stelios18120 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η hawkers πχ τρίτη κάνεις παραγγελία Πέμπτη είναι στην πόρτα σου,καμία σχέση με αυτούς. 1
futureshock Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 και γω τα ιδια, απο 18 μαιου εχουν φυγει απο αυτους και ακομα στο περιμενε. Σιγουρα καμια σχεση με hawkers αλλα οταν προκειται για τετοιες τιμες κανεις υπομονη... 1
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κι εγώ 23-5 έκανα παραγγελία και ταξιδεύουν προς Ελλάδα βλέπω.Μάλιστα μου έστειλαν από μόνοι τους tracking number.Δεν ξέρω γιατί σε εσάς δεν έστειλαν.Hawkers δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τα φθηνά ξανά. Μου έσπασε κι εμένα ο σκελετός στο επάνω μέρος με 10 φορές χρήσης και ένα κεφαλάκι σαν αβγό που έχω.Όταν ακόμα έχω γυαλιά δεκαπενταετίας και τα χρησιμοποιώ...Εντάξει ένα 20ρικο τα είχα πάρει με έκπτωση, δεν έπιασα και τον πάπα από τα @@, αλλά και πάλι είναι εντελώς ψεύτικος ο σκελετός στα απλά τους γυαλιά.Σε όσα έχουν το σκληρό πλαστικό είναι κομπλέ.
Damianpcb2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Έκανα παραγγελία 11 Μαΐου και 24 Μαΐου μου στέλνουν από μόνοι τους tracking number. Ακόμα περιμένω. Τραγικοί.
sap92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Και εγω τα ίδια αλλά φαίνεται ότι το έχουν στείλει από της 18 και ακόμα να έρθει Ελλάδα τι σκατα
SwAToNeR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παραγγελία 11 Μαϊου. Στις 18 στείλανε τα γυαλιά. Την ίδια μέρα μου στείλανε το tracking number. Απότι βλέπω είναι Ελλάδα στο Κέντρο Διαλογής και θα παραδωθούν έτσι όπως το κόβω Δευτέρα-Τρίτη. Η μεγάλη διαφορά με τα Hawkers είναι ότι τα Hawkers χρεισιμοποιούν courier ενώ northweek ταχυδρομείο. Υπομονή όμως. Το είχαν αναφέρει ότι αργεί πολύ.
futureshock Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παραγγελία 11 Μαϊου. Στις 18 στείλανε τα γυαλιά. Την ίδια μέρα μου στείλανε το tracking number. Απότι βλέπω είναι Ελλάδα στο Κέντρο Διαλογής και θα παραδωθούν έτσι όπως το κόβω Δευτέρα-Τρίτη. Η μεγάλη διαφορά με τα Hawkers είναι ότι τα Hawkers χρεισιμοποιούν courier ενώ northweek ταχυδρομείο. Υπομονή όμως. Το είχαν αναφέρει ότι αργεί πολύ. ναι ωραια αλλα γιατι με βαζουν να πληρωσω 8 ευρω μεταφορικα ;
SwAToNeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εσυ με 8 ευρω στελνεις δεμα με courier σε αλλη χωρα; αφου τοσο κοστιζει μαλλον η μεταφορικη-ταχυδρομείο τι να κανει; Στην ελλαδα με 6€ στελνεις δεμα με courier σε αλλη πολη εφοσον ειναι κατω απο 2 κιλα και το παραλαβουν απο το κατάστημα. Οχι που στελνει απο Ισπανία. Μην σκεφτόμαστε μονόπλευρα.
taxtax Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εσυ με 8 ευρω στελνεις δεμα με courier σε αλλη χωρα; αφου τοσο κοστιζει μαλλον η μεταφορικη-ταχυδρομείο τι να κανει; Στην ελλαδα με 6€ στελνεις δεμα με courier σε αλλη πολη εφοσον ειναι κατω απο 2 κιλα και το παραλαβουν απο το κατάστημα. Οχι που στελνει απο Ισπανία. Νοέμβριο του 2014 μου έστειλαν απο Αγγλία (Sportsdirect), 4βαλίτσες. Το κόστος 7,99€ με DHL Express. Όυτε καν μπήκαν στον κόπο να βάλουν την μια βαλίτσα μέσα στη άλλη. Ήρθε σπίτι ολόκληρο βανάκι της DHL για πάρτυ μου. Μιλάμε βέβαια για μία ακραία περίπτωση, που κι εγώ δεν το φανταζόμουν. Αλλά έστω κι έτσι μπορείς να πάρεις μία ιδέα για το πόσο μικρό είναι το κόστος του courier για μιά μεγάλη εταιρία, σε σχέση με τις τιμές που ισχύουν για εσένα και για μένα.
SwAToNeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Με μια πρώτη ματιά: Ίδια με τα Hawkers 1
futureshock Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εσυ με 8 ευρω στελνεις δεμα με courier σε αλλη χωρα; αφου τοσο κοστιζει μαλλον η μεταφορικη-ταχυδρομείο τι να κανει; Στην ελλαδα με 6€ στελνεις δεμα με courier σε αλλη πολη εφοσον ειναι κατω απο 2 κιλα και το παραλαβουν απο το κατάστημα. Οχι που στελνει απο Ισπανία. Μην σκεφτόμαστε μονόπλευρα. ο αδερφος μου που εχει εταιρια εχει συμφωνησει 2.5 ευρω κοστος αποστολης με κουριερ σε ολη την Ελλαδα. Οταν μιλαμε για εταιριες εκατομμυριων τα μεταφορικα γιαυτους με τις συμφωνιες που κλεινουν ειναι τιποτα μπροστα στα εσοδα που εχουν.
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ο αδερφος μου που εχει εταιρια εχει συμφωνησει 2.5 ευρω κοστος αποστολης με κουριερ σε ολη την Ελλαδα. Οταν μιλαμε για εταιριες εκατομμυριων τα μεταφορικα γιαυτους με τις συμφωνιες που κλεινουν ειναι τιποτα μπροστα στα εσοδα που εχουν. Σε όλη την Ελλάδα. Για πες του να στείλει σε άλλη χώρα να δεις πόσο πάει. Στην τελική είσαι στον ισολογισμό της Northweek και ξέρεις πόσα βγάζει για να λες εκατομμυρίων; Βασικά πανάκριβος ο αδερφός σου. Στην Κίνα μου στέλνουν δέμα με 1 ευρώ στην Ελλάδα. Μας κλέβει ο αδερφός σου μου φαίνεται... Ελπίζω να πιάνεις το νόημα. 1
fazer 1000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 τα hawkers τις τελευταίες μέρες έβγαλαν νέα σχέδια (φετινά), αυτά τα πιο στρόγγυλα πχ αυτό. Δεν ξέρω τι ποιότητα σκελετό έχουν. Τα περσινά όμως όπως αυτό έχουν κακό σκελετό από πλαστικό (όπως όλα) και σε γνωστό μου έσπασε (ράγισε στο κομμάτι πάνω από τον φακό όπου είναι και λεπτότερο) μέσα σε μερικούς μήνες. Αμα σε πιέζει λίγο πλευρικά το πλαστικό γιαλί (έχεις "πλατύ" κεφάλι) το να σπάνε/ραγίζουν είναι συνηθισμένο σε φτηνούς μη ποιοτικούς σκελετούς. Με κανένα (σχεδόν) γυαλί σήμερα δεν στραβώνεσαι ούτε τα περισσότερα περιπτέρου (που εννοείτε είναι καλύτερο να φοράς οτιδήποτε από γυμνά μάτια στο ήλιο). Δεν είναι επί του παρόντος να το αναλύσω αν διαφωνείς αλλά αυτήν την άποψη έχω. Αν δεν θέλεις περιπτέρου αλλά φοβάσαι ότι δεν είναι προδιαγραφών μπορείς να δοκιμάσεις κάποια "αλυσίδας" πχ h&m zarra (ακόμα και lidl) γυαλιά τα οποία έχουν (και αυτά) χαρτιά για 100% απορρόφηση uv400 και τα σχετικά (πιστεύεις θα ρίσκαρε μια επώνυμη αλυσίδα να διοχετεύσει "επικίνδυνα" γυαλιά?). Απλά δοκίμασε τα κοντά στο παράθυρο αν βλέπεις "καλά" (άνετα) στον ήλιο. Δεν είναι όλα "άνετα" και δεν λέω πάρε όποιο να είναι. Πάρε το "άνετο" θα το καταλάβεις με 1' λεπτό θέαση προσέχοντας για εσωτερικές αντανακλάσεις και θαμπώματα σε κόντρα ήλιο/φως (να πέφτει πάνω στο φακό ο ήλιος όχι στην πλάτη). Όλα αυτά έχουν κανονικούς φακούς (όχι επικίνδυνους) αλλά φτηνούς σκελετούς χαμηλής ποιότητας. Δεν έχουν όλα την ίδια ποιότητα όρασης (σε h&m που έχω δοκιμάσει κάποια έχω πάρει καταπληκτικά σε φακό ενώ άλλα κουραστικά ωστόσο. Κάποιοι σκελετοί είναι πολύ φτηνιάρικοι οπότε μακρυά από τα συγκεκριμένα. Κάποιοι είναι οκ. Κρίνε από κοντά αν επιλέξεις τέτοια). Τα polarized δεν είναι καμια σούπερ τεχνολογία ούτε ακριβαίνουν ουσιαστικά τα γυαλιά γιατί ο φακός είναι σοβαρά ακριβότερος (πχ φτηνές μάρκες hawkers, polaroid είναι polarized). Είναι ;όμως πιο πολύ πιασάρικο. Δεν έχουν καλύτερη προστασία από τα απλά (και ούτε οι ίδιοι λένε κάτι άλλο) απλά υπό συνθήκες μειώνουν τις αντανακλάσεις του περιβάλλοντος (πχ σε τζαμαρίες, θάλασσα/νερό κτλ). Από μόνο του δεν τα κάνει πιο άνετα αλλά κάποιες φορές ίσως βοηθάει. Του γαμπρού μου Polaroid που δοκίμασα παλαιότερα δεν τα βρήκα πιο άνετα από "απλά" δικά μου που ήταν ακόμα φτηνότερα. Στην ερώτησή σου. Μια χαρά φακό έχουν τα hawkers (τα έχουν γνωστοί μου και δεν γκρινιάζουν ενώ και εγώ τα έκανα ολιγόλεπτο τεστ χωρίς βέβαια να με εντυπωσιάσουν). Για σκελετό προτίμησε τα καινούρια σχέδια. Για να κρατήσουν στη θάλασσα ΠΟΤΕ δεν τα σκουπίζουμε (ειδικά στεγνά) με πανάκι (με την άμμο που έχει πάνω θα χαράξει και άρα θαμπώσει ο οποιοσδήποτε φακός). Τα ξεπλένουμε με νερό και τα αφήνουμε να στεγνώσουν (και ούτε τα σκουπίζουμε με φόβο ότι το πανάκι έχει άμμο). φιλε μου παραπληροφορηση σκετη εισαι... ολα αυτα που γραφεις ειναι ακυρα. Η ζημια που γινεται στα ματια ειναι μακροχρονια οταν το καταλαβετε θα ειναι αργα, δεν το καταλαβαινεις φορωντας ενα γυαλι για μια ωρα-μερα-μηνα-χρονο κτλ... τα γυαλια ειναι απο τα αντικειμενα που ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις τωρα το ποσο κοστολογει ο καθενας τα ματια του αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.Οσο για τα γυαλια που πωλουνται απο ζαρα μαρα και κακο συναπαντημα μη βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι πληρουν ολες τις απαραιτητες προδιαγραφες για να μην ειναι επικινδυνα...
studiokristo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Και εμενα παιδια τα Hawkers διαλυθηκαν, σκελετος τραγικος. Northweek 50% εκπτωση και παλι με κωδικο DAD50 Πηρα να δοκιμασω αν κρατησουν. Με 55 ευρω 4 ζευγάρια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα