Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε κατάσταση σχετικής ηρεμίας  οι τιμές είναι εξωφρενικές...

εάν  το Vcore είναι σωστό πρέπει να πάει στο σερβις

Εμένα με ανησυχεί ότι το έκανε απότομα ενώ τις άλλες φορές δεν είχα τέτοιο φαινόμενο! Θα μιλήσω αύριο απευθείας με την Apple!

Δημοσ.

Κεσόγλου, είχες ποτέ το μηχάνημα? Για να είναι αθόρυβο και ελαφρύ, κάνει throttle μe το παραμικρό. Το Vcore πάντως αν είναι αυτό είναι εξωφρενικό, για αυτό λέω επικοινωνία με την Apple.

έχω το macbook air που είναι χειρότερο στις θερμοκρασίες ακόμα και σε απλή χρήση πιάνει 55-70 βαθμούς αλλα εδώ βλέπουμε 90αρια και το  Vcore στο Θεό 

Δημοσ.

Πέρα από την θερμοκρασία, ο ανεμιστήρας δουλεύει σε εξαιρετικά υψηλές στροφές. Ο δικός μου με την ίδια δραστηριότητα σε rMBP 13"  είναι στις 1.313.

Μήπως τρέχεις κάποιο antivirus scanner ή κάποιο utility (cleaner, booster και συναφές) που παρεμβαίνει στο σύστημα;.

Για άνοιξε το Activity Monitor, ποιο process (πλην του kernel_task) αναλώνει αφύσικα υψηλή %CPU ;.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με έναν τεχνικό εδώ στο χωριό που επισκευάζει τέτοια μηχανήματα και μου είπε τι να κάνω!

Έκανα SMC Reset και από ότι φαίνεται το πρόβλημα δείχνει να έχει λυθεί! Άντε να δούμε....

Θα παρατηρήσω λίγο την δραστηριότητα του μηχανήματος και αύριο θα σας πω νέα!

Ορίστε και ένα δείγμα της προόδου!

post-298699-0-93917200-1468345765_thumb.png

Δημοσ.

Έτρεχε κάποιο flash στον safari? Στο δικό μου παίρνει φωτιά μόνο σε flash sites (πεππα που παίζει η κόρη μου) ούτε στο diablo 3 δεν κάνει έτσι κατά τα άλλα δεν ακούω καν αν δουλεύει

Δημοσ.

Εμένα το vCore κάτω απο 1.45 με ανοιχτό μόνο το Chrome ( ανοιχτό παράθυρο μόνο το forum ) δεν πηγαίνει ποτέ.

Έκανα SMC Reset αλλά δεν είδα να πέφτει τόσο πολύ..

Έχω rMBP 13 inch Early 2015.

Καμιά συμβουλή;

PS: Μέχρι και 1.90 φτάνει ..

Δημοσ.

Θα μιλήσω αύριο μαζί τους τι να πω..

Την Δευτέρα εννοείς! Είναι Δευτέρα ως Παρασκευή από 9:00 έως 17:00

Δημοσ.

Σήμερα καθώς έκανα περιήγηση μέσω του safari είπα να το πάρω από το τραπέζι και να το βάλω στα πόδια μου ώστε να γράψω ένα κείμενο, με το που το έβαλα στα πόδια μου "κάηκα", το κάτω μέρος έκαιγε όπως και κάποια πλήκτρα πλήκτρα στην μέση περίπου του πληκτρολογίου, κατέβασα λοιπόν ένα πρόγραμμα για τις θερμοκρασίες και είδα κάτι τρελά ποσά που χάζεψα! Η Θερμοκρασία του χώρου που βρισκόταν το μηχάνημα ήταν στους 25°C. 

Πλήρωσα 1620€ και μου φαίνεται άσχημο να μην μπορώ να το ακουμπήσω στα πόδια μου για βασικές εργασίες, πόσο μάλλον αν το ζόριζα κιόλας, είναι φυσιολογικές οι τιμές αυτές για macbook ? 

Σας έχω επισυνάψει εικόνα να δείτε και εσείς το πρόβλημά μου!

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποίησες για να πάρεις τις μετρήσεις?

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα συνεχίζει (αν είναι πρόβλημα τελικά και δεν είναι κάτι το φυσιολογικό!) 

Το Vcore κολλημένο στο 1.85 - 1.82 και 65-72 βαθμούς θερμοκρασία με βάση ψύξης από κάτω!

Θα τρελαθώ εγώ! 

Ανοιχτά είναι ο broswer & photos!

Δημοσ.

Αν το Vcore είναι πραγματικό θα το κάψεις. Μην σου πω θα είχε λιώσει ήδη. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο την Apple πάντως. Οι mobile i series είναι κοντά στο 1V. Και ακόμα και οι desktop κάτω απο 1.3-1.4

• Like 1
Δημοσ.

Αν το Vcore είναι πραγματικό θα το κάψεις. Μην σου πω θα είχε λιώσει ήδη. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο την Apple πάντως. Οι mobile i series είναι κοντά στο 1V. Και ακόμα και οι desktop κάτω απο 1.3-1.4

Σήμερα πήγε για service το μηχάνημα στο iStorm, ο τεχνικός μου είπε ότι θα το βάλει στην διάγνωση και θα μου πει αν συμβαίνει κάτι αν λέει και του φαίνεται φυσιολογικό!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...