Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου παραπληροφορηση σκετη εισαι... ολα αυτα που γραφεις ειναι ακυρα. Η ζημια που γινεται στα ματια ειναι μακροχρονια οταν το καταλαβετε θα ειναι αργα, δεν το καταλαβαινεις φορωντας ενα γυαλι για μια ωρα-μερα-μηνα-χρονο κτλ... τα γυαλια ειναι απο τα αντικειμενα που ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις τωρα το ποσο κοστολογει ο καθενας τα ματια του αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.Οσο για τα γυαλια που πωλουνται απο ζαρα μαρα και κακο συναπαντημα μη βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι πληρουν ολες τις απαραιτητες προδιαγραφες για να μην ειναι επικινδυνα...

διάβασε και τα υπόλοιπα posts και δες τα reviews "φτηνών" γυαλιών του 1$ και πές μου τι ποσόστωση επικινδινότητας έχουν. Τα περισσότερα (>9/10 που δοκιμάζονται) μια χαρά 100% uv400 ηταν απόδειξη ότι τα γυαλιά δεν χρειάζεται να κάνουν 100€ για να είναι "καλά".

Παραπληροφόρηση κατά τη γνώμη μου είναι αυτοί που σε πείθουν να μην φοράς καθόλου γυαλιά ηλίου από το να φορέσεις κάποια. Εκεί να δεις τι διαχρονική ζημιά κάνεις στα μάτια σου. 

Υ.Γ. Άλλωστε τα περισσότερα οπτικά καταστήματα θα σου κάνουν δωρεάν μια εξέταση uv στα φτηνά σου γυαλιά και τις περισσότερες φορές (όλες όσες ξέρω εγώ από μαρτυρίες) θα σου πούνε είναι οκ. Τέλος πάντων θα ξέρεις. Για να το κλείσουμε την άποψή μου λέω. Τυχαία πιάσαμε την συζήτηση. Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Ο καθένας έχει μυαλό και κρίνει. Ότι κάνουμε/κάνω το κάνουμε/κάνω "at my own risk" που λένε και οι αρχαίοι.. 

Επεξ/σία από keysmith
  • Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι προσφορές με το father 17 ισχύουν από σήμερα μέχρι και 18/06?

Μπορω νά πάω από φυσικο κατάστημά και να τα αγοράσω 1+1 η ισχύει μόνο για ίντερνετ?

(ομοίως και για την περίπτωση hawkers?)

Δημοσ.

Οι προσφορές με το father 17 ισχύουν από σήμερα μέχρι και 18/06?

Μπορω νά πάω από φυσικο κατάστημά και να τα αγοράσω 1+1 η ισχύει μόνο για ίντερνετ?

(ομοίως και για την περίπτωση hawkers?)

Για το site τους ισχύει.

Δημοσ.

Γκαις οι κωδικός που μπαίνει??

Βασικά έχω επιλέξει ένα γυαλί των 35 και ένα των 40.αρχικα δεν έχει επιλογή να βάλω κάπου κωδικό. Στο καλάθι έχει μόνο τα προϊόντα που παράγγειλα και και μετά επιλογή να προχωρήσω και μου βγάζει τη καρτέλα του PayPal. Τι κάνω??

Αναφέρομαι στα hawkers όχι northweek

Δημοσ.

Γκαις οι κωδικός που μπαίνει??

Βασικά έχω επιλέξει ένα γυαλί των 35 και ένα των 40.αρχικα δεν έχει επιλογή να βάλω κάπου κωδικό. Στο καλάθι έχει μόνο τα προϊόντα που παράγγειλα και και μετά επιλογή να προχωρήσω και μου βγάζει τη καρτέλα του PayPal. Τι κάνω??

Αναφέρομαι στα hawkers όχι northweek

Μην επιλέξεις paypal (σου δίνει δυνατότητα να πληρώσεις με paypal σε επόμενο στάδιο εξάλλου) και βάλε διεύθυνσή σου κανονικά και εκεί δεξιά, κάτω από τη σούμα βάζεις τον κωδικό και προχωράς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...