zeniath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αν είστε αφραγκοι δε θα μπορείτε να το παιξετε γιατί θέλει καμία 300ρια mb την ημέρα αν παίζεις Μην πραπληροφορείς τον κόσμο ρε μαν, παίζω μια βδομάδα και είμαι με το ζόρι στα 100mb, με 2Gb συμβόλαιο τον μήνα, άφραγκος για κινητό να πάρω νέο αυτή την στιγμή είμαι. Προτάσεις για κινητό ζήτησα όχι Οικιακή Οικονομία το official thread ειναι για τέτοιες συζητήσεις, όχι αυτό.
chios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ψιλο ασχετο αλλα ορισμενα καταστηματα δεν ντρεπονται να πουλανε συσκευη του 2014 σε τιμη καινουργιας ναυαρχιδας? https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html 330ευρω το you και ακομα χειροτερα ο Κωτσοβολος 599ευρω? Το θέμα είναι πια κορόιδα θα το αγοράσουν 1
AggelosTz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν σου κολλάει το κινητό απεγκατεστησε messenger ,fb ,εμένα το πέθανε κυριολεκτικά το moto g3!!! Τα απεγκατεστησα και το κινητό πετάει. Για φβ έβαλα swipe και είδα το φως Α και κάνε factory reset αν δεν έχεις κάνει κ μακριά από messenger,fb applications.
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μπορειτε να δοκιμασετε και το fb lite που -οπως υποδηλωνει και το ονομα του- ειναι πιο ελαφρυ app.
beatshooter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Επειδη το μεσεντζερ ειναι βαρυ για παλια κινητα,ποια η λυση για τσατ μεσω φεις εφοσον πλεον ζητει αναγκαστηκα μεσεντζερ;;;
ziaba Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 νομίζω το πιο οικονομικό και με την καλύτερή κάρτα γραφικών (ADRENO 418) είναι το xiaomi mi4c άλλα θα πρέπει να περιμένεις 3 εβδομάδες από τα βάθη της Κίνας ή χτυπά το από δω απ τις αγγελίες
panos- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Επειδη το μεσεντζερ ειναι βαρυ για παλια κινητα,ποια η λυση για τσατ μεσω φεις εφοσον πλεον ζητει αναγκαστηκα μεσεντζερ;;; Δοκίμασε το Facebook Lite
beatshooter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αντι του μεσετζερ λέω τι να βάλω όχι αντί του φειςμπουκ
panos- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αντι του μεσετζερ λέω τι να βάλω όχι αντί του φειςμπουκΑντικαθιστά και τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα