Themos3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τα skullrider σαν μεγεθος συγκριτικα με τα Hawkers πως ειναι? 1
leon00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τα skullrider σαν μεγεθος συγκριτικα με τα Hawkers πως ειναι? Ίδια σχεδόν καλησπερα μιας και επεσε εδω το ματι μου να γραψω πως τα skullrider εχουν δωρεαν τα tom green αξιας 19 ευρω κωδικος SRGREEN (αφου παραγγελετε ενα ακομα ζευγαρι) 2
futureshock Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μεχρι της 12 το βραδυ παιζει -50% χωρις κωδικο , μεταφορικα 8€ και για παραγγελια πανω απο 55€ δωρεαν. χρησιμοποιηστε τον κωδικο COMEBACK για extra εκπτωση -15% 1
mouxaxa Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μήπως μπορείς να βοηθήσεις να μου πεις σε ποιο στάδιο εμφανίζει το πεδίο όπου εισάγουμε το κουπόνι; Μεχρι της 12 το βραδυ παιζει -50% χωρις κωδικο , μεταφορικα 8€ και για παραγγελια πανω απο 55€ δωρεαν. χρησιμοποιηστε τον κωδικο COMEBACK για extra εκπτωση -15% 1
futureshock Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 μολις παρατηρησα οτι το βγαζει μονο απο το κιν.( για καποιον λογο ) ----> στο τελευταιο σταδιο 1
trikalinos! Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Είναι καλά τα γυαλιά αυτα;μη τα πάρουμε και αλληθωρησουμε.σαν μέγεθος τι λένε είναι μικρά η μεγαλα;
futureshock Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Απο οσο ξερω ειναι ιδια ακριβως με τα hawkers και εχουν ιδια προστασια. UV400 και τα σχετικα. Μεγεθος θα βρεις μεσα στο καθε γυαλι. Εγω ειμαι καταευχαριστημενος, εχω παρει για αρκετους συγγενεις μου εδω και 3 χρονια και ολοι μου λενε τα καλυτερα για τους φακους.
BoullyBoy Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 καλησπέρα στην ομάδα. είχα αγοράσει αυτά εδώ με την προσφορά και τους είχα βάλει φακό μυωπίας, απλά μου έσπασαν και θέλω να παρω πάλι γυαλιά ώστε να μπεί πάλι ο ίδιος φακός. μήπως έχει πάρει κάποιος για να μου πέι αν έχουν το ίδιο μέγεθος φακού;
dimos15 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Είναι καλά τα γυαλιά αυτα;μη τα πάρουμε και αλληθωρησουμε.σαν μέγεθος τι λένε είναι μικρά η μεγαλα; ο φακος ειναι ελεεινος κατα την αποψη μου.. με 60 euro μπορεις να βρεις γυαλια vuarnet και serengeti στο ebay.. δεν καταλαβενω γιατι τοσο ντορος για αυτα τα γυαλια..
SwAToNeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ο φακος ειναι ελεεινος κατα την αποψη μου.. με 60 euro μπορεις να βρεις γυαλια vuarnet και serengeti στο ebay.. δεν καταλαβενω γιατι τοσο ντορος για αυτα τα γυαλια.. Εγώ πάντως με hawkers είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ποιότητα τους και σε γυαλί αλλά και σε σκελετό. Τα παραπάνω δεν τα ήξερα αλλά με μια ματιά είδα ότι κάτι κάτι σχέδια 5ετιας έχουν 60€. Στην τελική με 55€ πήρα 4 ζευγάρια όχι 1. Και αν σπάσω το ένα έχω αλλά 3. Δεν είναι λαϊκής ο φακος και σε γενικές γραμμές τον θεωρώ και καλύτερο πχ και από ojo. Να συγκρίνω με Rayban δεν μπορώ, γιατί ποτέ δεν είχα Rayban και δε μπορώ να δώσω τόσα δυστυχώς. Άρα στη περίπτωση μου προτιμώ αυτά. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2017 από SwAToNeR 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εγώ πάντως με hawkers είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ποιότητα τους και σε γυαλί αλλά και σε σκελετό. Τα παραπάνω δεν τα ήξερα αλλά με μια ματιά είδα ότι κάτι κάτι σχέδια 5ετιας έχουν 60€. Στην τελική με 55€ πήρα 4 ζευγάρια όχι 1. Και αν σπάσω το ένα έχω αλλά 4. Δεν είναι λαϊκής ο φακος και σε γενικές γραμμές τον θεωρώ και καλύτερο πχ και από ojo. Να συγκρίνω με Rayban δεν μπορώ, γιατί ποτέ δεν είχα Rayban και δε μπορώ να δώσω τόσα δυστυχώς. Άρα στη περίπτωση μου προτιμώ αυτά. Πήρες 4 Αν σπάσεις το 1 έχεις αλλά 3 4
SwAToNeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πήρες 4 Αν σπάσεις το 1 έχεις αλλά 3 Στα απλά μαθηματικά παίρνω 0. Σε ολοκληρώματα έπαιρνα 16. χαχαχαχαχαχαχα
urgo Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ειναι καιρος να πάρω κι εγώ καινούριο ζευγάρι.Αλλά ρε παιδιά...άμα δε τα φορέσεις να τα δεις πάνω σου...μου διαφεύγει κάτι?Παίζει κάνα δοκιμαστήριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα