Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φασματογραφική ανάλυση σε ένα κατασκότεινο αντικείμενο 7,2 έτη φωτός μακριά...ανεξάρτητα από το αν τελικά το πιστέυω ή όχι οταν διαβάζω τέτοιες ειδήσεις δε μπορεί να μην πάει το μυαλό μου ότι μας δουλεύουν...

• Like 1
Δημοσ.

ειναι λιγο ασχτετο αλλα θα το κολησω εδω συνεχεια βλεπουμε νεες ανακαλυψεις αλλα ουσιαστικα δε προχωραει τιποτα δε καταλαβαινω τι γινεται

βρισκουν κατι και το παρατανε η δε ξερω τι αλλο

απλα μενουν στην ανακαλυψη ποσα και ποσα δεν εχουμε δει

τα οποια δε προχωρησαν

Δημοσ.

Καλή η έρευνα αλλά ειδικά η ΝΑΣΑ που διοικείται από Ναζί τα πάντα τα χρησιμοποιεί εις βάρος των κοινωνιών. Κρίμα.

Δημοσ.

χαλάνε λεφτά για αυτές της μπούρδες και τα παιδάκια πεινάνε

Ετήσιο κόστος για τη Νάσα 1 δις δολλάρια.

Ετήσιο κόστος για την πολεμική μηχανή της Αμερικής: 500+ δις.

Και ποιός προοδεύει την ανθρωπότητα; Σίγουρα η Νάσα περισσότερο από τον στρατό (αν και αρκετοί είναι σκεπτικοί ακόμα και για αυτό)

• Like 1
Δημοσ.

Πλάθει ιστορίες λέει το σαΐνι. 
NASA ακούς? ξυπνα γιατί ο γιάννης θα σε κτυπήσει. 
Kαι αν διάβαζες, που μάλλον δεν μπορείς, θα έβλεπες ότι η NASA δεν έχει καμια σχέση με την ανακάλυψη

Ο συγγραφέας του άρθρου σου δίνει μια πληροφορία και εγώ σου δίνω μια διαφορετική! Γραμμένες στο ίδιο topic δεν είδες και τις δύο πληροφορίες; Γιατί παίρνεις το μέρος του πρώτου, μήπως έχεις δει εσύ με τα μάτια σου αυτόν τον πλανήτη; Πες μου γιατί πιστεύεις ότι είναι αλήθεια αυτό που σου γράφουν; 

Μάθε να απαντάς χωρίς να γράφεις εξυπνάδες δεπτερολέπτου και να κάνεις επίθεση σε οποιαδήποτε άποψη διαφέρει από την δικιά σου.

Δεν έχει καμιά σχέση η NASA...

"Αν και ο συγκεκριμένος καφέ νάνος έχει ανακαλυφθεί το 2014 από το διαστημικό τηλεσκόπιο WISE της NASA"

Δημοσ.

Ο συγγραφέας του άρθρου σου δίνει μια πληροφορία και εγώ σου δίνω μια διαφορετική! Γραμμένες στο ίδιο topic δεν είδες και τις δύο πληροφορίες; Γιατί παίρνεις το μέρος του πρώτου, μήπως έχεις δει εσύ με τα μάτια σου αυτόν τον πλανήτη; Πες μου γιατί πιστεύεις ότι είναι αλήθεια αυτό που σου γράφουν; 

Μάθε να απαντάς χωρίς να γράφεις εξυπνάδες δεπτερολέπτου και να κάνεις επίθεση σε οποιαδήποτε άποψη διαφέρει από την δικιά σου.

Δεν έχει καμιά σχέση η NASA...

"Αν και ο συγκεκριμένος καφέ νάνος έχει ανακαλυφθεί το 2014 από το διαστημικό τηλεσκόπιο WISE της NASA"

Οι αντίστοιχοι επιστήμονες της Ρωσίας,του αντίπαλου δέους της Αμερικής, τί έχουν να πουν γι αυτό το θέμα; Το αμφισβητούν; Αμφισβητούν και το πρώτο ταξίδι στο φεγγάρι; Είναι και αυτοί στο κόλπο;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί παίρνεις το μέρος του πρώτου, μήπως έχεις δει εσύ με τα μάτια σου αυτόν τον πλανήτη; Πες μου γιατί πιστεύεις ότι είναι αλήθεια αυτό που σου γράφουν; 

Γιατί εσύ ποιος είσαι για να πιστέψουμε εσένα? Κοίταξες με το δικό σου τηλεσκόπιο σε εκείνη την κατεύθυνση και δεν είδες τίποτα?

• Like 6
Δημοσ.
Ελπίζω να κρατήσει σε εσένα λιγότερο από όσο κράτησε στον Federer...

Πήραμε αρκετή δόση "εξυπνάδας". Φτάνει.

O Federer ειναι θρυλος σε αυτο το site.

Πρεπει να επιστρεψει :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί εσύ ποιος είσαι για να πιστέψουμε εσένα? Κοίταξες με το δικό σου τηλεσκόπιο σε εκείνη την κατεύθυνση και δεν είδες τίποτα?

Δεν σου λέω να πιστέψεις εμένα, σου λέω γιατί πιστεύεις ότι επειδή σου γράφει ο άλλος είναι 7,2 έτη μακριά και έχει ροζ χρώμα τον πιστεύεις τυφλά... Δεν λέω εσένα συγκεκριμένα ούτε τον προηγούμενο γενικά μιλάω που γράφουν όλοι και μπράβο και μπράβο. Όχι εγώ πιστεύω είναι ιστορίες και γραφικά εσείς πιστέψτε ότι θέλετε.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς πάντως που έχουμε στο Ινσόμνια παιδιά-φωστήρες όπως ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Σπύρος ο Πεταλούδας, ο Γιώργος ο Γκοτζίλας, ο Γιάννης ο Μπαλαντέζας κλπ, που μπαίνουν για να μας ανοίξουν όλους τους υπόλοιπους τα μάτια ότι η Nasa διοικείται από Ναζί και να μη πιστεύουμε τίποτα παρά μόνο αν το δούμε με τα μάτια μας.

Α ναι, και ότι ο Einstein έλεγε π@π@ριές (το διάβασα και αυτό σε άλλη είδηση).

Συνεχίστε παιδιά. Θα μας αποκαλύψετε και τα σχέδια των Βρυλ? Μήπως ετοιμάζουν επίθεση? Να ξέρουμε για να πάρουμε τα μέτρα μας.

• Like 3
Δημοσ.

Όσοι αμφισβητείτε,φανταστείτε πόσο περίεργο θα φαινόταν στην πλειοψηφία του κόσμου ένα ταξίδι στο φεγγάρι 100 χρόνια πριν.Ή ότι η γη είναι στρογγυλή μόλις πριν 400.Και μη μου πει κάποιος τώρα ότι οι αρχαίοι τα είχαν πει.Μιλάω για απόψεις κοινής αποδοχής.
Ούτε λέω ότι και όλα είναι αλήθεια βέβαια...Απλώς μην είστε τόσο απόλυτοι κάποιοι,θα χρειαστεί να αναθεωρείτε συνεχώς στη ζωή σας αν είστε έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...