TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αν σου αρεσουν και τα δυο τοτε παρε το 640 μονο λογω μπαταριας. Αλλα να ξες απο apps μη περιμενεις και πολλα.
nikos66 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Για τα apps το ξέρω, αλλά το αντρόιντ με κούρασε, θέλω να δοκιμάσω τα WP. Και σε κάθε περίπτωση για τα χρήματα που συζητάμε δύσκολα θα βρω αξιόλογο αντρόιντ (τα κινέζικα απορρίπτονται).Έψαξα κάποια στιγμή και τα apps που έχω τώρα στο s3 mini. Αυτά που δεν βρίσκω σε WP και με ενοχλεί είναι το discogs και το Αθηνόραμα. Αλλά οκ, θα ζήσω και με τον browser.
africanos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μη πάρεις είχα 640 xl και τωρα η γηναικα εχει το 640 , το λειτουργικό πολύ μου αρέσει , αλλα οι εφαρμογές είναι ληψές ..
phanispal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Bump γιατί ψάχνω οικονομικό (~120€) windows smartphone. Έχει αλλάξει κάτι τους δύο μήνες που πέρασαν ή παραμένουν αυτά τα δύο οι (σχεδόν) μόνες επιλογές; Αυτός που θα το έχει, θέλει μια συσκευή που να μην κολλάει σε απλά πράγματα, όπως κλήσεις, messaging και web browsing. Και γενικότερα να μην τρώει σκαλώματα. Σε android νομίζω ότι θα πρέπει να πάω σε υποδεέστερη συσκευή σε αυτό το price range.
panos- Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ας δει το Lumia 640 αλλά να το αναβαθμίσει στα 10.
celtic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Γιατί δεν κοιτάς το 640xl;;;; Κινητό με εξαιρετικές κάμερες μπρος πίσω και οθοναρα... Μιλάμε πάντα για τα 130κατι που ξεκινάει... Το έχω και δεν το αλλάζω με τίποτα και φαντάσου έχω και το 930 να κάθεται... Όσο για τις εφαρμογές να μην τα ξαναλέμε...
AggelosTz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα κοιταγα και το moto g3...
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ας δει το Lumia 640 αλλά να το αναβαθμίσει στα 10. Είναι σίγουρο ότι θα είναι καλύτερα με τα 10; Γιατί δεν κοιτάς το 640xl;;;; Κινητό με εξαιρετικές κάμερες μπρος πίσω και οθοναρα... Μιλάμε πάντα για τα 130κατι που ξεκινάει... Το έχω και δεν το αλλάζω με τίποτα και φαντάσου έχω και το 930 να κάθεται... Όσο για τις εφαρμογές να μην τα ξαναλέμε... Είναι αρκετά μεγάλο νομίζω. Βέβαια οι καλύτερες κάμερες είναι ένα συν. Για τη μεγαλύτερη μπαταρία δεν ξέρω, γιατί έχει και μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης δεν ξέρω σαν υπόλοιπο hardware τι λέει. Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα κοιταγα και το moto g3... Ο υποψήφιος κάτοχος θα ήθελε να φύγει από android, με τη λογική ότι ψάχνει κάτι που με 1GB RAM θα είναι όσο περισσότερο smooth γίνεται.
AggelosTz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εφόσον θέλει να φύγει από android ας κοιτάξει και την επιλογή μτχ 640XL που τα "σκοτώνουν" στις αγγελίες και εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα σαν δεύτερη συσκευή για να δοκιμάσω τα WP10.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μίλησα μαζί του, και δε θέλει κάτι τόσο μεγάλο. Επίσης, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε αν αξίζει το 640 3G στα ~100€, σε σχέση με το LTE. Η μόνη διαφορά τους είναι αυτή, ή έχουν κι άλλες; Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ LTE, αξίζει το 3G;
Pseudonumo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Η μόνη διαφορά είναι αυτή που είπες. Το 4g σε όλα τα κινητά δίνει αισθητά ταχύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Επίσης, έχω το 640 XL και η μπαταρία είναι ατελείωτη. Ότι και να κάνεις ως το βράδυ είναι πολύ δύσκολο να έχεις <15%. Προσωπικά βγάζω περίπου 60 ώρες ως το 20%, αλλά συνήθως δεν το αφήνω τόσο, το φορτίζω μέρα παρα μέρα. Στα 90κάτι που έχει το 3g ειλικρινά δεν υπάρχει αντίπαλος. Αν χρειαστεί όμως εφαρμογές θα βλαστιμήσει.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αν χρειαστεί όμως εφαρμογές θα βλαστιμήσει. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Τι σχέση έχει αν είναι 3G ή LTE; 1
AlienTechGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Τι σχέση έχει αν είναι 3G ή LTE; Δε νομίζω να αναφέρεται στο αν είναι 3G ή 4G, αλλά στο γεγονός ότι το λειτουργικό έχει θέμα με έλλειψη εφαρμογών, κάτι το οποίο ισχύει ανεξαρτήτου συσκευής. 1
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά συζητούσαμε πιο συγκεκριμένα για τα δίκτυα, και είπα μήπως είχε να κάνει με αυτό. Νταξ, από εφαρμογές νομίζω οι βασικές (αυτές που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, π.χ. Skype, FB κ.λπ.) υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα