Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης smartphones, έχω εδώ και καιρό το Samsung s3 mini. Το οποίο όμως πλέον τα έχει παίξει κι επειδή με κούρασε το android σκέφτομαι να επιχειρήσω τη στροφή στα WP. Κι έτσι κι αλλιώς, το ταβάνι μου είναι τα 150 (και με το ζόρι) ευρώ.

Έχω μπερδευτεί όμως μεταξύ των 640 και 650. Σχεδόν στην ίδια τιμή (110 το 640 και 130 το 650), έχω διαβάσει αρκετά reviews, δεν έχω καταφέρει όμως να καταλήξω, μοιάζουν σχεδόν ίδια. Το συν του 640 είναι πως είναι δοκιμασμένη από πολλούς συσκευή και έχει καλή φήμη, το συν του 650 ότι έχει από τη μάνα του τα 10άρια και ότι είναι πιο καινούριο.

Θα εκτιμούσα λοιπόν πολύ αν υπάρχουν κάποια μέλη του φόρουμ που να έχουν προσωπική εμπειρία από τα δύο τηλέφωνα και να μου έλεγαν την άποψή τους.

Τα βασικά που θα με ενδιέφεραν είναι η κάμερα (η μπροστινή δεν με απασχολεί σχεδόν καθόλου) και το πόσο smooth είναι η συμπεριφορά τους στα win 10.

Α, εν τω μεταξύ, έκανα μια βόλτα σε μαγαζιά για να τα δω από κοντά, δεν μπόρεσα να βρω το 650. Το 640 το είδα και γενικώς μου άρεσε πολύ ως εμφάνιση.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο όμορφο το 650 και πιο ελαφρύ,αλλά αφού δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα (η μπροστινή γιατί πίσω είναι ίδιες) για εμένα καλυτέρα το 640.

Πάντως είναι δύσκολη επιλογή και τα δυο είναι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το τι σε βολεύει...

Θετικά 650.. Ποιο όμορφο, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα μπροστά, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο 16gb.

Θετικά 640.. Φθηνότερο, αλλάζουν τα καπάκια με διαφορα όμορφα χρώματα, αισθητά καλύτερη μπαταρία από cpu τα ίδια είναι περίπου και καλύτερο βίντεο full hd

Ότι άλλο θες ρωτα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά.

Πρακτικά επιβεβαιώνετε κι εσείς πως όποιο κι από τα δύο και να πάρω λίγο πολύ το ίδιο είναι, πολύ οριακές οι διαφορές, σχεδόν κορόνα γράμματα.

Τελικά, νομίζω ότι είμαι ένα κλικ πιο κοντά στο 650, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, γιατί είναι πιο πρόσφατο μοντέλο και έχει τα 10άρια, οπότε δεν θα μπλέξω με αναβαθμίσεις κτλ.

Θα το παιδέψω πάντως λίγες μέρες ακόμη στο μυαλό μου και θα προσπαθήσω να το βρω κάπου να το δω από κοντά, να δω αν είναι όντως τόσο όμορφο όσο διαβάζω παντού.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα στο 640 αποκλειστικά για την καλύτερη μπαταρία. Το θεωρώ σημαντικό αν ένα βράδυ ξεχάσω να το φορτισω να μπορώ να βγάλω κάποιες ώρες και την επόμενη μερα μέχρι να βρω φορτιστή. Γι αυτό θα το προτιμούσα απ τη σελφοκαμερα.

Επίσης ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι πρόβλημα στα WP, με τα 20 ευρώ παίρνεις μια καλή 32αρα - 64αρα κάρτα (δεν θυμαμι τιμές) και περνάς τα πάντα εκεί,εφαρμογές όλα.

Άποψη εχω μόνο από το 640 δυστυχώς, που όμως παίζει πολύ καλα.

Θεωρώ το 650 πιο όμορφο αλλά το 640 πιο λειτουργικο, οπτε 640 από μένα.

Δημοσ.

Στο 640 έχεις βάλει τα 10άρια; Γιατί γενικά, από ό,τι διάβασα, σχημάτισα την εντύπωση ότι βγάζει προβληματάκια στην αναβάθμιση. Και ότι η διαφορά στην μπαταρία μειώνεται όταν και τα δύο παίζουν με 10άρια.

Δημοσ.

Στο 640 έχω δεκάρια χωρίς προβλήματα λειτουργικού,μόνο η εφαρμογές ακόμα κάποιες όχι όλες θέλουν δουλεία αλλά φτιάχνουν.

Μπαταρία με την χρήση που κάνω εγώ μιάμιση μέρα τουλάχιστον.

Πέσαμε και στην περίπτωση τώρα κατεβαίνει καινούργια αναβάθμιση επίσημη.

Δημοσ.

Ισχύει, κάποιες εφαρμογές που έχουν βγει για 10ρια έχουν θέματα ακόμα. Δουλεύουν όμως σαφώς καλύτερα από τα 8.1.

Η μπαταρία στην αρχή είχε πρόβλημα επίσης, αλλά τώρα έχει στρώσει. Άλλωστε μη νομίζεις ότι όσα κινητά βγήκαν απευθείας με Windows 10 δεν είχαν τα προβλήματα που είχαν τα υπόλοιπα. Για το 550 χαμός γινόταν για τη μπαταρία...

Δημοσ.

Η κυριοτερη διαφορα ειναι το 4g του 650, εχει κ το 640 εκδοση lte αλλα ξεφευγει σε τιμη κ δεν αξιζει.

Δημοσ.

Η κυριοτερη διαφορα ειναι το 4g του 650, εχει κ το 640 εκδοση lte αλλα ξεφευγει σε τιμη κ δεν αξιζει.

Το 640 LTE είναι πιο φτηνό από το 650

Δημοσ.

Εχω το 640 εδω και ενα χρονο και κατι. Δε κολλαει ποτε, δε το εχω κανει φορματ ποτε. Οταν κοιταω σειρα online τρωει 6-7% μπαταρια για ενα επισοδειο 40κατι λεπτων. Δηλαδη εχει τρομερη μπαταρια. Οταν βγαινω με 10% μπαταρια και επιστρεφω πρωι ακομα δεν εχει σβησει, ειναι τοσο καλη.

Η πισω καμερα ειναι καλη, πολυ καλα βιντεο και απο φωτο μια χαρα.

Οτι και να το κανω δε κολλαει, εχω viber/skype/σειρα/youtube/φορουμ/messenger και δε μασαει.

Νομιζω για τα λεφτα που ειχα δωσει τοτε, ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσα να παρω (132 ευρω).

Ειδικα αν το εχεις στη χαμηλη φωτεινοτητα εκει να δεις ποσο κραταει η μπαταρια. Εγω το εχω στο adjust που ρυθμιζει απο μονο του αν ειναι πρωι η βραδυ..

PS: Εχω το δικαρτο εγω.

Παιχνιδια εχω δοκιμασει, αν και δεν παιζω γενικα, δεν ειχε θεμα παντως. Επισης το κινητο δε ζεσταινεται, που ειναι πολυ θετικο για εμενα.

Για το 650 δεν εχω γνωμη.

• Like 1
Δημοσ.

650.. amoled οθονη , 212 επεξεργαστής στα ίδια με τον 400αρι του 640 , 16gb αποθηευκτικού χώρου , ενώ το 640 8gb , αν και ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι και τόσο σημαντικό πράγμα στα παραθύρια , λόγω κάρτας , OS WIN 10 με όλα τα αρνητικά και θετικά , για μένα κυρίως το θέμα των apps , (να καταλάβεις για το pogemon go που παγκόσμια γίνεται Ο χαμός , ούτε που ασχολήθηκε κανείς με τα windows , και η βασικότερη διαφορά τους  η ......μπαταρία . Εκεί το 640 είναι αχτύπητο . Α, και η τιμή τους έχει μια διαφορά , έναν 50αρι νομίζω ,΄δηλ. 50% πιο φτηνό το 640 . Τα συγκρίνεις και αποφασίζεις . Αν δεν παίζεις παιχνίδια , και δεν σε τρελλαίνουν τα apps , ό,τι και να πάρεις μια χαρά είναι .

Δημοσ.

Το 'χω καθυστερήσει γιατί δεν έχω καταφέρει να το δω από κοντά το 650, σε 5-6 μαγαζιά που έχω πάει, μόνο το 640 βρίσκω.

Είναι ξεκάθαρο όμως, ό,τι και να πάρω λίγο πολύ ίδιο είναι, και η διαφορά τιμής είναι μικρή για να παίξει ρόλο, 112 ξεκινάει το 640 και 128 το 650. Οπότε θα το πάω από την εμφάνιση, από το πώς θα μου κάτσει στο χέρι και στο μάτι. Το 640 μου αρέσει, αλλά θέλω να δω και το 650.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...