alf1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Οντος και εμένα μετα απο πολλα e-mail μου εστειλαν tracking link πολυ κακη εξυπηρετηση 15/7 η παραγγελία 21/7 η παράδοση στην SwissPost αφιξη θα δουμε Επρεπε τελικα να ειχα παραγγειλει Hawkers
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Από http://www.skullriderinc.com/ που είναι στυλ Hawkers, Northweek και έχει και αυτό κάτι μοντέλα σε προσφορές 50% έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις από τα γυαλιά, χρόνους αποστολής κλπ; 1
vaxri Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Από http://www.skullriderinc.com/ που είναι στυλ Hawkers, Northweek και έχει και αυτό κάτι μοντέλα σε προσφορές 50% έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις από τα γυαλιά, χρόνους αποστολής κλπ; Είναι παρόμια με τα Hawkers, χιλιοστά πιο μικρά, ανεπέστιτη διαφορά στον σκελετό, καί έχουν πολύ καλό φακό. Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Τα εστείλαν αυθυμερόν, ταυτόχρονα έρθε και το tracking link από την GLS. Η διαφορά είναι ότι η GLS στέλνει νομίζω οδικώς και κάνουν περίπου 1 εβδομάδα να φτάσουν (13.07 παραγγελία- 17.07 παράδοση) Γενικά πολυ καλή εξυπηρέτηση και προιόν. 1
denthnpalevw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Έχω πάρει και εγώ skull και επιβεβαιώνω ότι είπε ο φίλος από πανω. Πολύ ευχαριστημένος. 1
alf1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 θα ηθελα να μαθω αν τελικα παρελαβες τα northweek και αν μπορουσες να μου εξηγουσες πως βρικες την αναμενομενη αφιξη στην αθηνα
vasilis_ts Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σημερα παρελαβα τα northweek και ειναι λαθος η παραγγελια που μου εστειλαν. Απλα λειπουν 3 κομματια απο τα 6 που ειχα παραγγειλει. Τους εχω στειλει mail και περιμενω απαντηση... (λογικα θα περιμενω πολυ...) Η λεξη ''τραγικοι'' ειναι πολυ λιγη για να τους περιγραψει. Φυσικα δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε northweek... Μονο Hawkers, εγγυηση.
alf1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σημερα παρελαβα τα northweek και ειναι λαθος η παραγγελια που μου εστειλαν. Απλα λειπουν 3 κομματια απο τα 6 που ειχα παραγγειλει. Τους εχω στειλει mail και περιμενω απαντηση... (λογικα θα περιμενω πολυ...) Η λεξη ''τραγικοι'' ειναι πολυ λιγη για να τους περιγραψει. Φυσικα δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε northweek... Μονο Hawkers, εγγυηση. Εγω ακομα περιμενο ελπιζω να παραλαβω την παραγγελια μου το συντομοτερο και ο θεος να βαλει το χερι του να ειναι σωστη τι να πω δεν μπορω να τους περιγραψω τους τυπους
metalmike Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Είναι παρόμια με τα Hawkers, χιλιοστά πιο μικρά, ανεπέστιτη διαφορά στον σκελετό, καί έχουν πολύ καλό φακό. Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Τα εστείλαν αυθυμερόν, ταυτόχρονα έρθε και το tracking link από την GLS. Η διαφορά είναι ότι η GLS στέλνει νομίζω οδικώς και κάνουν περίπου 1 εβδομάδα να φτάσουν (13.07 παραγγελία- 17.07 παράδοση) Γενικά πολυ καλή εξυπηρέτηση και προιόν. Τσίμπησα κι εγώ 2 μοντέλα της Skull Rider χτες που είχαν -50%, όταν παραλάβω θα ενημερώσω και θα πω τις εντυπώσεις μου.
johnt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, έχω παραγγείλει 2 ζευγάρια northweek από τις 16/7 και ακόμη δεν έχω λάβει tracking number .Τους στέλνω e-mail και έχουν απαντήσει μόνο σε ένα. Τουλάχιστον όποιος παρέλαβε τα γυαλιά είναι καλά?
vaxri Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχθές παρέλαβα με συστημμένο από 12.07 που είχα κανει την παραγγελία.. Η παραγγελία ήταν σωστή δυστηχώς, είχα μια ελπίδα να παραλάβω τα κομμάτια που έλειπαν απο την παραγγελία του Βασίλη πιο πάνω... Τα γυαλιά είναι ΟΚ, ιδια με Hawkers, πολύ καλό polarized φακό αλλά όπως είπαμε είναι ΠΟΛΛΛΥΥΥ αργοί.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από vaxri
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 βαζω j50 αλλα δεν παιρνει το discount. Μηπως τελιωσε?
alf1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 βαζω j50 αλλα δεν παιρνει το discount. Μηπως τελιωσε? O εκπτωτικος κωδικος j50 εχει τελειωσει τουλαχιστον μια εβδομαδα Εχθές παρέλαβα με συστημμένο από 12.07 που είχα κανει την παραγγελία.. Η παραγγελία ήταν σωστή δυστηχώς, είχα μια ελπίδα να παραλάβω τα επιπλέον κομμάτια του Βασίλη πιο πάνω... Τα γυαλιά είναι ΟΚ, ιδια με Hawkers, πολύ καλό polarized φακό αλλά όπως είπαμε είναι ΠΟΛΛΛΥΥΥ αργοί.... Εγω ακομα δεν εχω παραλαβει την παραγγελια αλλα πιστευω πως συντομα θα την εχω αφου εχει φθασει στην αθηνα ενα ζευγαρι ειχα παραγγελει ελπιζω αντι για ενα να βρω τρια !!!Ευτυχως τουλαχιστον εχουν καλη ποιοτητα το καλο το πραγμα αργει 1
johnt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Στις 28/7 μου έστειλαν το tracking number το οποίο δείχνει αναχώρηση απο Ισπανία στις 28/7 μέσω swiss post. Ακόμη δεν έχω παραλάβει... Είναι λογικό?
nemesi54 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 2 Αυγούστου παραγγελία και στις 4 Αυγούστου mail που μου λέει οτι είναι στον "δρόμο..." Μεχρι σήμερα τίποτα νεο αλλά ούτε και tracking number.Σημερα 11:29 στελνω το παρακάτω mail λοιπόν στο [email protected] I made an order and paid via card on August 02 2016My order has not yet arrived.You have not provided me a tracking number. Where is my order please? Please send me the tracking number immediately or i will ask the bank to refuse payment Μέτα απο μιάμιση ώρα ακριβώς μου έστειλαν tracking όπου η παραγγελία έφυγε στις 8 Αυγούστου και είναι κάπου στην Ευρώπη. Κύριοι μόνο Hawkers. Μην ασχολείστε με το μαγαζί αυτό.. Μ'αρεσει που πλήρωσα και 8 ευρώ έξοδα και έρχονται με το γαϊδουράκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα