Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με συγχωρεις αλλα χαζος εισαι??Εκτως του οτι και το απλο το S6 κανει πανω απο 365ευρω,αφου οπως λες και εσυ δεν το κατεχεις το αθλημα πως εκφερεις γνωμη/αποψη για το τι αξιζει και τι οχι.....

https://www.skroutz.gr/s/6261140/Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB.html

Το S6 edge ξεκιναει απο τα 415ευρω....

Ειναι δυνατον να κανεις κωλοτουμπα σε αυτα που λες σε λιγοτερο απο μια μερα?

προσεχε πρωτα απ ολλα πως μιλας. χαζος εισαι εσυ. δεν ειμαι ουτε πατερας σου ουτε γιος σου για να μιλας ετσι. και ανοιξε τα ματια σου και διαβασε σωστα. αν εγω μπορω να βρω το σ6 με 350 ειναι δικο μου θεμα. δεν ειπα οτι δεν εξιζει σαν τηλεφωνο. ειπα οτι γενικα δεν αξιζει να δινεις πανω απο 350 ευρω για κινητο. ανοιξε τα ματια σου και κλεισε το στομα σου.

Δημοσ.

Εισαι σε forum ομως και ζητας βοηθεια απο ατομα να σε βοηθησουν σε κατι επειδη οπως λες δεν γνωριζεις.Αρα αν ειναι και δεν γινεσαι συγκεκριμενος και την μια λες και και την αλλη το αλλαζεις,τοτε χανουμε τον χρονο μας οσοι ασχολουμαστε.

Για τον χαρακτηρισμο που λες ηταν ακραιος και ζητω συγνωμη αν και πιο πολυ σκοπο ειχα να τονισω την κωλοτουμπα σε αυτα που εγραψες παρα να το παω σε προσωπικο. Ουτε ομως και εσυ εχεις δικαιωμα να γραφεις οτι γραφεις παραπανω,ειδικα οταν τα πραγματα που σου αναφερω ειναι συγκεκριμενα και μαλιστα δικα σου λογια. 

Το αν εσυ κοιτας σε μεταχειρισμενα δεν ηταν κατι που επρεπε να το ανεφερες εξ αρχης?Να μυρισουμε τα νυχια μας δηλαδη οτι εσυ κοιτας σε S6 μτχ?

Εισαι σε τεχνολογικο forum και γραφεις''' έχω πολύ καιρο να ασχοληθω και δεν το κατέχω θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Θελω να πάρω το galaxy s6 αλλά δεν ξέρω ποιο''' αρα ειναι ή δεν ειναι λογικο τα ατομα που ασχολουνται να σου απαντανε οπως σου απαντανε.

Αφου δεν ξερεις οπως λες 2-3πραγματα,πως ξερεις οτι τα λεφτα που ζηταει το S6 ή το S6 edge δεν ειναι κοροιδια για αυτα που προσφερουν αλλα ειναι κοροιδια τα λεφτα του OnePlus3 που κοστιζει 400ευρω(λογω αυτου που γραφεις πιο πισω?

Και τελος επειδη εχει γινει πιπιλα αυτο το πραγμα οτι''εχω καιρο να ασχοληθω'',''δεν εχω ελευθερο χρονο'' να λοιπον με μια ερευνα των 10δευτερολεπτων στο google(γραφοντας μαλιστα Samsung galaxy S6 vs S6 edge)πως το πρωτο πραγμα που εμφανιζει καλυπτει το θεμα σου https://www.google.gr/#q=galaxy+s6+vs+s6+edge

Πολυ δυσκολο να χρησιμοποιησει καποιος το google εν ετη 2016,αλλα στους χαρακτηρισμους παραπανω πρωτοι....

θέλω το σ6 γιατί πανω απο 350€ για κινητο τηλέφωνο δεν νομιζω οτι αξίζει να δίνεις, όσα χρήματα και αν εχεις. Το πλας δεν το θέλω για το λογο οτι είναι μεγαλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Για μένα μετράει που ασχοληθηκατε με το θέμα μου..

Κοιταξα τις πρωτες 12σελιδες στις αγγελιες.1 μονο πετυχα στα 380ευρω για S6 edge plus και ολες οι αλλες παραπανω τιμη. Αρα δηλαδη αρνητικη στο S6 edge plus δεν ειναι η τιμη οπως γραφεις και εσυ αλλα μονο το μεγεθος.....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα καθησω να ασχοληθω μαζί σου.. Με κανέναν δεν είχα πρόβλημα σε αυτό το τοπικ. Μονο με σένα. Και το θέμα είναι οτι πιστεύεις πως εχεις δίκιο. Πολύ ευκολο να να βρεις στο google s6 vs s6 edge. Αλλά δεν είναι το ίδιο απο το να σου πει κάποιος που το έχει 1 μήνα για δοκιμή αλλά 1 χρονο πχ. Τελως πάντων δεν ασχολουμε με σενα άλλο γιατί μονο το χρονο μου θα χάσω. Αν κάποιος αντμιν μπορεί ας κλειδώσει το θέμα. Έγραψα εδώ για να μάθω. Όχι για να νευριαζω με τις ασιναρτησιες μερικων

Εισαι σε forum ομως και ζητας βοηθεια απο ατομα να σε βοηθησουν σε κατι επειδη οπως λες δεν γνωριζεις.Αρα αν ειναι και δεν γινεσαι συγκεκριμενος και την μια λες και και την αλλη το αλλαζεις,τοτε χανουμε τον χρονο μας οσοι ασχολουμαστε.

Για τον χαρακτηρισμο που λες ηταν ακραιος και ζητω συγνωμη αν και πιο πολυ σκοπο ειχα να τονισω την κωλοτουμπα σε αυτα που εγραψες παρα να το παω σε προσωπικο. Ουτε ομως και εσυ εχεις δικαιωμα να γραφεις οτι γραφεις παραπανω,ειδικα οταν τα πραγματα που σου αναφερω ειναι συγκεκριμενα και μαλιστα δικα σου λογια.

Το αν εσυ κοιτας σε μεταχειρισμενα δεν ηταν κατι που επρεπε να το ανεφερες εξ αρχης?Να μυρισουμε τα νυχια μας δηλαδη οτι εσυ κοιτας σε S6 μτχ?

Εισαι σε τεχνολογικο forum και γραφεις''' έχω πολύ καιρο να ασχοληθω και δεν το κατέχω θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Θελω να πάρω το galaxy s6 αλλά δεν ξέρω ποιο''' αρα ειναι ή δεν ειναι λογικο τα ατομα που ασχολουνται να σου απαντανε οπως σου απαντανε.

Αφου δεν ξερεις οπως λες 2-3πραγματα,πως ξερεις οτι τα λεφτα που ζηταει το S6 ή το S6 edge δεν ειναι κοροιδια για αυτα που προσφερουν αλλα ειναι κοροιδια τα λεφτα του OnePlus3 που κοστιζει 400ευρω(λογω αυτου που γραφεις πιο πισω?

Και τελος επειδη εχει γινει πιπιλα αυτο το πραγμα οτι''εχω καιρο να ασχοληθω'',''δεν εχω ελευθερο χρονο'' να λοιπον με μια ερευνα των 10δευτερολεπτων στο google(γραφοντας μαλιστα Samsung galaxy S6 vs S6 edge)πως το πρωτο πραγμα που εμφανιζει καλυπτει το θεμα σου https://www.google.gr/#q=galaxy+s6+vs+s6+edge

Πολυ δυσκολο να χρησιμοποιησει καποιος το google εν ετη 2016,αλλα στους χαρακτηρισμους παραπανω πρωτοι....

Κοιταξα τις πρωτες 12σελιδες στις αγγελιες.1 μονο πετυχα στα 380ευρω για S6 edge plus και ολες οι αλλες παραπανω τιμη. Αρα δηλαδη αρνητικη στο S6 edge plus δεν ειναι η τιμη οπως γραφεις και εσυ αλλα μονο το μεγεθος.....

Και ξέχασα να σου πω αν χρειαζετε το φόρουμ δικηγόρο νομιζω πως εχει. Δεν χρειαζετε εσένα. Αν κάτι δεν σου αρέσει απλα δεν απαντας ή στην καλυτερη διαβαζεις σωστα πριν απαντήσεις. Δεν είμαι κάνα 18χρονο για να μιλάς έτσι. Θα έπρεπε τουλαχιστον να ντρεπεσε που μου γραφείς ακομα
Δημοσ.

Fulgore δημιουργείς νέους εχθρούς...

Φίλε ts αν θες s6 να το πάρεις είναι καλή συσκευή απλά από αυτονομία δεν είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Φίλε ts αν θες s6 να το πάρεις είναι καλή συσκευή απλά από αυτονομία δεν είναι ότι καλύτερο.

Ένταξη φιλέ σε ευχαριστώ πολύ που μου λες την γνώμη σου. Στην ουσία αυτό χρειαζομε.
Δημοσ.

Έχεις πιάσει στα χέρια σου OnePlus 3 και Mi5;; Γιατί αυτά, έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (μέταλλο το ένα, γυαλί το άλλο). Όσο αναφορά το θέμα S6/S6 Edge, οι διαφορές τους είναι η τιμή, η μπαταρία και (προφανώς) η οθόνη. Αλλά όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν αξίζουν αυτή τη περίοδο για αγορά. Όχι γιατί κακές συσκευές, αλλά όσο να 'ναι είναι περσινές ναυαρχίδες, και πλέον με λίγη υπομονή πας σε S7 πλέον, ή χτυπάς το OnePlus 3 το οποίο είναι τούμπανο γενικώς (και μπαταρία, και οθόνη, και κάμερα, και κατασκευή και λογισμικό).

Αρχικά για τον τοπικ σταρτερ, δεν υπάρχει λογική σ6 η σ6 εντζ. Υπάρχει σ6 η σ6 εντζ πλας. Που προσφέρει μεγαλύτερο μέγεθος και φυσικά μπαταρία. Το απλό σ6 εντζ ούτε η σαμσουνγκ δεν ξέρει γιατί το έβγαλε. Για αυτό τον λόγο στην νέα φουρνιά στα σ7 το μοντέλο σ7 εντζ είναι ήδη μεγαλύτερο σε αυτονομία είναι ανάλογο δήλ με το σ6 εντζ πλας.

Πάντως είναι πολύ αξιόλογο κινητό γρήγορο και εμπιστο. Κυρίως πολύ καλύτερο αισθητικά από οποιοδήποτε κινέζικο (πιο σεξι).

Από κει και πέρα τα κινέζικα είναι όλα σε 1080 οθόνη άρα λογικό να έχουν λίγο καλύτερη μπαταρία. Επίσης σχεδόν όλα υστερούν κατά πολύ στην κάμερα συγκριτικά με τα σαμσουνγκ και λτζ. (το μόνο που πλησιάζει σε κάμερα είναι το ΟΝΕ πλας 3).

Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα κινέζικα που αναφέρετε. Καλές συσκευές αλλά δεν κάνουν την διαφορά.

Το μόνο λίγο που βγάζει χαρακτήρα είναι το ΟΝΕ πλας 3. Τούμπανο σπεκς, όπως είπα καλή κάμερα, νιαρ κλιν αντροιντ λογισμικό σαν τα σονι εμφάνιση πιο σοβαρή (φέρνει λίγο HTC)και καλή τιμή vfm. Το μόνο που προτείνω αν πας Κίνα μεριά. Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο επίσημο σαιτ δίνουν και ευρωπαϊκή εγγύηση και επιπλέον με επέκταση.

τσίμπα το oneplus 3 πραγματικά πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά η μάζεψε λίγα παραπάνω για το σ7 αυτά που έχεις επιλέξει δεν αξίζουν πλέον καλά σου λένε τα παιδιά...

Με κανενα αλλο παιδι δεν ειχες προβλημα γιατι πολυ απλα προσπερασες οτι εγραψαν αφου εσυ κοιτας μονο για S6. Επισης τι νοημα εχει να ψαχνεις γνωμες ατομων που να εχουν το κινητο τοσο καιρο(και ειδικα στο Insomnia καθως υπαρχουν αλλα forum που να ειδικευονται ας το πουμε σε κινητα τηλεφωνα....)τι νοημα εχει αφου ουτως ή αλλως μονο αυτο κοιτας?

Επισης γραφεις πιο πανω S6 ή S6 edge. Η προφανης απαντηση ειναι S6 edge αφου εχει και την κυρτη οθονη και αφου δεν υπαρχει χρηματικο προβλημα ειναι και η καλυτερη λυση. Ολα τα αλλα τα προσπερναω γιατι δεν υπαρχει νοημα για κατι παραπανω.

Δεν θυμαμαι κανενα παιδι πιο πισω να ειπε το αντιθετο για το S6 ή να εχει ειπωθει κατι αλλο εκτως απο την μπαταρια του που ειναι μικρη,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε 2015 και ο ανταγωνισμος πλεον ειναι πιο εντονος απο οτι ηταν περυσι που βγηκε το S6 αυτη ειναι η διαφορα. 

Οσο για τους εχθρους που λες ειναι απολυτως λογικο και το εχω συνηθισει οτι στον κοσμο δεν του αρεσει να του λενε τα πραγματα οπως ειναι(και ας ειναι για το καλο του),αρα δεν εχω θεμα.Ουτε η πρωτη φορα ειναι ουτε η τελευταια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...