micraSport Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Hawkers πάντως φέρνουν και τα Η&Μ αν θέλεις να δεις περίπου το μέγεθος.
keysmith Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ο συγκεκριμένος σκελετός των hawkers (των 25€ σε όλα τα έκδοχα του), είναι "μάπα" πολύ κακής ποιότητας και ασφαλώς χειρότερος από πολλά γυαλιά επιπέδου περιπτέρου (δε λέω από όλα). Σαν να είναι φτιαγμένος από πλαστικά ανακυκλομένης σακούλας είναι. Είναι φτηνής ποιότητας (εμφανώς) και αν έχεις λίγο πλατύ κεφάλι (και πιέζονται τα μπράτσα να ανοίξει) θα σπάσει στο σημείο των φακών από πάνω όπως και συνέβη σε κάτοχό τους σε λιγότερο από χρόνο. Από φακό δεν είναι άσχημα, από σκελετό είναι ότι χειρότερο (αυτός ο συγκεκριμένος τουλάχιστον καθώς έχει λίγα σχέδια ακόμα). Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από keysmith 1
SwAToNeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Έχω τα συγκεκριμένα σε μαύρο. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος σκελετός δεν είναι τόσο τραγικός. Καμια σχέση με περιπτέρου. Και ξαναλέω συγκρίνω πχ με ojo που τα θεωρώ ίδιας κατηγορίας αν και τα χρεώνουν ποιο ακριβά. Τα hawkers τα θεωρώ καλύτερα. Ξαναλέω παίρνεις γυαλιά με 25 ευρώ αν και εγώ πάντα περιμένω τις προσφορές 50% και παίρνω 4 - 6 ζευγάρια μαζί. Άσε που τα hawkers που αλλάζουν τα σχέδια και δε κρατάνε τα παλια 1
SwAToNeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 καθε ποτε βαζει 50%?Άγνωστο. Οπότε θέλουν οι ίδιοι. Μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 φορές από 4 ζευγάρια. Παράγγειλα και Northweek τώρα να τα δω.
futureshock Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ο φακος ειναι ελεεινος κατα την αποψη μου.. με 60 euro μπορεις να βρεις γυαλια vuarnet και serengeti στο ebay.. δεν καταλαβενω γιατι τοσο ντορος για αυτα τα γυαλια.. μαλιστα Κ. Οφθαλμιατρε. Εγω που εχω παρει πανω απο 10 ζευγαρια για μενα και για φιλους ολοι μου λενε τα καλυτερα για τον φακο. πουλησα Ojo και carrera γυαλι για να κρατησω τα hawkers.
dimos15 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 μαλιστα Κ. Οφθαλμιατρε. Εγω που εχω παρει πανω απο 10 ζευγαρια για μενα και για φιλους ολοι μου λενε τα καλυτερα για τον φακο. πουλησα Ojo και carrera γυαλι για να κρατησω τα hawkers. χ0α0χα0χ0α0 ναι φιλε μου η αληθεια ειναι οτι σαν τα hawkers δεν εχει.... 1
anergos13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 μαλιστα Κ. Οφθαλμιατρε. Εγω που εχω παρει πανω απο 10 ζευγαρια για μενα και για φιλους ολοι μου λενε τα καλυτερα για τον φακο. πουλησα Ojo και carrera γυαλι για να κρατησω τα hawkers. πουλάς Wartburg και Audi για να παρεις Lada....επενδυση! 1
SwAToNeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Καλά τα ojo είναι Lada μην συγκρίνεις. Για Carrera πάλι τα θεωρώ μόνο φίρμα. Αλλά είναι άποψη σαν χρήστης.
keysmith Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τα επώνυμα γυαλιά είναι ΟΛΑ υπερτιμημένα. Με τα σημερινά δεδομένα με κόστος 4-8€ (τα καλύτερα 8€) καταλήγουν να πουλιούνται 200€. Κανένα γυαλί δεν θα έπρεπε να κάνει πάνω από (ας πούμε) 50€ να βάλουμε μέσα ανάπτυξη, προώθηση και κέρδος 200%. Δεν είναι rocket science, απλά γυαλιά είναι κατασκευασμένα με βιομηχανικές μεθόδους του 2017 είναι όλα τους. 4
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Hawkers και northweek για τα λίγα €€€ που ζητανε είναι μια χαρά σκελετός και φακοί. 3
benrgv Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παρήγγειλα 2 skullrider αντε να δούμε τι θα μας βγουνε.Έχει κανεις πρόσφατη εμπειρία?
iakoboss7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 σορρυ αν ειναι offtopic αλλα σε γυαλια οράσεως (απλα και ηλιου) τι εμπιστευομαστε δοκιμασμενα? (τυπου hawkers σε ποιοτητα πχ).
dimos15 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) σορρυ αν ειναι offtopic αλλα σε γυαλια οράσεως (απλα και ηλιου) τι εμπιστευομαστε δοκιμασμενα? (τυπου hawkers σε ποιοτητα πχ). https://www.warbyparker.com/ πολυ καλα ειναι και αυτα https://www.aceandtate.com (ολλανδια) , https://www.etniabarcelona.com (ισπανια) Επεξ/σία 16 Μαΐου 2017 από dimos15 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα