Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα. Καθως ημουν στην τουαλετα με το κινητο, κανω μια αποτομη κινηση και πεφτει μεσα στο νερο. Φυσικα τρομοκρατηθηκα, το εβγαλα εξω κι ευτηχως λειτουργουσε κανονικα!!! Εβγαλα μπαταρια, σιμ, καρτες κτλ το αφησα να φυγουν τα πολλα νερα και το συναρμολογησα ξανα χωρις το πισω καπακι. Μετα εκανα δοκιμες να δω αν λειτουργουσαν ολα και παρατηρησα ενα προβλημα στο ηχειο. Δεν ειναι τοσο δυνατο και δεν εχει σωστη συχνοτητα ο ηχος. Αυτο θα περασει με το ολοκληρωτικο στεγνωμα η ειναι μονιμη βλαβη; Επισης, δεν το εχω βαλει ακομα στην πριζα. Να περιμενω μεχρι το πρωι;

Παρακαλω απαντηστε γιατι ειναι επειγων. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τωρα εσβησε τελειως.

Κακώς το άνοιξες. Κάνε αυτό που σου λέω και να ελπίζεις σε 2 ημέρες που θα το ξαναπιάσεις να δουλέψει.
Δημοσ.

Κακώς το άνοιξες. Κάνε αυτό που σου λέω και να ελπίζεις σε 2 ημέρες που θα το ξαναπιάσεις να δουλέψει.

Το εκανα. Αν σε δυο μερες δεν γινει τιποτα τι κανω;

Δημοσ.

Το εκανα. Αν σε δυο μερες δεν γινει τιποτα τι κανω;

Τρως το ρύζι..... ;)

Δεν νομίζω να μπορείς να κανείς και πολλά σε αυτήν την περίπτωση

Δημοσ.

Παιδια το αφησα μεχρι το πρωι μες τα ρυζια και οταν το συναρμολογησα ανοιξε και δουλεψε μεχρι το logo της lg. Εβγαλα μπαταρια, την ξαναβαλα και τιποτα. Μετα το εβαλα στο ρευμα κι εβγαζε ενα σημα μπαταριας με ερωτηματικο. Παιζει να την γλυτωσα με θυμα την μπαταρια και κατι μου λεει πως παιζει να επαθα και bootloop (ολα τα καλα μαζι)

Δημοσ.

Παιδια το αφησα μεχρι το πρωι μες τα ρυζια και οταν το συναρμολογησα ανοιξε και δουλεψε μεχρι το logo της lg. Εβγαλα μπαταρια, την ξαναβαλα και τιποτα. Μετα το εβαλα στο ρευμα κι εβγαζε ενα σημα μπαταριας με ερωτηματικο. Παιζει να την γλυτωσα με θυμα την μπαταρια και κατι μου λεει πως παιζει να επαθα και bootloop (ολα τα καλα μαζι)

Σου είπα 2 ημέρες...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...