zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, λεφτά δεν έχω να δώσω 4 κατοστάρικα και να πάρω κάτι που θα είμαι κομπλέ. Ένα Moto G 2nd Gen έχω που πλέον είμαι σε φάση να το πετάξω να σπάσει, με το που χτύπησε 1 χρόνο μου έβγαλε το λάδι, πλέον στον 1μιση προσπαθώ να επιβιώσω και με υπομονή παίζω και Pokemon Go. Τώρα θα ήθελα ένα κινητό που πραγματικά, δεν με νοιάζει να έχω μέσα Messenger/Whatsapp/Viber κλπ, στην χειρότερη θα είναι ΑΔΕΙΟ και θα βάζω την SIM για να παίζω pokemon go. Λεφτά όσο πιο Low θα βόλευε, δηλαδή κανά 160-170; Δεν μπορώ να πάω παραπάνω σε λεφτά και αν και θα έπρεπε να περιμένω κλπ κλπ το κινητό δεν νιώθει οπότε χρειάζομαι έτσι κ αλλιώς. Πρέπει να έχει τουλάχιστον 2GB RAM και επεξεργαστή που να σηκώνει Pokemon Go άνετα χωρίς να έχω θέματα. Αναφορά σε κείμενο Android Recommended System Requirements Operating System: Android 4.4 to Android 6.0.1 Processor: 1.0 ghz dualcore or better Memory: 1 GB RAM Graphics: Adreno 305 or better
haHa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 To δυνατοτερο και πιο απροβληματιστο σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα ειναι το moto x 2nd gen.
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τι έχει πάθει το moto g; Κάνε edit το post, Android Kitkat (4.4) + θέλει.
zeniath Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το Moto G με πολύ μα πάρα πολύ light χρήση πλέον κολλάει όσο δεν πάει, και μια φίλη μου που πήρε και η ίδια σαν εμένα καμιά βδομάδα πριν από το δικό μου, τα ίδια σκατά είναι. Στην αρχή φαινόταν πολύ καλό είχε πολύ καλές κριτικές κλπ κλπ κλπ, αλλά ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Κάθε λίγο και λιγάκι clear cache μπας και αντέξει να μην κολλάει για κανά 3ωρο Το Moto X 2nd Gen στο σκέφτηκα αλλά μετά την εμπειρία με το άλλο το G 2nd Gen δεν ξέρω...
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το flex2 δες το απο κανα παιδι του φορουν ελαφρός μεταχειρισμένο στα 170-180 δεν κολλάει με τπτ.
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 151€ βλέπω στο Kimovil έχει το Geekbuying το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32. Σαν χαρακτηριστικά σε υπερκαλύπτει πιστεύω. Δες το... 1
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στις 12/7/2016 στις 9:12 ΜΜ, newsformobiles είπε 151€ βλέπω στο Kimovil έχει το Geekbuying το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32. Σαν χαρακτηριστικά σε υπερκαλύπτει πιστεύω. Δες το... Sorry που επεμβαίνω αλλα επειδή την πατησα εγω απο vickmall θα συνιστούσα απο ελλαδα. Καλύτερα 200 με εγγύηση, ελληνικα ολα και σε 1-2 μερες το εχεις στα χέρια σου, παρα απεξω 151€ και να μην ξέρεις ποτε θα ερθει και μετα να εχει καμια αγγλοκινεζικη ρομ και ψαξε βρες.... Δικια μου γνωμη.
chios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Και γιατί να πληρώσει κερατιατικα να το πάρει από Ελλάδα για να χάσεις τα λεφτά σου είναι δύσκολο, το vickmall είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά τι σου έκανε; Αποκλείεται από Ελλάδα να το πάρεις και να έχει ελληνική ρομ πιο μαγαζί θα ξεκλειδωσει bootloader να περάσει ελληνικη ρομ; 2
zeniath Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν θέλω Ελληνικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία αλλά δεν θα κάτσω να παραγγείλω και να περιμένω δυστυχώς είμαι ανυπόμονος μέχρι αηδίας. Το Moto X 2nd το βλέπω να παίζει στα 170 εδώ πάντως και απο specs πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω ακόμα όμως, έτσι κ αλλιώς αν πάρω απο Αύγουστο να μπει κανά φράγκο
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μεχρι τα 170ευρω το Moto X ειναι οτι καλυτερο υπαρχει με διαφορα αν και θα σου τελειωνει η μπαταρια σχετικα γρηγορα να ξερεις. Οσο για τις απαιτησεις του pokemon go,ακομα και το Moto E των 70ευρω πρεπει να το σηκωνει.Επισης μου προκαλει εντυπωση πως εχεις τετοια θεματα με το Moto G.Εγω εχω μισο χρονο κοντα το Moto E(2015)και απο ταχυτητα ειναι σκυλι.
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στις 12/7/2016 στις 10:16 ΜΜ, chios είπε Και γιατί να πληρώσει κερατιατικα να το πάρει από Ελλάδα για να χάσεις τα λεφτά σου είναι δύσκολο, το vickmall είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά τι σου έκανε; Αποκλείεται από Ελλάδα να το πάρεις και να έχει ελληνική ρομ πιο μαγαζί θα ξεκλειδωσει bootloader να περάσει ελληνικη ρομ; Παραγγελία 27 Απριλίου... Περασε ενας μηνας τπτ. Ειπα θα παρω αλλο και οταν έρθει θα το πουλήσω. Πηρα αλλο τελικα το κινητό δεν ήρθε ποτε μετα απο 45 μερες εκανα dispute, τρεις μερες ασχολούμουν με paypal kai vickmall, στειλε στοιχια οτι δεν παρελαβες-κανε εκεινο κανε ταλλο αστα να παν... Μου ειπαν μέχρι τις 29 Ιουνίου θα παρω τα λεφτά μου, κατι εγινε με vickmall και το PayPal μου λέει παράταση ως 17 Ιουλίου.... Φαντάσου απο 27 Απριλίου πηγαμε 17 Ιουλίου. Τελικα προχθές μου βαλαν 160€ αντι για 170€. Τη αλλο να σου πω? Μακαρι να έτυχε μονο σεμενα αυτο. Γιαυτο σου λεω δικια μου αποψη.
zeniath Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχω βγάλει άκρη στο τι φταίει πάντως, το Messenger. Το πεθαίνει το κινητό σε σημείο αηδίας, θα τραβήξω κανά factory ή μπορεί να βάλω άλλη ROM για την ώρα.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Οσον αφορα το Moto X να σου αναφερω Zeniath μερικα αλλα κινητα που φορανε τον επεξεργαστη του να καταλαβεις για τι δυναμη μιλαμε Sony Z3 OnePlusOne Samsung Galaxy S5 OnePlusX LG G3 Αρα απο πλευρας δυναμης παιρνεις οτι καλυτερο αυτη την στιγμη στα χρηματα αυτα με διαφορα.
chios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στις 12/7/2016 στις 10:40 ΜΜ, Ntelosxxx είπε Παραγγελία 27 Απριλίου... Περασε ενας μηνας τπτ. Ειπα θα παρω αλλο και οταν έρθει θα το πουλήσω. Πηρα αλλο τελικα το κινητό δεν ήρθε ποτε μετα απο 45 μερες εκανα dispute, τρεις μερες ασχολούμουν με paypal kai vickmall, στειλε στοιχια οτι δεν παρελαβες-κανε εκεινο κανε ταλλο αστα να παν... Μου ειπαν μέχρι τις 29 Ιουνίου θα παρω τα λεφτά μου, κατι εγινε με vickmall και το PayPal μου λέει παράταση ως 17 Ιουλίου.... Φαντάσου απο 27 Απριλίου πηγαμε 17 Ιουλίου. Τελικα προχθές μου βαλαν 160€ αντι για 170€. Τη αλλο να σου πω? Μακαρι να έτυχε μονο σεμενα αυτο. Γιαυτο σου λεω δικια μου αποψη. Έπεσες στην περίπτωση που κλάπηκαν τα δέματα δεν φταίει σε αυτό το κατάστημα αλλά η Sigpost είναι και αυτό μέσα στο ρίσκο που παίρνεις σε τέτοιες αγορές δεν μου έχει τύχει ακόμα.
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στις 12/7/2016 στις 11:07 ΜΜ, chios είπε Έπεσες στην περίπτωση που κλάπηκαν τα δέματα δεν φταίει σε αυτό το κατάστημα αλλά η Sigpost είναι και αυτό μέσα στο ρίσκο που παίρνεις σε τέτοιες αγορές δεν μου έχει τύχει ακόμα. Τελος παντων παει τωρα. Παλικαρε για τα αλλα δεν ξερω που σου λεει ο fulgore το g3 και το s5 ομως τα ξερω καλα θα σε υπερ καλύψουν. Δες κανα g3 απο δω με 130-140 και εισαι μια χαρα, γιατι το s5 δυσκολα θα το βρεις κατω απο 180€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα