Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον ελληνικό ήλιο πώς τα πάνε οι τελευταίες γενιές;

καταπίνουν την μπαταρία σαν νεροφίδες, γιατί τα δίνουν όλα  στη φωτεινότητα με αποτέλεσμα να χάνεται και το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα πιστηκα και εγώ.....όντως με έχει πιάσει μια υπαρξιακή αγωνία απο τότε που είδα το βίντεο. Πως είναι δυνατόν μέχρι σήμερα να ζούσα στην πλάνη; Πως είναι δυνατόν να μην μπορούσα να καταλάβω το απόλυτο μαύρο μιας OLED οθόνης απο μιας κανονικής; Πως θα μπορέσω να ξανά χρησιμοποιήσω το κινητό, το ταμπλέτ, το λαπτοπ μου;;;;; Τι κακό μου εχεις κάνει ρε Samsung ?????

Πως θα ζήσω στην μαύρη μου ζωή που τώρα πλέον θα φαντάζει περισσότερο φωτεινή ;;;;

OLED παντού εδώ και τώρα για να είναι το μαύρο μας το χαλί πραγματικά μαύρο............καλά έλεγε ο συγχωρεμένος ο Αυλωνητης ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ

• Like 1
Δημοσ.

στον ελληνικό ήλιο πώς τα πάνε οι τελευταίες γενιές;

αρκετά καλά αλλά θα πρέπει να βαλεις φωτισμό στα 80% και βάλε κάτι το οποίο ειδικά στης amoled σκοτώνει την μπαταρια... πχ εκεί που βγάζεις sot με το s7 (+/-6 ωρες και με 20% γιατί τοσο το έχουν  όλοι για να βγαλουν την μέρα) σε πάει με την μια ένα όμορφο 2 ώρες (πολύ λέω συνήθως λίγο λιγότερο)

Δημοσ.

Θα μιλησω μονο ως αναφορα το βιντεο κ μονο μιας κ ως μη ειδικος δε μπορω να εκφερω γνωμη για το πια τεχνολογια ειναι καλυτερη αναμεσα σε amoled κ μιας καλης lcd.αν κ πιστευω οτι οι oled ειναι το μελλον μιας κ οι κατασκευαστες τις θελουν.το βιντεο λοιπον ειναι μια πατατα κ μιση του στυλ πριν κ μετα σε κρεμες γυναικων με χαμηλο iq.κρατω ενα xperia z5c στο οποιο δε μπορω να ξεχωρισω που ξεκινα η οθονη στο μαυρο φοντο που εχω.κ ξαναλεω δεν ευλογω τα γενια μου για ενα τηλ να καει αμαλαχει (φυσικα οχι δεν εχω χρημα για αλλο αντιστοιχο κλαψ).αλλα οχι αυτο που δειχνει το βιντεο.samsung εχουν φιλοι κ λες τα εικονιδια θελουν να βγουν απο την οθονη φοβερη.αλλα φοβερο πανελ ειναι κ το δικο μου.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ οχι αλλο πριν κ μετα δεν μασιετε.

Δημοσ.

To βίντεο δείχνει υπερβολικά κορεσμένα χρώματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για κινητά μία χαρά υποθετω . Αλλά το μαύρο τεζα καμένο δεν νομίζω να ανταποκρίνεται κάπου πέρα από τον εντυπωσιασμό. Και πάλι μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως το ότι βαλαν κ το ιστόγραμμα για την κάλυψη των χρωμάτων νομίζω είναι παραπλανητικό γιατί αν εκτυπώσεις φωτο θα βγει πιο ξεβαμενη κ το πιχτο μαύρο δεν εκτυπώνεται.

Δημοσ.

Ωραίο το μαύρο δεν λέω αλλά η απόδοση του κόκκινου είναι απαράδεκτη, έχει ένα θέμα και το πράσινο αλλά όχι τόσο χάλια όσο το κόκκινο.

Δημοσ.

Στο Note edge που έχω ανάβει το ρολόι στο πλάι 12 ώρες την ημέρα με κατανάλωση το πολύ 10% της μπαταρίας, καμία άλλη οθόνη δεν μπορεί να το κάνει αυτό, και αυτό γιατί "αναβουν" μόνο τα pixels του ρολογιού και όχι όλη η οθόνη.

Δημοσ.

Στο Note edge που έχω ανάβει το ρολόι στο πλάι 12 ώρες την ημέρα με κατανάλωση το πολύ 10% της μπαταρίας, καμία άλλη οθόνη δεν μπορεί να το κάνει αυτό, και αυτό γιατί "αναβουν" μόνο τα pixels του ρολογιού και όχι όλη η οθόνη.

Δημοσ.

Αυτο με τον υπερκορεσμο των χρωματων η Samsung το κανει και στις τηλεορασεις της γιατι θελει να εντυπωσιασει το ματι μας θυσιαζοντας την φυσικοτητα τους.

Δημοσ.

Μπορει να μας πει η Sammy ποτε σκεφτεται να βγαλει OLED TV γιατι μεχρι τωρα παιζει η LG μονη της;;;

Ειναι καλη για τα τηλεφωνα της αλλα δεν ειναι καλη για τις τηλεορασεις της;;;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...