Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Σήμερα καθώς έκανα περιήγηση μέσω του safari είπα να το πάρω από το τραπέζι και να το βάλω στα πόδια μου ώστε να γράψω ένα κείμενο, με το που το έβαλα στα πόδια μου "κάηκα", το κάτω μέρος έκαιγε όπως και κάποια πλήκτρα πλήκτρα στην μέση περίπου του πληκτρολογίου, κατέβασα λοιπόν ένα πρόγραμμα για τις θερμοκρασίες και είδα κάτι τρελά ποσά που χάζεψα! Η Θερμοκρασία του χώρου που βρισκόταν το μηχάνημα ήταν στους 25°C. Πλήρωσα 1620€ και μου φαίνεται άσχημο να μην μπορώ να το ακουμπήσω στα πόδια μου για βασικές εργασίες, πόσο μάλλον αν το ζόριζα κιόλας, είναι φυσιολογικές οι τιμές αυτές για macbook ? Σας έχω επισυνάψει εικόνα να δείτε και εσείς το πρόβλημά μου!
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 CPU Vcore 1.86... What? Δεν είναι Pentium II φαντάζομαι. Αν και οι θερμοκρασίες είναι ψιλοφυσιολογικές, δεν είναι κρύα μηχανήματα τα Mac, θα κοιτούσα το Vcore. Περίεργο να μην διαβάζει σωστά τους αισθητήρες αφού υπάρχει τόσο μικρή γκάμα σε hardware.
Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 CPU Vcore 1.86... What? Δεν είναι Pentium II φαντάζομαι. Αν και οι θερμοκρασίες είναι ψιλοφυσιολογικές, δεν είναι κρύα μηχανήματα τα Mac, θα κοιτούσα το Vcore. Περίεργο να μην διαβάζει σωστά τους αισθητήρες αφού υπάρχει τόσο μικρή γκάμα σε hardware. Καλησπέρα, και όμως όπως τα βλέπεις είναι και είναι intel i5, είναι το μοντέλο του 2015, πριν ένα μήνα το πήρα και σήμερα τρελάθηκε! Φυσιολογική θερμοκρασία για 25 βαθμούς δωμάτιο ? αντε να είχαμε 30 να έλεγα οκ... (Έλεος Apple!!!!!) Μα να μην μπορείς να ακουμπήσεις στα πόδια σου το μηχάνημα με ελάχιστη χρήση ???? Έχω τρελαθεί!!!
devill0 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αποκλειεται να ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες αυτες...κατι αλλο ειναι.
george kesoglu Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 για δες χρήση του επεξεργαστή ποσο της % είναι ..... κάτι μου λέει ότι τρέχει στο 100% 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το Vcore είναι αλλα ντ΄άλλων. Δες με άλλο πρόγραμμα τι λέει, αλλιώς τηλέφωνο στην εξυπ. πελατών να ρωτήσεις τι παίζει.
Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αποκλειεται να ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες αυτες...κατι αλλο ειναι. Έχεις κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι ? για δες χρήση του επεξεργαστή ποσο της % είναι ..... κάτι μου λέει ότι τρέχει στο 100% Η χρήση ήταν στο 10-46% max, δεν κάνω κάτι εκτός από κείμενο, safari, xcode! (Εκείνη την ώρα δεν έτρεχε το xcode)!
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αυτά τα mac κάνουν throttle σε οτιδήποτε βαρύ, λογικές είναι οι θερμοκρασίες. Έτσι είναι φτιαγμένα. Αλλά τσέκαρε και με το vcore τι παίζει.
Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το Vcore είναι αλλα ντ΄άλλων. Δες με άλλο πρόγραμμα τι λέει, αλλιώς τηλέφωνο στην εξυπ. πελατών να ρωτήσεις τι παίζει. Θα κοιτάξω για άλλο προγραμμα γιατί όλα είναι επι πληρωμή και δεν δέχεται την κάρτα της τράπεζας για αγορά! Αν δω οτι το θέμα τραβάει θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα δούμε! Μέχρι τότε τι κάνουμε ?
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Θα κοιτάξω για άλλο προγραμμα γιατί όλα είναι επι πληρωμή και δεν δέχεται την κάρτα της τράπεζας για αγορά! Αν δω οτι το θέμα τραβάει θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα δούμε! Μέχρι τότε τι κάνουμε ? πτνα apple Mην το βάζεις πάνω σου και πάθεις κανα έγκαυμα. Δες αν αναφέρει και άλλος αυτές τις θερμοκρασίες, εγώ τις βρίσκω λογικές δεδομένου του μοντέλου. 1
Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αυτά τα mac κάνουν throttle σε οτιδήποτε βαρύ, λογικές είναι οι θερμοκρασίες. Έτσι είναι φτιαγμένα. Αλλά τσέκαρε και με το vcore τι παίζει. Το θέμα μου είναι οτι δεν έτρεχα τίποτα εκείνη την ώρα εκτός από safari & pages, οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι φυσιολογικές αλλα εγώ τσουρουφλίστηκα, παίζει να φτάιει τίποτα άλλο και μου βγάζει τέτοια θερμοκρασία στο καπάκι ?
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το θέμα μου είναι οτι δεν έτρεχα τίποτα εκείνη την ώρα εκτός από safari & pages, οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι φυσιολογικές αλλα εγώ τσουρουφλίστηκα, παίζει να φτάιει τίποτα άλλο και μου βγάζει τέτοια θερμοκρασία στο καπάκι ? Είναι απο αλουμίνιο και διαχέει την θερμότητα πολύ γρήγορα. Ασε που νομίζω είναι συνέχεια της ψύκτρας του επεξεργαστή, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 πτνα apple Mην το βάζεις πάνω σου και πάθεις κανα έγκαυμα. Δες αν αναφέρει και άλλος αυτές τις θερμοκρασίες, εγώ τις βρίσκω λογικές δεδομένου του μοντέλου. να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοιο πρόβλημα με τόσο premium μηχάνημα!!! Είναι απο αλουμίνιο και διαχέει την θερμότητα πολύ γρήγορα. Ασε που νομίζω είναι συνέχεια της ψύκτρας του επεξεργαστή, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. That's a point! λες να είναι κολλημένη στο σασί η ψύκτρα ?
george kesoglu Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 σε κατάσταση σχετικής ηρεμίας οι τιμές είναι εξωφρενικές... εάν το Vcore είναι σωστό πρέπει να πάει στο σερβις 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοιο πρόβλημα με τόσο premium μηχάνημα!!! That's a point! λες να είναι κολλημένη στο σασί η ψύκτρα ? Απο όσο θυμάμαι δεν έχει γρίλιες για να βγαίνει ο αέρας, και στις εικόνες στο google δεν φαίνεται κάτι. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε λοιπόν ότι για να ψυχθεί ο επεξεργαστής χρησιμοποιείται το σασί του μηχανήματος. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Εξάλλου ο Linus το έβαλε σε ένα ταψί με νερό (αφού σφράγισε τις θύρες) και έδειξε τρομερή μείωση της θερμοκρασίας. Αυτό δείχνει ότι το σασί είναι η ψύκτρα. Κεσόγλου, είχες ποτέ το μηχάνημα? Για να είναι αθόρυβο και ελαφρύ, κάνει throttle μe το παραμικρό. Το Vcore πάντως αν είναι αυτό είναι εξωφρενικό, για αυτό λέω επικοινωνία με την Apple. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα