Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του κινητού μου και ως εκ τούτου ψάχνω για αντικαταστάτη. Ψάχνω κάτι μέχρι 150€, άντε και λίγο παραπάνω αν υπάρχει κάτι που πραγματικά αξίζει, αλλά αν μπορούμε να αποφύγουμε τα πολύ μεγάλα κινητά, π.χ. 5,5 ιντσών. Δεν με απασχολεί αν θα είναι από Ελλάδα ή Κίνα, με ιδιαίτερη βεβαίως προτίμηση στην Ελλάδα.

Με μια μικρή βόλτα στο skroutz το μάτι μου έπεσε στο Link.png Site: SamsungGalaxy J5 (8GB) . Βλέπω ότι έχει καλές κριτικές, πέρα από την τιμή J, αλλά δεν ξέρω και πολλά πράγματα για να σχηματίσω άποψη. Γι’ αυτό απευθύνομαι στους γνώστες του αντικειμένου προκειμένου να με διαφωτίσουν. Όλες οι προτάσεις δεκτές. 

Δημοσ.

ΦΙΛΕ εγω περιμενω αυτο

https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=15430

δες το σε 32gb

Καλό φαίνεται αλλά δεν θα περάσει από τελωνείο;

Στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω εκτός από το Samsung Galaxy J5 (8GB) είδα ότι βρίσκεται και το LG K10 (16GB). Με δελεάζουν αρκετά τα 16gb χώρο που έχει. Λέτε να αξίζει;

Μεταξύ των δυο ποιο θα προτείνατε; Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο σε αυτό το χρηματικό έυρος;

Και κάτι τελευταίο, το lg έιδα στο skroutz υπάρχει και σε dual sim έκδοση LG K10 Dual (16GB). Σε αυτή την έκδοση γράφει ότι είναι 8πύρηνο. Απ' τη στιγμή που έχει την ίδια τιμή με το 4πύρηνο, δεν είναι πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή; Ή διαφερουν και σε άλλα χαρακτηριστικά που δεν τα είδα;

Δημοσ.

Φιλε μου βαλε αλλα 15ευρω και παρε το moto x2gen https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html

Οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα

Ο επεξεργαστης που φοραει ειναι πολυυυ καλυτερος απο τα j5 και Κ10 ,οπως επισης και η καρτα γραφικων και το λογισμικο

Να ξερεις ομως οτι δεν θα εχεις την δυνατοτητα επεκτασης μνημης,θα μεινεις με τα 16Gb

Δημοσ.

Moto x2; τι να το κάνει; κάμερες μικρές, μπαταρία μικρή, μνήμη μικρή. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να πάρει το moto G 4.

Δημοσ.

To moto g4 μια χαρα κινητακι ειναι αλλα εχει 200ευρω,δεν ξερω αν ο φιλος μπορει να ξεφυγει τοσο,επισης λεει οτι θελει να αποφυγει μεγαλα κινητα τυπου 5,5 ιντσες..

Το moto x 2gen εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του..Σε αυτη την τιμη για εμενα αν καποιος δεν εχει θεμα με την μνημη ειναι μονοδρομος (για Ελλαδα μιλαμε παντα).

Εχει δυνατο επεξεργαστη-καρτα γραφικων/αριστο λογισμικο/πολυ καλη οθονη/στιβαρη κατασκευη και οχι πλαστικουρα/αυτονομια με την mm ικανοποιητικη/αξιοπρεπεστατη καμερα(την εχω τσεκαρει σε καταστημα και ηταν μια χαρα)..Γενικα ενα δυνατο συνολο μιας και μιλαμε για ναυαρχιδα του 2014   :-)

• Like 1
Δημοσ.

To moto g4 μια χαρα κινητακι ειναι αλλα εχει 200ευρω,δεν ξερω αν ο φιλος μπορει να ξεφυγει τοσο,επισης λεει οτι θελει να αποφυγει μεγαλα κινητα τυπου 5,5 ιντσες..

Το moto x 2gen εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του..Σε αυτη την τιμη για εμενα αν καποιος δεν εχει θεμα με την μνημη ειναι μονοδρομος (για Ελλαδα μιλαμε παντα).

Εχει δυνατο επεξεργαστη-καρτα γραφικων/αριστο λογισμικο/πολυ καλη οθονη/στιβαρη κατασκευη και οχι πλαστικουρα/αυτονομια με την mm ικανοποιητικη/αξιοπρεπεστατη καμερα(την εχω τσεκαρει σε καταστημα και ηταν μια χαρα)..Γενικα ενα δυνατο συνολο μιας και μιλαμε για ναυαρχιδα του 2014   :-)

Αν είναι να βάλει κάποια λεφτά παραπάνω,ας βάλει +15 και να πάρει το Nexus 5X

Δημοσ.

Moto x2; τι να το κάνει; κάμερες μικρές, μπαταρία μικρή, μνήμη μικρή. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να πάρει το moto G 4.

Μνήμη ναι μικρή αλλα πρέπει να συμβιβαστει σε κάτι σε αυτά τα λεφτά δν γντ να τα έχει όλα!

Μπαταρία μικρή μεν αλλά ειδικά με το Android 6 έχει απίστευτη διατήρηση και εμένα μ κρατούσε άνετα μια μέρα (όταν το lg g4 ήθελε σίγουρα φορτηση, το μότο τηβ έβγαζε με 20-30%)!

Κάμερες δν έχουν σχέση τα mega pixel αλλά ναι δν εχεις και κ άψογος αλλά σε αυτά τα λεφτά έιναι από της κλτρες!

Εγώ θεωρώ ότι το moto g4 είναι πεταμένα λεφτά όταν μπορείς να έχεις με λιγότερα λεφτά ένα κινητό που ειναι σε όλα κλτρο!

Έχεις flagship εμπειρία ακόμα κ σμρα με budget mid range! Πολυ καλο deal πιστεύω είναι και vfm κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να βάλει κάποια λεφτά παραπάνω,ας βάλει +15 και να πάρει το Nexus 5X

Ποσο εχει το nexus5x;;;

Εγω καπου στο 200αρικο το ειχα αφησει,αρα πρεπει να βαλει ενα 50αρικο επιπλεον απο το αρχικο ποσο που ειναι 150

Αν μπορει να το κανει, φυσικα και αξιζει !!!

Δημοσ.

Τι μου κάνετε, είδα το Nexus 5X και το ερωτεύτηκα. Κρίμα που είναι λιγάκι μακρυά από τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω.

Δεν μπορώ να πως όμως, και το Motorola Moto X (2nd Gen) (16GB) φαίνεται πολύ καλό. Μάλλον προς τα εκεί θα πάω.

Ένα μόνο με χάλασε. Κανένα από τα δυο δεν υποστηρίζει FM radio. Καλά τόσο δύσκολο ήταν να προσθέσουν και αυτό το χαρακτηριστικό; Εδώ κινητά των 30-40€ και το έχουν. Κινητά των 200€ και δεν τους το βάλαν, τι να πω. Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι σε κάτι θα υστερεί. Άλλωστε δεν δίνω και καμιά 500αριά ευρώ.

Δημοσ.

Φιλε μου πολλα κινητα δεν εχουν ραδιο,ακομα και αυτα που τα πληρωνεις μια περιουσια.Μαλλον πιο ευκολα Θα βρεις ραδιο σε κινητα των 30-40ευρω παρα σε ναυαρχιδες..

Στα λεφτα που κοιτας το moto ειναι μονοδρομος!! Ολα τα αλλα σε αυτα τα χρηματα, εχουν πολυ υποδεεστερο επεξεργαστη και κατι j5/A5/A3/p8 lite/k10/M4 aqua...... που ισως κοιτας, για εμενα αστα στην ακρη.

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Εάν το δεις στο Kimovil, η πιο φθηνή τιμή είναι τα 154€, με το Geekbuying σαν το πιο αξιόπιστο. Καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι θα βρεις Ελλάδα. Ορίστε και τα χαρακτηριστικά του:

- 5.5 Inch Sunlight Screen, 1920*1080 Pixel
- Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core
- Supports 4G+ Network
- 3GB RAM + 32GB ROM
- 16 MP PDAF Back Camera + 5 MP Front Camera
- 4050mAh Battery
- MIUI 7 (Baesd On Android 5.1 System)
- Band: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7, Support 2G & 3G & 4G LTE Network

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...