Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις κράτησε ναι,αφου πάτησα Save

Πάω να βάλω και τις google τώρα

.........................................................

----------------------------------------------

Δεν μπαινει ουτε με τις google

Δημοσ.

Για το pc δε με νοιάζει τόσο πολύ .Πιο πολύ με νοιάζει για τα κινητά γιατί ερχονται τουρίστες επειδή έχουμε δωμάτια που νοικιάζομε και είναι μεγάλη ενόχληση γι αυτούς(και για μένα) να τους λέω" δώστε μου τα κινητά σας να σας βάλω τις ip γιατί αλλιώς δεν θα χετε ίντερνετ"

Δημοσ.

απο ολα αυτα που αναφερεις κατι φαινεται να γινεται με τον dns!το οτι δεν εχεις ιντερνετ δν σημαινει απαραιτητα οτι δεν παιρνεις ip απο ρουτερ. αμα θες μπορουμε να το δουμε πιο διεξοδικα. δοκιμασε κ με καλωδιο.οπως δοκιμασε να δεις mac adress table

• Like 1
Δημοσ.

απο ολα αυτα που αναφερεις κατι φαινεται να γινεται με τον dns!το οτι δεν εχεις ιντερνετ δν σημαινει απαραιτητα οτι δεν παιρνεις ip απο ρουτερ. αμα θες μπορουμε να το δουμε πιο διεξοδικα. δοκιμασε κ με καλωδιο.οπως δοκιμασε να δεις mac adress table

Αυτό είναι, το γιατί δεν παίζει με άλλους dns μέσα στο router είναι το κουλό.Και αν πάρει οτέ και πει έχω αυτό και αυτό το πιο πιθανό είναι να του βaλουν manual dns στην κάρτα δικτύου και πάλι απο την αρχή.
  • Like 1
Δημοσ.

Με καλώδιο δοκίμαζα τόση ώρα.Mε το mac address table τι εννοείς;

Δημοσ.

Είχα το ΄΄ιδιο πρόβλημα με ένα modem της dlink (http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html) και από το public μου το άλλαξαν 3 φορές. Στο τέλος πήρα αυτό (http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html) και ησύχασα. Ποιό modem έχει;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...