AlienTechGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά συζητούσαμε πιο συγκεκριμένα για τα δίκτυα, και είπα μήπως είχε να κάνει με αυτό. Νταξ, από εφαρμογές νομίζω οι βασικές (αυτές που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, π.χ. Skype, FB κ.λπ.) υπάρχουν. Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν, το θέμα είναι ότι είναι πολύ πίσω σε σχέση με τις αντίστοιχες του Android/iOS. Για παράδειγμα, μέχρι πρόσφατα (και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) το Messenger δεν είχε δυνατότητα κλήσεων (ή βιντεοκλήσεων, δεν είμαι 100% σίγουρος).
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εντάξει, αυτό το δεχόμαστε και το προσπερνάμε. Το σημαντικό είναι ότι καθώς φαίνεται καταλήξαμε στο ότι το 640 3G αποτελεί μονόδρομο στα 100€.
Pseudonumo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εννοούσα γενικά ναι, όχι για τα δίκτυα! Τη δουλειά σου την κάνεις χαλαρά. Αλλά ας πούμε στο facebook δεν υπάρχει βιντεοκλήση. Επίσης, δεν υπάρχουν αυτά τα καινούργια "haha" κτλ κάτω από τις δημοσιεύσεις. Μπορείς μόνο να κάνεις Like. Στο viber επίσης δεν υπάρχει βιντεοκλήση. Εμένα μου είναι αδιάφορο, ανέκαθεν χρησιμοποιούσα skype. Μοναδική σου επιλογή για ιντερνετ ο internet explorer. Ο οποίος λειτουργεί καλά. Τα παραπάνω προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν. Ένα ακόμα θέμα, όμως, που έχω συναντήσει έιναι ο αποκλεισμός υπηρεσιών google από τη google. Π.χ. Αν πας σε ένα κατάστημα στο skroutz.gr για να δεις την τοποθεσία του, την έχχει σε χάρτη της google. Ε εκεί δεν μπορείς να δεις το χάρτη ούτε απο browser (!!), ή ανοίγεις pc ή copy paste τη διεύθυνση στους χάρτες της Microsoft (πλέον δεν υπάρχουν Here Maps, Here Transit κτλ δυστυχώς). Δεν υπάρχει snapchat, pockee αι άλλες δημοφιλείς εφαρμογές. Αν σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη ψάξε το πριν την αγορά! Δεν μου ρχεται κάτι άλλο, αν θες κάτι ρώτα εδώ είμαστε... Α, φυσικά κάτω από 100 είναι και το Moto e 2nd gen 4g από android. Και μετά κινέζικα... EDIT: Τώρα είδα πως λες περίπου 120. Λοιπόν, κάτω από 100 είναι αυτά τα το 2 που έιπαμε και το Lumia 550. Μετά πας σε κινέζικο. Αγορά από Ελλάδα πάντα, έτσι? Μετά πολύ καλή συσκευή με μια υπέρβαση (όπως συνηθίζεται εδώ στο nsomnia ) είναι το Moto X 2nd Gen. Σαφώς καλύτερο από το Lumia και android. Όμως είναι 16gb χωρίς κάρτα μνήμης. Αλλιώς στα 120 είναι και το Moto G 3rd Gen. Το Moto X έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστη και ικανοποιητικη Ram ώστε να κρατήσει χρονια... Βέβαια έχει 60 ευρώ παραπάνω απ το Lumia 640....
tasos-e Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Επειδή βαριέμαι να διαβάζω συνέχεια ανακρίβειες,έχω το 640ds είναι παρα πολύ καλο τηλέφωνο και στο VIBER ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ. Μην γράφετε κάτι αν δεν ξέρετε,επίσης οι χάρτες είναι ίδιοι με τούς here maps.
privateer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το νέο Facebook έχει όλα τα features της iOS έκδοσης.
panos- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το νέο Facebook έχει όλα τα features της iOS έκδοσης. Εεεμ οχι. Το Messenger ειναι Port από iOS και δεν υποστηρίζει κλήσεις. Το Facebook που έχουν είναι οκ αλλα λέιπουν τα Reactions, Live Video και κανα δυο ακόμα. 1
Pseudonumo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Επειδή βαριέμαι να διαβάζω συνέχεια ανακρίβειες,έχω το 640ds είναι παρα πολύ καλο τηλέφωνο και στο VIBER ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ. Μην γράφετε κάτι αν δεν ξέρετε,επίσης οι χάρτες είναι ίδιοι με τούς here maps. Για να το γράφουμε όλοι αυτό κάποιο λόγο έχουμε...μάντεψε! Αυτό ίσχυε για όσο καιρό υπάρχει το viber στα windows phone. Αυτό (ευτυχώς) όπως βλέπω άλλαξε πριν 20 μέρες, οπότε ζητώ συγγνώμη από τον phanispal για την παραπληροφόρηση. Δυστυχώς, έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω. Αλλά όχι και ότι τόσο καιρό που το γράφουμε λέμε χαζομάρες και βαρέθηκες! Για το facebook είναι όπως τα λέει ο panos- (δεν ήξερα ότι λέγονται Reactions). Με καλύπτει προσωπικά απόλυτα αλλά επειδή καλύπτει εμένα, δεν σημαίνει ότι καλύπτει τους πάντες. Πρέπει να το πούμε. Επίσης, αν διάβαζες πιο προσεκτικά συμπεριέλαβα και τις άλλες εφαρμογές Here και όχι μόνο τους χάρτες. Here Transit κτλ έγραψα (κτλ= Here city lens, here drive+). Οι χάρτες όντως είναι ίδιοι με τους Here και δεν υπονόησα ότι άλλαξαν, αλλά δεν το γραψα καλά. Το δυστυχώς πήγαινε για τις άλλες Here εφαρμογές που και πάλι σχετίζονται με τους χάρτες και προσωπικά τις χρησιμοποιούσα...
tasos-e Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μην βάζεις λέξεις που δεν έχω γράψει γιατί δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν,βαρέθηκα τίς ανακρίβειες και δεν λέω ότι κάποιος λέει χαζομάρες,λάθη ούτως η άλλως κάνω και εγώ. Στο θέμα τώρα πιστεύω και τα δυο είναι καλά τηλέφωνα αλλά θα επέλεγα το 640 για να έχω επιλογή 2 λειτουργικών Windows 8.1 και 10.
privateer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εεεμ οχι. Το Messenger ειναι Port από iOS και δεν υποστηρίζει κλήσεις. Το Facebook που έχουν είναι οκ αλλα λέιπουν τα Reactions, Live Video και κανα δυο ακόμα. Πρωτον δεν μιλησα για Messenger (αν και εκει τα ιδια ισχυουν και οι κλησεις θα μπουνε). Facebook reactions υπαρχουν.
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά η αγορά πραγματοποιήθηκε (όχι από μένα), πήρε το 640 3G Dual. Επειδή δεν αναφερθήκαμε στη Dual έκδοση, ελπίζω να μην έχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με την απλή. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Edit: Άκυρο, ξέχασα ότι δεν υπάρχει Single SIM 640 3G. 2
κουξκουκ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά κάτι άκυρο αλλά είδα ότι μπορείς να βάλεις εφαρμογές ανδτροιντ στον Windows phone ξέρετε αν ισχυει ;υπάρχουν αρκετά βίντεο 1
Pseudonumo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πρωτον δεν μιλησα για Messenger (αν και εκει τα ιδια ισχυουν και οι κλησεις θα μπουνε). Facebook reactions υπαρχουν. Είναι off topic αλλά επειδή έχω το κινητό μπροστά μου σε windows 10 κανονικά...Πραγματικά η εφαρμογή γράφει μόνο "μου αρέσει"...! Δεν μπορέις να πατήσεις αλλά ούτε σου δέιχνει reactions. Μία εικόνα... Επειδή βαριέμαι να διαβάζω συνέχεια ανακρίβειες Δεν σχολιάζω κάτι άλλο. Πάντως τα 8.1 είναι παρακμή, δεν ενημερώνεται τίποτα....Δεν νομίζω ότι αξίζει να μείνεις σε αυτά, εκτός κι αν δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια προβλήματα με τις κάμερες που είχαν τα 10ρια. Νομίζω δεν έχει νόημα να κολλάμε σε ένα λάθος και να βγάζουμε τα windows άριστα. Και γω έχω windows -ανήκουμε σε αυτό το 1%- αλλά αναγνωρίζω τα προβλήματα.
tasos-e Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τα 10 είναι πολύ καλά και η κάμερα, τίποτα δεν είναι τέλειο.
privateer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Είναι off topic αλλά επειδή έχω το κινητό μπροστά μου σε windows 10 κανονικά...Πραγματικά η εφαρμογή γράφει μόνο "μου αρέσει"...! Δεν μπορέις να πατήσεις αλλά ούτε σου δέιχνει reactions. Μία εικόνα... Δεν σχολιάζω κάτι άλλο. Πάντως τα 8.1 είναι παρακμή, δεν ενημερώνεται τίποτα....Δεν νομίζω ότι αξίζει να μείνεις σε αυτά, εκτός κι αν δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια προβλήματα με τις κάμερες που είχαν τα 10ρια. Νομίζω δεν έχει νόημα να κολλάμε σε ένα λάθος και να βγάζουμε τα windows άριστα. Και γω έχω windows -ανήκουμε σε αυτό το 1%- αλλά αναγνωρίζω τα προβλήματα. Αυτη είναι η εφαρμογή για τα 8.1 της Microsoft. Μιλάμε για την win10 έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα