mylo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχω φίλο που έκανε αντίστοιχο λάθος σε τράπεζά και το πλήρωσε από τη τσέπη του και μου έτυχε να με δώσουν λάθος ρέστα στο μασουτη. Της έδωσα 10€ και με έδωσε ρέστα από 50€. Δε το παίζω τίμιος αλλά σκέφτηκα πως ουσιαστικά θα πάρω το μεροκάματο της και της το είπα.
nikko_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 όχι δεν "είπε να τα επιστρέψει" ρώτησε ουσιαστικά αν παίζει να έχει συνέπειες αν ΔΕΝ τα επιστρέψει και γενικά πόσο ανώδυνο μπορεί να είναι ενα τέτοιο σενάριο. Επίσης απο την στιγμή που είδε το λάθος και δεν έκανε τιποτα είναι ένοχος. Στο 4ο μήνυμα του thread είπε ότι αύριο θα τα πάει πίσω. Και καλά έκανε και ρώτησε διευκρινίσεις γιατί ο πρώτος διδάξας απατεώνας είναι το κράτος, το οποίο παρά τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις από δικαστήρια επί σειρά ετών δεν εξοφλεί οφειλές προς ιδιώτες και δεν επιτρέπει να του κάνεις ούτε κατάσχεση. Και μας λες ότι ο άλλος είναι ένοχος επειδή πήρε λάθος ρέστα ; Έλεος. 2
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αξίζει να μπεις σε περιπέτειες για 200 euro ? μια στις 10 να μπλέξεις τι να λέει για τα περι ηθικής ναι οκ σας πιστέψαμε , όλοι οι άγιοι εδω μέσα μαζεύτηκαν ,λολ btw ποτέ δεν κράτησα λάθος ρέστα και μου έχουν κάνει πολλές φορές λάθος ιδικά σε περίπτερα μέχρι και 20φεύγα euro παραπάνω μου δώσανε 4
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 όχι δεν "είπε να τα επιστρέψει" ρώτησε ουσιαστικά αν παίζει να έχει συνέπειες αν ΔΕΝ τα επιστρέψει και γενικά πόσο ανώδυνο μπορεί να είναι ενα τέτοιο σενάριο. Επίσης απο την στιγμή που είδε το λάθος και δεν έκανε τιποτα είναι ένοχος. εγω σε βλεπω σαν αιτια να κλεισει αλλο ενα thread ξερεις... 3
Holism Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα troll παλιά σε έκαναν να γελάς, τώρα σε σπαμαρουν με μουφα ηθική. Sad. 5
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τι δουλειά έχει η αγιοσύνη; Το να κρατάς μια βασική ηθική αυτό υπάρχει μόνο στο μυαλό σου Τα troll παλιά σε έκαναν να γελάς, τώρα σε σπαμαρουν με μουφα ηθική. Sad. πολύ βαρετοί για trolls , μάλλον τα εννοούν αυτά που γράφουν δεν λέω για αυτούς αλλα στο internet υπάρχουν κ άτομα με ψυχοπάθειες και αρρώστιες , δεν μπορείς να παίρνεις στα σοβαρά τον καθένα . Όχι που βαφτίσαμε όλους τους περίεργους trolls , εγώ ποιο πολύ ψυχικές ασθένειες βλέπω να κυκλοφορούν online παρά trolls 2
lary7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το τραγικο με το δημόσιο ειναι πως αντι να βαλουν καμια καμερα σε τελωνεία ή εφορίες ή χειρουργεία κτλ οπου υπάρχει η διαφθορά, πήγαν και έβαλαν στο ταμείο μην τυχών και κάνει κανενα λαθάκι ο υπάλληλος και δώσει κανενα ευρώ απο την τσέπη του... Στην θέση του ΤΣ θα ελεγα τον υπάλληλο πως θα εξετάσω το αίτημα του, θα διενεργήσω ταμειακό ελεγχο στο ταμείο μου και απογραφη και αν οντος τα βρώ σε κανενα 2μηνο θα τα επιστρέψω. Όπως ακριβώς κανει το κράτος με τον πολίτη... 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στην θέση του ΤΣ θα ελεγα τον υπάλληλω πως θα εξετάσω το αίτημα του, θα διενεργήσω ταμειακό ελεγχο στο ταμείο μου και απογραφη και αν οντος τα βρώ σε κανενα 2μηνο θα τα επιστρέψω. Όπως ακριβώς κανει το κράτος με τον πολίτη... so much win! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις