technology_guy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Παιδες καλησπερα. Καθως ημουν στην τουαλετα με το κινητο, κανω μια αποτομη κινηση και πεφτει μεσα στο νερο. Φυσικα τρομοκρατηθηκα, το εβγαλα εξω κι ευτηχως λειτουργουσε κανονικα!!! Εβγαλα μπαταρια, σιμ, καρτες κτλ το αφησα να φυγουν τα πολλα νερα και το συναρμολογησα ξανα χωρις το πισω καπακι. Μετα εκανα δοκιμες να δω αν λειτουργουσαν ολα και παρατηρησα ενα προβλημα στο ηχειο. Δεν ειναι τοσο δυνατο και δεν εχει σωστη συχνοτητα ο ηχος. Αυτο θα περασει με το ολοκληρωτικο στεγνωμα η ειναι μονιμη βλαβη; Επισης, δεν το εχω βαλει ακομα στην πριζα. Να περιμενω μεχρι το πρωι; Παρακαλω απαντηστε γιατι ειναι επειγων. Ευχαριστω.
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το βάζεις σε μπωλ με ρύζι για 2 ημέρες και μετά ασχολείσαι μαζί του. 1
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τωρα εσβησε τελειως.Κακώς το άνοιξες. Κάνε αυτό που σου λέω και να ελπίζεις σε 2 ημέρες που θα το ξαναπιάσεις να δουλέψει.
technology_guy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κακώς το άνοιξες. Κάνε αυτό που σου λέω και να ελπίζεις σε 2 ημέρες που θα το ξαναπιάσεις να δουλέψει. Το εκανα. Αν σε δυο μερες δεν γινει τιποτα τι κανω;
polteris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το εκανα. Αν σε δυο μερες δεν γινει τιποτα τι κανω; Τρως το ρύζι..... Δεν νομίζω να μπορείς να κανείς και πολλά σε αυτήν την περίπτωση
technology_guy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Παιδια το αφησα μεχρι το πρωι μες τα ρυζια και οταν το συναρμολογησα ανοιξε και δουλεψε μεχρι το logo της lg. Εβγαλα μπαταρια, την ξαναβαλα και τιποτα. Μετα το εβαλα στο ρευμα κι εβγαζε ενα σημα μπαταριας με ερωτηματικο. Παιζει να την γλυτωσα με θυμα την μπαταρια και κατι μου λεει πως παιζει να επαθα και bootloop (ολα τα καλα μαζι)
tasos-e Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Βιάστηκες έπρεπε να το αφήσεις και άλλη μέρα στο ρύζι
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Παιδια το αφησα μεχρι το πρωι μες τα ρυζια και οταν το συναρμολογησα ανοιξε και δουλεψε μεχρι το logo της lg. Εβγαλα μπαταρια, την ξαναβαλα και τιποτα. Μετα το εβαλα στο ρευμα κι εβγαζε ενα σημα μπαταριας με ερωτηματικο. Παιζει να την γλυτωσα με θυμα την μπαταρια και κατι μου λεει πως παιζει να επαθα και bootloop (ολα τα καλα μαζι) Σου είπα 2 ημέρες...!
technology_guy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν γινονταν. Έπρεπε να φύγω σήμερα.
technology_guy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το πήγα στο σέρβις. Σε 15 μέρες λένε μάλλον θα είναι έτοιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα