Ntelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ποιο απο τα δυο προτείνεται? Απο ελληνικο καταστημα με 2giga ram και τα δυο. Ας βαλω και το moto x play λογο μπαταριας, κάμερας και android. (p9 lite το εχει προσφορά ο κωτσοβολος 194€)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 το p9 παιρνει καρτα μνημης και εχει καλυτερη καμερα!Κατα τ αλλα οποιο της αρεσει πιο πολυ (εγω για γυναικα θα παιρνα το p9)
AlienTechGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Για γυναίκα, είναι όντως προτιμότερο το P9 Lite.
Ntelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 το p9 παιρνει καρτα μνημης και εχει καλυτερη καμερα! Κατα τ αλλα οποιο της αρεσει πιο πολυ (εγω για γυναικα θα παιρνα το p9) Και το note 3 pro παίρνει sd. Οντως ξερω οτι εχει καλύτερη κάμερα αλλα χειρότερη μπαταρία και γιαυτό ψαχνω γνώμες. Ταχύτητα δεν γνωρίζω...
mahone1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Για μένα το xiaomi note 3 pro λόγο καλύτερης αυτονομίας και μεγαλύτερης οθόνης
Ntelosxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Απλα ρωτα την. Xaxaxa. Τι ρωταω κι αυτη στην κοσμαρα της. Οτι θελω εγω αρκεί να εχει αυτο αυτο κι αυτο μου λεει... Τα κλασικα των γυναικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα