Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως χαζευα στο internet πετυχα αυτην την ειδηση http://news247.gr/eidiseis/texnologia/o-17xronos-trikalinos-poy-mas-evale-ta-gyalia-me-tis-efeyreseis-toy.4166616.html?utm_source=Contra&utm_medium=AllesEidiseis_article&utm_campaign=24MediaWidget

Περιληπτικα λεει για μια συσκευη που συλλεγει καποια data οπως υγρασια, θερμοκρασια, ηλιοφανεια και βροχη, χαλαζι, χιονι και μπορι ο χρηστης να τα δει online .Μεχρι εδω cool αλλα μετα αναφερει αυτο " η τεχνητή νοημοσύνη που έχει αναπτυχθεί, αναλύει τα δεδομένα έτσι ώστε να πάρει ο παραγωγός το μέγιστο από τις πληροφορίες που συλλέγονται". Και λεω what???  Πιτσιρικας 17χρονος εχει κανιε κατι τετοιο. Καθως συνεχιζα μου εκανε ενυπωση οτι δεν ειδια πουθενα καποιο documentation καθως και οτι εν τελει δεν εχει μια εικονα απο το περιβαλλον του server. Δηλαδη οκ σαν ιδεα φαινεται ωραια αλλα actually δεν διχνει πουθενα να κανει οτι λεει πως μπορει. Μηπως ειναι αλλη μια περιπτωση Δελαπορτα?? η εγω ειμαι πολυ καχυποπτος?  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό το stegme τι ακριβώς είναι; Γράφεις έναν τίτλο κι ένα κείμενο και εμφανίζεται στην αρχική μέχρι να γράψει κάποιος κάτι άλλο; Ουάου!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το stegme τι ακριβώς είναι; Γράφεις έναν τίτλο κι ένα κείμενο και εμφανίζεται στην αρχική μέχρι να γράψει κάποιος κάτι άλλο; Ουάου!

πάντως η κεντρική σελίδα του (που λέει γράφονται οι ιδέες) είναι άδεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το μπαρδόν, αλλά το να μιλάμε για τρίτους που δεν είναι παρόντες είναι το λιγότερο unfair. Ένας πιτσιρικάς είναι που έχει διάθεση και όρεξη να φτιάξει πράγματα. ΟΚ, μπορεί να υπερέβαλλε λίγο, δεν έγινε και τίποτα. Μη γίνεστε μίζεροι που βγάζουν παντού και πάντα αρνητισμό.

Δημοσ.

Προφανως οταν βγαινει συνεντευξη του στο news247 καθως και στην ΕΡΤ λογικο ειναι να το σχολιασουμε χωρις την παρουσια του. Ο πιτσιρικας για την ηλικια του εχει κανει αρκετα πραγματα  και μπραβο του. Απλα οταν το διαβαζα μου θυμισε εντονα το φαινομενο Δελαπορτα και ειπα να το μοιραστω εδω. Μπορει να κανω λαθος για αυτο ειπα να ρωτησω εδω τι αποψη εχουν και οι υπολοιποι

• Like 2
Δημοσ.

Σιγα το news και η ερτ.

Σχεδον ολα τα newζαδικα ειναι λαικιστικα. Το παλικαρι κατα πσα πιθανοτητα ειναι νορμαλ πιτσιρικας που γουσταρει τα ηλεκτρονικα. Λογικα ετυχε να τον πασαρουν ( απο το σχολειο? ) στα newζαδικα, με αποτελεσμα να εχουμε αυτο το εκτρωμα ως ειδηση.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει τα links του Gi0 είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι παρέα με μία φραπεδιά, με μια γρήγορη ματιά έλιωσα στο γέλιο :-D  :-D  :-D   

Δημοσ.

Τεχνητό "ανέβασμα" της ελληνικής πραγματικότητας.

Σα να λέω σε ένα τρίχρονο που μαθαίνει κολύμπι "έλα το έχεις" και αυτό να βγάζει μπουρμπουλήθρες.Ακόμα και το παιδί θαύμα να είναι το παλικάρι, φραπέδες θα σερβίρει εκτός και αν έχει νιονιό και την κάνει γρήγορα για έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα το news και η ερτ.

Σχεδον ολα τα newζαδικα ειναι λαικιστικα. Το παλικαρι κατα πσα πιθανοτητα ειναι νορμαλ πιτσιρικας που γουσταρει τα ηλεκτρονικα. Λογικα ετυχε να τον πασαρουν ( απο το σχολειο? ) στα newζαδικα, με αποτελεσμα να εχουμε αυτο το εκτρωμα ως ειδηση.

Για όποιον αμφιβάλλει για το ποιοτικό επίπεδο του ρεπορτάζ της ΕΡΤ γενικώς...

gkafa.jpg

«Συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για χαρτί υγείας. Δεν ξέρω πως το κάναν. Αυτό που ξέρω, είναι πως το μοσχοπουλούσαν στην αγορά, γιατί υπήρχε έλλειψη. Το προηγούμενο διάστημα έτρεξε ο κόσμος και πήρε διάφορα. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Πατησίων έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.» ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στεφανίδου, απαντώντας στις... εύλογες απορίες του κεντρικού παρουσιαστή, Νίκου Αγγελίδη.

:-D

Δημοσ.

Ένας πιτσιρικάς είναι που έχει διάθεση και όρεξη να φτιάξει πράγματα. ΟΚ, μπορεί να υπερέβαλλε λίγο, δεν έγινε και τίποτα.

Το παλικαρι κατα πσα πιθανοτητα ειναι νορμαλ πιτσιρικας που γουσταρει τα ηλεκτρονικα. Λογικα ετυχε να τον πασαρουν ( απο το σχολειο? ) στα newζαδικα, με αποτελεσμα να εχουμε αυτο το εκτρωμα ως ειδηση.

Συμφωνώ ότι τα newsάδικα παρουσιάζουν τις ειδήσεις με ουρές και με κεφάλια και κάνουν το τόσο σε τόσο αλλά το παληκάρι τι έφτιαξε δηλαδή ?

"ιδρυτής της Προτασιολογίας (protasiology.com), ένα κίνημα που αποσκοπεί στη λύση των προβλημάτων μέσω λεπτομερών και πρακτικών προτάσεων"

Τι θα πει το παραπάνω ? Τις προτάσεις τις κάνει ο imitheos, o παπί, η κυρά μαρία, κτλ ή υπάρχουν κάποιοι ειδικοί οπότε και οι προτάσεις έχουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα ? Επίσης σε τι είδους προβλήματα εξειδικεύεται το κίνημα γιατί δεν μπορεί να είναι κάποιος ειδικός στα πάντα.

Να δεχτώ ότι δεν κατάλαβα καλά εγώ το όραμα του κινήματος και ότι δεν είναι παχιά λόγια και όντως το παληκάρι θέλει να προσφέρει. Αν δεν έκανα κάποιο λάθος από το κινητό, η σελίδα protasiology μου εμφανίζει μόνο αυτή την περιγραφή που αναφέρεται και στις ειδήσεις και στο twitter λέει ότι δεν έχει κανένα tweet. Ποιες είναι οι "λεπτομερείς" προτάσεις που έκανε το κίνημα από το 2013 που συστάθηκε ?

Δημοσ.

εχει φτιαξει? compact συλλεκτες μετεωρολογικων δεδομενων τα οποια στελνουν με καποιο τροπο (μεσω κινητης? κ αν ναι με τι αυτονομια κ οικονομικη επιβαρυνση) τα δεδομενα σε καποιον server  

κ καπου εδω μια AI λεει κανει παπαδες κ το μονο που δεν προβλεπει ειναι τους αριθμους του lotto 

kαλα κανω κ δεν βλεπω τηλεοραση τελικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...