Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Moto G με πολύ μα πάρα πολύ light χρήση πλέον κολλάει όσο δεν πάει, και μια φίλη μου που πήρε και η ίδια σαν εμένα καμιά βδομάδα πριν από το δικό μου, τα ίδια σκατά είναι. Στην αρχή φαινόταν πολύ καλό είχε πολύ καλές κριτικές κλπ κλπ κλπ, αλλά ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ

Κάθε λίγο και λιγάκι clear cache μπας και αντέξει να μην κολλάει για κανά 3ωρο

Το Moto X 2nd Gen στο σκέφτηκα αλλά μετά την εμπειρία με το άλλο το G 2nd Gen δεν ξέρω...

Φίλε μου μπες recovery καντο ένα ολικό format και το κινητό θα γίνει καινούργιο. Μια χαρά είναι το συγκεκριμένο κινητό για Pokémon go

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To δυνατοτερο και πιο απροβληματιστο σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα ειναι το moto x 2nd gen.

Το συγκεκριμενο κινητο το πηρα για την γυναικα μου δεν εμεινα εικανοποιημενος, ο ηχος ειναι χαλια δεν μπορουσα να κανω συνομιλια (το πηγα αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι περασε ολα τα τεστ , @@ δλδ) η μπαταρια σε συγκριση με το xiaomi mi3 που εχω εγω ειναι παλι χαλια.

Δημοσ.

Το Moto G 2nd Gen θα επρπε να σηκωνει το Pokemon Go. Ισως πρεπει να δοκιμασεις να του περασεις μια καλυτερη rom πριν δωσεις λεφτα για καινουργιο κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου μπες recovery καντο ένα ολικό format και το κινητό θα γίνει καινούργιο. Μια χαρά είναι το συγκεκριμένο κινητό για Pokémon go

Το Moto G 2nd Gen θα επρπε να σηκωνει το Pokemon Go. Ισως πρεπει να δοκιμασεις να του περασεις μια καλυτερη rom πριν δωσεις λεφτα για καινουργιο κινητο.

Θα κάνω το recovery format και θα δούμε

Δημοσ.

Και εγω που το δοκιμασα στο moto g 2nd κολλαει αρκετα. Δοκιμασε να κλεισεις το AR, θα τρεχει ικανοποιητικα.

Δημοσ.

Παίδες τα φτηνά της moto δεν προορίζονται για κάτι άλλο πέρα από απλή χρήση. Εχουν μέτρια χαρακτηριστικά γι αυτό είναι φθηνά και πέρα απ'όλο το hype, το pure android θαύματα δεν κάνει αν δεν έχεις hardware. 

Ακόμα και να καταφέρεις να το τρέξεις, νομίζω με 1gb RAM δεν θα το ευχαριστηθείς, επειδή θα πρέπει να κάθεσαι να κλείνεις εφαρμογές για να αδειάζεις RAM, να μπλέξεις με root,,greenify και δε συμμαζεύεται...

Το Moto X 2nd Gen από specs είναι από τα καλύτερα στα χρήματά του, αν και αρκετά παλιό τηλέφωνο.

Δημοσ.

Αν είστε αφραγκοι δε θα μπορείτε να το παιξετε γιατί θέλει καμία 300ρια mb την ημέρα αν παίζεις

Δημοσ.

Αν είστε αφραγκοι δε θα μπορείτε να το παιξετε γιατί θέλει καμία 300ρια mb την ημέρα αν παίζεις

ε να ανοίξουμε τότε την κινητή "καφετέρια" με wifi , να βγάλουμε λεφτά 

Δημοσ.

Παίδες τα φτηνά της moto δεν προορίζονται για κάτι άλλο πέρα από απλή χρήση. Εχουν μέτρια χαρακτηριστικά γι αυτό είναι φθηνά και πέρα απ'όλο το hype, το pure android θαύματα δεν κάνει αν δεν έχεις hardware. 

Ακόμα και να καταφέρεις να το τρέξεις, νομίζω με 1gb RAM δεν θα το ευχαριστηθείς, επειδή θα πρέπει να κάθεσαι να κλείνεις εφαρμογές για να αδειάζεις RAM, να μπλέξεις με root,,greenify και δε συμμαζεύεται...

Το Moto X 2nd Gen από specs είναι από τα καλύτερα στα χρήματά του, αν και αρκετά παλιό τηλέφωνο.

Μια χαρα θαυματα κανει το pure android. Moto E(2015)συσκευη των 70ευρω με Android 6 αλλα το galaxy S4 με Touchwiz με το ζορι Android 5 σηκωνε και παλι κολλαγε με 2gb ram και δυνατοτερο επεξεργαστη(και αρκετες ακομη πρωην ναυαρχιδες που δεν πηραν Android 6.

Και το νεο Moto G4plus με 2gb ram και σχετικα αδυναμο για τα χρηματα του επεξεργαστη και η εταιρια ανακοινωσε οτι θα παρει και την επομενη αναβαθμιση Android O η οποια θα βγει το 2017 ή το 2018. 

Δημοσ.

Εμενα το παιχνιδι δε μου φανηκε βαρυ. Παιζει ανετα σε samsung galaxy tab 3 (8"). Το οποιο ταμπλετ πρεπει να ειναι και 2πυρηνο και με λιγη ραμ, και πολυ παλιο (2-3 χρονων σιγουρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...