Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο προβληματισμός μου αφορά στοκ καταστημάτων που μετά τον Ιούλιο δεν θα αναβαθμίζονται σε win10.Υπάρχουν προσφορές ?Γενικά η επαφή μου με τα win8 δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία λέτε να έχει μέλλον το λειτουργικό αυτο?

Δημοσ.

Σε τι επίπεδο το έχεις δουλέψει αυτό το λειτουργικό και έχεις αυτή την άποψη. Γιατί εγώ που το έχω δουλέψει σε εταιρικό επίπεδο και χρήση γραφείου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης γιατί θα έπρεπε να είναι προβληματισμός για εσένα τι θα κάνουν τα καταστήματα με τους στοκ υπολογιστές που δε θα αναβαθμιστούν σε Windows 10;

Δημοσ.

Προσωπικά αναβάθμισα από windows 7 pro σε windows 10 pro με clean install πάντα και κατάφερα να κάνω και την hd 4850 να δουλέψει με τους τελευταίους beta drivers!Όλα δουλευουν smouth εκτός ίσως από τα utilities της μητρικής κάρτας που είναι του 2010 αλλά δεν με νοιάζει!Δεν έχω κανένα crash και όλα τα updates δουλευουν μια χαρά!Ο λόγος που έκανα τη μετάβαση είναι και το tablet καθώς και το κινητό μου που είναι και αυτά windows 10!Προσωπικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο!

Σημείωση!Χρησιμοποίηση το utility για να φτιάξεις usb ή cd και στη συνέχεια κάνε την αναβάθμιση σε windows 10 από πάνω από τα windows 8.1 για να καταγράψει την αναβάθμιση του λειτουργικού και μετά κάνε clean install και είσαι οκ!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά αναβάθμισα από windows 7 pro σε windows 10 pro με clean install πάντα και κατάφερα να κάνω και την hd 4850 να δουλέψει με τους τελευταίους beta drivers!Όλα δουλευουν smouth εκτός ίσως από τα utilities της μητρικής κάρτας που είναι του 2010 αλλά δεν με νοιάζει!Δεν έχω κανένα crash και όλα τα updates δουλευουν μια χαρά!Ο λόγος που έκανα τη μετάβαση είναι και το tablet καθώς και το κινητό μου που είναι και αυτά windows 10!Προσωπικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο!

Σημείωση!Χρησιμοποίηση το utility για να φτιάξεις usb ή cd και στη συνέχεια κάνε την αναβάθμιση σε windows 10 από πάνω από τα windows 8.1 για να καταγράψει την αναβάθμιση του λειτουργικού και μετά κάνε clean install και είσαι οκ!

Εγώ θα πάω το απόγευμα να παίξω μπάλα...

Όσο σχετικό είναι αυτό που έγραψα εγώ άλλο τόσο είναι και το δικό σου. Ρώτησε ο χρήστης πουθενά πως να αναβαθμίσει και του τα λες αυτά; Ρε αν βαριέστε μη γράφετε απλά χαζέψτε στο internet...

• Like 4
Δημοσ.

Σε τι επίπεδο το έχεις δουλέψει αυτό το λειτουργικό και έχεις αυτή την άποψη. Γιατί εγώ που το έχω δουλέψει σε εταιρικό επίπεδο και χρήση γραφείου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης γιατί θα έπρεπε να είναι προβληματισμός για εσένα τι θα κάνουν τα καταστήματα με τους στοκ υπολογιστές που δε θα αναβαθμιστούν σε Windows 10;

τα είχα δουλέψει και σε ταμπλετ και σε desktop αλλά και σε λαπτοπ... τα κρατησα 7-10 ημέρες με χάλασε το να πρέπει να εγκαθιστάς patches και να κάνεις κόλπα  για να κρύψεις το Metro UI και τις εφαρμογές του ώστε να τα φέρεις σε μορφή περίπου win 7, να πρέπει να ψάχνω τις γωνίες για να βρω την ρύθμιση πχ για το bluetooth πολλές ασυμβατότητες με παλιά προγράμματα πχ  office -visio 2003 -  jflap έλλειψη από drivers δικτύου ειδικά  σε wifi   άσχετο αλλά σε 10" laptop παραμόρφωνε λόγω μην συμβατής ανάλυσης θυμάμαι ήταν Χ 600 και ήθελαν Χ 768 το ελάχιστο δεν με βολεψαν από το πρίσμα της παραγωγηκότητας και αμεσότητας καθόλου....ο προβληματισμός μου είναι μπάς και υπάρξουν ευκαιρίες λίγο πριν την εκπνοή της αναβάθμισης σε win10 δωρεάν και αγοράσουμε κανένα μισοτιμής ...

Δημοσ.

1.  η αναβαθμιση δεν σταματαει.....!!!    μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να αναβαθμισεις, οπως μπορεις να κανεις σε ολα τα λειτουργικα..!!  

το ζουμι ειναι οτι.... τελειωνει το ΔΩΡΕΑΝ...!!!     μετα το τελος Ιουλιου, απλα θα χρειαστει να τα αγορασεις τα WIN 10 για να αναβαθμισεις..!!!! 

αλλο το ΔΕΝ αναβαθμιζονται, και αλλο το αναβαθμιζονται δωρεαν η επι πληρωμη...!!!

2 το στοκ στα καταστηματα δεν επηρεαζεται απο την αναβαθμιση..!!  θα συνεχισει να υπαρχει κανονικα, και θα αναβαθμιζεται κανονικα...!!!   απλα μετα τις 30/7, η αναβαθμιση θα πληρωνεται...!!!!   απλα τα πραματα.....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...