ioannispot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Όσοι αμφισβητείτε,φανταστείτε πόσο περίεργο θα φαινόταν στην πλειοψηφία του κόσμου ένα ταξίδι στο φεγγάρι 100 χρόνια πριν.Ή ότι η γη είναι στρογγυλή μόλις πριν 400.Και μη μου πει κάποιος τώρα ότι οι αρχαίοι τα είχαν πει.Μιλάω για απόψεις κοινής αποδοχής. Ούτε λέω ότι και όλα είναι αλήθεια βέβαια...Απλώς μην είστε τόσο απόλυτοι κάποιοι,θα χρειαστεί να αναθεωρείτε συνεχώς στη ζωή σας αν είστε έτσι. Ζούμε σε 10 τετραγωνικά όλοι και έρχονται και σου λένε είδα από το τηλεσκόπιο μου 7,2 έτη φωτός μακριά έναν καφέ νάνο είναι πολύ φυσιολογική αντίδραση να πιστεύεις ότι είναι βλακείες.
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν σου λέω να πιστέψεις εμένα, σου λέω γιατί πιστεύεις ότι επειδή σου γράφει ο άλλος είναι 7,2 έτη μακριά και έχει ροζ χρώμα τον πιστεύεις τυφλά... Δεν λέω εσένα συγκεκριμένα ούτε τον προηγούμενο γενικά μιλάω που γράφουν όλοι και μπράβο και μπράβο. Όχι εγώ πιστεύω είναι ιστορίες και γραφικά εσείς πιστέψτε ότι θέλετε. Οι άνθρωποι διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν κάποιες παρατηρήσεις στο διάστημα. Δεν βλέπω και κάτι το εξωφρενικό στην συγκεκριμένη είδηση για να με βάλει σε καχυποψίες. Και η δική σου λογική δεν διαφέρει και πολύ από τη λογική κάποιου που πιστεύει όπως λες τυφλά. Ούτε ο ένας έχει τα μέσα για να αποδείξει κάτι, ούτε ο άλλος. Μπορεί και οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να είναι ιστορίες και γραφικά τότε. Στο θέμα τώρα, από τη μια μεριά έχουμε κάποιους επιστήμονες σε ερευνητικό κέντρο που λένε ότι ανακάλυψαν κάτι, και από την άλλη εσένα που λες εντελώς αυθαίρετα ότι απλά δεν τους πιστεύεις. Αυτοί μας λένε ότι το είδανε με τη βοήθεια ενός επίγειου τηλεσκόπιου στη Χαβάη. Εσύ έχεις κάτι για αντιπαράθεση? Το να λες ότι πιστεύεις ότι είναι γραφικά και ιστορίες (επειδή μάλλον έτσι σου κατέβηκε) μου φαίνεται πολύ ανόητο ως άποψη. 4
erevos_csd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν σου λέω να πιστέψεις εμένα, σου λέω γιατί πιστεύεις ότι επειδή σου γράφει ο άλλος είναι 7,2 έτη μακριά και έχει ροζ χρώμα τον πιστεύεις τυφλά... Δεν λέω εσένα συγκεκριμένα ούτε τον προηγούμενο γενικά μιλάω που γράφουν όλοι και μπράβο και μπράβο. Όχι εγώ πιστεύω είναι ιστορίες και γραφικά εσείς πιστέψτε ότι θέλετε. Η εικόνα του άρθρου προφανώς και είναι γραφική αναπαράσταση, χαίρω πολύ. Αν σου έβαζαν την παρακάτω εικόνα θα ήσουν ικανοποιημένος; Ε, αφού εσύ πιστεύεις ότι είναι ιστορίες και γραφικά, πάμε όλοι πάσο. Πραγματικά, μερικοί πρέπει να ξαναπάτε σχολείο. Δεν προσέχατε τότε και τώρα υποφέρει όλο το Internet. 8
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Η εικόνα του άρθρου προφανώς και είναι γραφική αναπαράσταση, χαίρω πολύ. Αν σου έβαζαν την παρακάτω εικόνα θα ήσουν ικανοποιημένος; Αφού ζούμε όλοι σε 10 τετραγωνικά σου λέει. Τι περιμένεις? Αυτό είναι και το βασικό επιχείρημα που χρησιμοποιεί. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από D.Luffy 1
ioannispot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ντιλούφη εσύ προφανώς έχεις πρόβλημα με μένα οπότε δεν ασχολούμαι άλλο. Κέρδισες.
countass Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ζούμε σε 10 τετραγωνικά όλοι και έρχονται και σου λένε είδα από το τηλεσκόπιο μου 7,2 έτη φωτός μακριά έναν καφέ νάνο είναι πολύ φυσιολογική αντίδραση να πιστεύεις ότι είναι βλακείες. Ναι,αν δεν είσαι καθόλου ανοιχτόμυαλος.Υπάρχει ας πούμε και η "flat earth society".Ψάξτο. 1
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 @Ioannispot Ουτε πρόβλημα έχω, ουτε κέρδισα κάτι. Άσε που δεν είμαι και ο μόνος που σε εχει πάρει στο ψιλό...
pcos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ετήσιο κόστος για τη Νάσα 1 δις δολλάρια. Ετήσιο κόστος για την πολεμική μηχανή της Αμερικής: 500+ δις. Και ποιός προοδεύει την ανθρωπότητα; Σίγουρα η Νάσα περισσότερο από τον στρατό (αν και αρκετοί είναι σκεπτικοί ακόμα και για αυτό) δυστυχως χωρις στρατο για αμυνα και αποτροπη πολεμων προκοπη δεν εχεις ως κρατος! μακαρι να μην χρειαζοταν καθολου αλλα δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για αυτο. το μεγαλο κριμα και μπαχαλο ειναι οταν χρησιμοποιεις τον στρατο σου για οικονομικο-πολιτικα συμφεροντα εκτος συνορων και μετα αναρωτιεσαι γιατι σε χτυπανε "τρομοκρατες"! επισης χωρις επιστημη και τεχνολογια δεν πας πουθενα. η ιστορια ειναι μεγαλος δασκαλος
countass Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 δυστυχως χωρις στρατο για αμυνα και αποτροπη πολεμων προκοπη δεν εχεις ως κρατος! μακαρι να μην χρειαζοταν καθολου αλλα δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για αυτο. το μεγαλο κριμα και μπαχαλο ειναι οταν χρησιμοποιεις τον στρατο σου για οικονομικο-πολιτικα συμφεροντα εκτος συνορων και μετα αναρωτιεσαι γιατι σε χτυπανε "τρομοκρατες"! επισης χωρις επιστημη και τεχνολογια δεν πας πουθενα. η ιστορια ειναι μεγαλος δασκαλος Η βία φέρνει βία.Και τα όπλα πολέμους,όχι αποτροπή τους.Το παιχνίδι με τα όπλα ειδικά για τις ηπα είναι καθαρά οικονομικό,και αρκετά επικερδές επίσης,στήριζε την οικονομία της στους πολέμους πριν καν γίνει ενιαίο κράτος καλά καλά. Δεν υπάρχουν τρομοκράτες,τουλάχιστον έτσι όπως τους παρουσιάζουν στα μμε,παρά μόνο παρακρατικοί.Αφορμές για πολέμους δημιουργούν.Όλη η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στους μουσουλμάνους,γίνεται με τις ευλογίες της δύσης,και των άλλων θρησκόληπτων κατ'επέκταση.Εμείς είμαστε αυτοί. Ας αντιστρέφανε τα 500 δις με το 1 που παίρνει τώρα για την έρευνα να δεις εξέλιξη.
Κυδωνης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 μερικοι πρεπει να πανε σε ενα συνεδριο αστρονομιας η να παρουν ενα αντοιστοιχο βιβλιο για να καταλαβουν οτι ο εντοπισμος πλανητον και αστεριων ειναι ολοκληρη επιστημη και χρειαζεται η γνωση πολλοων αντικειμενων.θα καταλαβεται οτι δεν μιλαμε για το τηλεσκοπιο που εχετε στα μπαλκονια σας αλλα για ολοκληρες εγκαταστασεις.επειδη εχω γνωστο καθηγητη ο οποιος ειναι αστρονομος και τρεχει καθε τρισ και λιγο στην αφρικη και οθτε ξερω και γω που αλλου για να παρατηρισει ορισμενα πραγματα που συμβενουν πολυ σπανια σε συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα.μην λετε ετσι απλα μπουρδεσ και εφε οτι ειναι.καντε μια αναζητηση πρωτα και θα καταλαβετε 1
fmarkos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 χαλάνε λεφτά για αυτές της μπούρδες και τα παιδάκια πεινάνε Κι εσύ αντί να προσπαθείς να βοηθήσεις τα παιδάκια που πεινάνε κάθεσαι και διαβάζεις βλακείες... Άντε τι περιμένεις βγες στον δρόμο και βοήθα αντί να κάθεσαι στο κακό internet, το οποίο κάποιοι άλλοι επιστήμονες δημιούργησαν, χαλώντας κάποια άλλα λεφτά ενώ και τότε τα παιδάκια πεινούσαν για να μπορείς εσύ να κατακρίνεις την επιστήμη της οποίας τα αποτελέσματα χρησιμοποιείς. Βέβαια στην δικιά σου περίπτωση δεν είναι πρόβλημα, γιατί πέταξες την μπούρδα σου και ένα παιδάκι πεινάει λιγότερο μετά από αυτό που έγραψες, σωστά;
Joe-4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κι εσύ αντί να προσπαθείς να βοηθήσεις τα παιδάκια που πεινάνε κάθεσαι και διαβάζεις βλακείες... Άντε τι περιμένεις βγες στον δρόμο και βοήθα αντί να κάθεσαι στο κακό internet, το οποίο κάποιοι άλλοι επιστήμονες δημιούργησαν, χαλώντας κάποια άλλα λεφτά ενώ και τότε τα παιδάκια πεινούσαν για να μπορείς εσύ να κατακρίνεις την επιστήμη της οποίας τα αποτελέσματα χρησιμοποιείς. Βέβαια στην δικιά σου περίπτωση δεν είναι πρόβλημα, γιατί πέταξες την μπούρδα σου και ένα παιδάκι πεινάει λιγότερο μετά από αυτό που έγραψες, σωστά; Νιώσε λίγο. Νιώσε τον πόνο των παιδιών που πειναουν και δυψαουν.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ζούμε σε 10 τετραγωνικά όλοι και έρχονται και σου λένε είδα από το τηλεσκόπιο μου 7,2 έτη φωτός μακριά έναν καφέ νάνο είναι πολύ φυσιολογική αντίδραση να πιστεύεις ότι είναι βλακείες, αν δεν έχεις ιδέα από αστρονομία. 1
Mpiftekis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ζούμε σε 10 τετραγωνικά όλοι και έρχονται και σου λένε είδα από το τηλεσκόπιο μου 7,2 έτη φωτός μακριά έναν καφέ νάνο είναι πολύ φυσιολογική αντίδραση να πιστεύεις ότι είναι βλακείες. Η σχέση σου με την αστροφυσική, ποιά είναι;
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Η σχέση σου με την αστροφυσική, ποιά είναι; Έχει δει το Star Wars 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα