Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας εμπειρία επισκευής MacBook από το iStorm Θεσσαλονίκης; Φοβάμαι μη μου το γεμίσουν γρατζουνιές κατα διάρκεια της επισκευής! Εγώ του έδωσα πιπίλα (στην κυριολεξία του κουτιού) δεν πιστεύω να το πάρω με αισθητικά ελαττώματα!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω κι εγω το ιδιο μακ με σενα και παρατηρησα κι εγω οτι to Vcore μου ειναι στο 1.87v με τις θερμοκρασίες  cpu να παιζουν

απο 55 εως 100 βαθμους. Ειναι 7 μηνών και το μοντελο ειναι το MF840. Για να δουμε τι θα σου πουν!

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας εμπειρία επισκευής MacBook από το iStorm Θεσσαλονίκης; Φοβάμαι μη μου το γεμίσουν γρατζουνιές κατα διάρκεια της επισκευής! Εγώ του έδωσα πιπίλα (στην κυριολεξία του κουτιού) δεν πιστεύω να το πάρω με αισθητικά ελαττώματα!

Μπα δεν νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα..
Δημοσ.

Σήμερα πήγε για service το μηχάνημα στο iStorm, ο τεχνικός μου είπε ότι θα το βάλει στην διάγνωση και θα μου πει αν συμβαίνει κάτι αν λέει και του φαίνεται φυσιολογικό!!!!!

Στείλε ας μόλις σε ενημερώσουν διότι εγώ πήρα στην υποστήριξη της Apple αλλά μου είπε ο άνθρωπος οτι μόνο για software είναι η γραμμή..

Δημοσ.

To vcore που βλεπετε ειναι λανθασμενο, μην το εμπιστευεστε.

Kατα 99% είναι λάθος, ναι, αλλά και πάλι 2 προγράμματα είναι για 10 configs γιατί δεν διαβάζουν σωστά? Εδώ στα windows έχουμε 100άδες προγράμματα και "άπειρα" configs και δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

iStorm: ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ HARDWARE ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Καλημέρα,

Έχω κι εγω το ιδιο μακ με σενα και παρατηρησα κι εγω οτι to Vcore μου ειναι στο 1.87v με τις θερμοκρασίες  cpu να παιζουν

απο 55 εως 100 βαθμους. Ειναι 7 μηνών και το μοντελο ειναι το MF840. Για να δουμε τι θα σου πουν!

Μάλλον το πρόγραμμα δεν είναι ακριβές, ούτε σε θερμοκρασίες ούτε σε stats! (κάνε άμεση απεγκατάσταση!)

Στείλε ας μόλις σε ενημερώσουν διότι εγώ πήρα στην υποστήριξη της Apple αλλά μου είπε ο άνθρωπος οτι μόνο για software είναι η γραμμή..

Όπως έγραψα και πιο πάνω τελικά το το μηχάνημα είναι οκ, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για τα μπάζα!

Και όπως μου είπε ο τεχνικός: Τα mac είναι θερμά μηχανήματα και είναι καλοκαίρι!

To vcore που βλεπετε ειναι λανθασμενο, μην το εμπιστευεστε.

Τι να πω, είχες δίκιο!

Kατα 99% είναι λάθος, ναι, αλλά και πάλι 2 προγράμματα είναι για 10 configs γιατί δεν διαβάζουν σωστά? Εδώ στα windows έχουμε 100άδες προγράμματα και "άπειρα" configs και δουλεύει σωστά.

Who knows ? 

Δημοσ.

Τα mac είναι θερμά μηχανήματα και είναι καλοκαίρι!

τότε να τα πουλάν σε αρκτικές περιοχές σε πολικές αρκούδες και πιγκουίνους .

Επειδή έχω και εγώ macbook air εδώ και περίπου 1 χρόνο και είναι πράγματι ζεστό,  να πούμε στην apple ότι σκάσαμε ένα κάρο  λεφτά για λάπτοπ όχι για ψησταριές ,,, αν ήταν με σχεδόν απλή χρήση να ανεβάζουν 70αρια και 90αρια να τα πουλάγανε 400-500€ όχι 1300€ . φανταστείτε να βάζανε και amd θα ψήναμε και σουβλάκια πάνω τους.  Για να μην ξεκινήσω να λέω για το σουπερ ντουπερ πολυδιαφημισμένο λειτουργικό της που και καλά δεν κολλάει ,, άντε να μην ανοίξω το στόμα μου  

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μιλάμε για απλή χρήση η δικιά μου εμπειρία είναι τελείως διαφορετική.

Έχω ένα MacBook Air 14 και ένα Mac mini επίσης του 14.

Οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι οι εξής..

MacBook Air......44-57

Mac mini............42-47 (αν και παίζει 24/7 καθότι εκτελεί χρέη server)

Δημοσ.

Επειδή μιλάμε για απλή χρήση η δικιά μου εμπειρία είναι τελείως διαφορετική.

Έχω ένα MacBook Air 14 και ένα Mac mini επίσης του 14.

Οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι οι εξής..

MacBook Air......44-57

Mac mini............42-47 (αν και παίζει 24/7 καθότι εκτελεί χρέη server)

Κάτοχος κατά σειρά MBA 11 2013, MBPr 13 2015 και ΜΒ 12 2015 1,2 και τα μηχανήματα δεν έκαψαν ποτέ παρα μόνο όταν έκανα rendering με final cut pro σε βίντεο άνω των 15 λεπτών!!! 

Κάτι άλλο παίζει!!!

Δημοσ.

Κάτοχος κατά σειρά MBA 11 2013, MBPr 13 2015 και ΜΒ 12 2015 1,2 και τα μηχανήματα δεν έκαψαν ποτέ παρα μόνο όταν έκανα rendering με final cut pro σε βίντεο άνω των 15 λεπτών!!! 

Κάτι άλλο παίζει!!!

Μπορεί τα δικά μας να ήταν για την αγορά της Ανταρκτικής όπως είπε και ο Γιώργος! 3 in a row!

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα με την θερμοκρασία λύθηκε από οτι φαίνεται μια και καλή, αυτή την στιγμή η θερμοκρασία του μηχανήματος βρίσκεται στους 38°C (πλεον χωρίς stand) με VCore 1.01 - 1.32 ανάλογα την χρήση. (Τα αποτελέσματα αυτά τα βλέπω εδώ και 1,5 μέρα).

Αναλυτικά:

Safari: 38ºC / Vcore 1.01

Facetime, iTunes, Safari, Virtual Machine (Windows 10), Xcode: 50ºC (Max 52ºC) / Vcore 1.32

Οι θερμοκρασίες και το Vcore παραμένουν σταθερά και το μηχάνημα είναι αρκετά δροσερό, το βάζω πλέον και στα πόδια μου και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα!

Ίσως ήθελε τον χρόνο του για να στρώσει! Τι να πω! (Αυτήν την στιγμή δουλεύει συνεχόμενα από τις 09.20 το πρωί πάνω σε τραπεζάκι σε εσωτερικό χώρο χωρις πλεον την παρέμβαση του A/C με θερμοκρασία δωματίου στους 28ºC).

post-298699-0-29926500-1469452524_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο είναι το πρόγραμμα για τα stats σου?

Το πρόβλημα ήταν ότι σε έκαιγε από κάτω. Δε θα έπρεπε για κανένα λόγο να το κάνει αυτό... και βέβαια τα Volt της CPU που όπως είπαν όλοι φαίνονται παράλογα υψηλά και μάλλον ήταν και η αιτία για τις θερμοκρασίες σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...