king2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το Moto G με πολύ μα πάρα πολύ light χρήση πλέον κολλάει όσο δεν πάει, και μια φίλη μου που πήρε και η ίδια σαν εμένα καμιά βδομάδα πριν από το δικό μου, τα ίδια σκατά είναι. Στην αρχή φαινόταν πολύ καλό είχε πολύ καλές κριτικές κλπ κλπ κλπ, αλλά ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Κάθε λίγο και λιγάκι clear cache μπας και αντέξει να μην κολλάει για κανά 3ωρο Το Moto X 2nd Gen στο σκέφτηκα αλλά μετά την εμπειρία με το άλλο το G 2nd Gen δεν ξέρω... Φίλε μου μπες recovery καντο ένα ολικό format και το κινητό θα γίνει καινούργιο. Μια χαρά είναι το συγκεκριμένο κινητό για Pokémon go 1
Leokatana Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 To δυνατοτερο και πιο απροβληματιστο σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα ειναι το moto x 2nd gen. Το συγκεκριμενο κινητο το πηρα για την γυναικα μου δεν εμεινα εικανοποιημενος, ο ηχος ειναι χαλια δεν μπορουσα να κανω συνομιλια (το πηγα αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι περασε ολα τα τεστ , @@ δλδ) η μπαταρια σε συγκριση με το xiaomi mi3 που εχω εγω ειναι παλι χαλια.
aghahowa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το Moto G 2nd Gen θα επρπε να σηκωνει το Pokemon Go. Ισως πρεπει να δοκιμασεις να του περασεις μια καλυτερη rom πριν δωσεις λεφτα για καινουργιο κινητο. 1
zeniath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μπες recovery καντο ένα ολικό format και το κινητό θα γίνει καινούργιο. Μια χαρά είναι το συγκεκριμένο κινητό για Pokémon go Το Moto G 2nd Gen θα επρπε να σηκωνει το Pokemon Go. Ισως πρεπει να δοκιμασεις να του περασεις μια καλυτερη rom πριν δωσεις λεφτα για καινουργιο κινητο. Θα κάνω το recovery format και θα δούμε
xaralas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Και εγω που το δοκιμασα στο moto g 2nd κολλαει αρκετα. Δοκιμασε να κλεισεις το AR, θα τρεχει ικανοποιητικα.
dimos15 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 lg gflex 2 που εχω παιζει τα παντα 86000 antutu μπορεις να το βρεις 170-180
Pseudonumo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παίδες τα φτηνά της moto δεν προορίζονται για κάτι άλλο πέρα από απλή χρήση. Εχουν μέτρια χαρακτηριστικά γι αυτό είναι φθηνά και πέρα απ'όλο το hype, το pure android θαύματα δεν κάνει αν δεν έχεις hardware. Ακόμα και να καταφέρεις να το τρέξεις, νομίζω με 1gb RAM δεν θα το ευχαριστηθείς, επειδή θα πρέπει να κάθεσαι να κλείνεις εφαρμογές για να αδειάζεις RAM, να μπλέξεις με root,,greenify και δε συμμαζεύεται... Το Moto X 2nd Gen από specs είναι από τα καλύτερα στα χρήματά του, αν και αρκετά παλιό τηλέφωνο.
panos- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Στο Moto E παιζω Pokemon Go με ελάχιστα κολλήματα. Αλλά δεν έχω τίποτα άλλο μέσα.
Grim Ripper Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Από εδώ. http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-2-release/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/ Official thread http://www.insomnia.gr/topic/614846-pok%C3%A9mon-go-official-thread/
dimips Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αν είστε αφραγκοι δε θα μπορείτε να το παιξετε γιατί θέλει καμία 300ρια mb την ημέρα αν παίζεις
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αν είστε αφραγκοι δε θα μπορείτε να το παιξετε γιατί θέλει καμία 300ρια mb την ημέρα αν παίζεις ε να ανοίξουμε τότε την κινητή "καφετέρια" με wifi , να βγάλουμε λεφτά
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Παίδες τα φτηνά της moto δεν προορίζονται για κάτι άλλο πέρα από απλή χρήση. Εχουν μέτρια χαρακτηριστικά γι αυτό είναι φθηνά και πέρα απ'όλο το hype, το pure android θαύματα δεν κάνει αν δεν έχεις hardware. Ακόμα και να καταφέρεις να το τρέξεις, νομίζω με 1gb RAM δεν θα το ευχαριστηθείς, επειδή θα πρέπει να κάθεσαι να κλείνεις εφαρμογές για να αδειάζεις RAM, να μπλέξεις με root,,greenify και δε συμμαζεύεται... Το Moto X 2nd Gen από specs είναι από τα καλύτερα στα χρήματά του, αν και αρκετά παλιό τηλέφωνο. Μια χαρα θαυματα κανει το pure android. Moto E(2015)συσκευη των 70ευρω με Android 6 αλλα το galaxy S4 με Touchwiz με το ζορι Android 5 σηκωνε και παλι κολλαγε με 2gb ram και δυνατοτερο επεξεργαστη(και αρκετες ακομη πρωην ναυαρχιδες που δεν πηραν Android 6. Και το νεο Moto G4plus με 2gb ram και σχετικα αδυναμο για τα χρηματα του επεξεργαστη και η εταιρια ανακοινωσε οτι θα παρει και την επομενη αναβαθμιση Android O η οποια θα βγει το 2017 ή το 2018.
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εμενα το παιχνιδι δε μου φανηκε βαρυ. Παιζει ανετα σε samsung galaxy tab 3 (8"). Το οποιο ταμπλετ πρεπει να ειναι και 2πυρηνο και με λιγη ραμ, και πολυ παλιο (2-3 χρονων σιγουρα).
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ψιλο ασχετο αλλα ορισμενα καταστηματα δεν ντρεπονται να πουλανε συσκευη του 2014 σε τιμη καινουργιας ναυαρχιδας? https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html 330ευρω το you και ακομα χειροτερα ο Κωτσοβολος 599ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα