τι μπορώ να πάρω με 300ε που να είναι λίγο καλύτερο σε specs? Σκεφτόμουν το Lg g4 αλλά δεν είμαι σίγουρος λόγω του γνωστού προβλήματος. Στα 299€ όπως λέει και το Kimovil, έχει βλέπω το Coolicοοl από τα έμπιστα μαγαζιά σαν πιο φθηνό, το δικό μου κινητό, Xiaomi Note Pro, που σίγουρα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Ζ2. 1
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το G4 θα έλεγα Γιατί και να σου τυχει έχει φανταστικό Service. Επίσης εν μέρει η νεες παρτίδες 60Χ έχουν διορθωθεί. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στα 299€ όπως λέει και το Kimovil, έχει βλέπω το Coolicοοl από τα έμπιστα μαγαζιά σαν πιο φθηνό, το δικό μου κινητό, Xiaomi Note Pro, που σίγουρα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Ζ2. Πολύ καλή τιμή αλλά το χρειάζομαι άμεσα και δεν επαρκούν τα χρήματα στη revolut αυτή τη στιγμή (και μέχρι να φτάσει το έμβασμα... ) Το G4 θα έλεγα Γιατί και να σου τυχει έχει φανταστικό Service. Επίσης εν μέρει η νεες παρτίδες 60Χ έχουν διορθωθεί. Το θέλω αυτό το κινητό (έχει και καλύτερη υποστήριξη στο xda από το Mate S που ούτε root δεν παίρνει στην 6.0) αλλά φοβάμαι μην με τρέχει 2-3 φορές το μήνα στο service. Όπως λες βέβαια έχει καλό service η lg και με καλύπτει ψυχολογικά κάπως...
Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τελικά παράγγειλα το LG V10 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πιστεύω να αξίζει τα 70ε επιπλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα