Charis520 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Παιδιά επειδή έχω πολύ καιρο να ασχοληθω και δεν το κατέχω θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Θελω να πάρω το galaxy s6 αλλά δεν ξέρω ποιο... Το απλό ή το edge;; αν μπορειτε βοηθηστε με λίγο....
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η τσέπη σου και κατά πόσο θέλεις κυρτή οθόνη ή όχι θα το κρίνει αυτό και όχι εμείς.
Charis520 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν αφήσουμε το οικονομικό δηλαδή είναι το ίδιο; απλα θέμα γούστου;;; όλα τα αλλά είναι ίδια εκτός απο την οθόνη; μπαταρία; κατασκευστικα είναι ίδια σε αντοχή ή κάποιο είναι καλυτερο;
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τα ίδια ακριβώς είναι εγώ έχω το edge γιατί μου άρεσε καλύτερα η οθόνη του. Δε θα βρεις διαφορά μεταξύ τους εκτός από τη τιμή και τη μπαταρία.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν αξιζει δυστηχως τα χρηματα αυτα το S6 ουτε το Edge. Απο Galaxy μονο S7 και πανω αξιζει να αγορασει καποιος πλεον και στα προηγουμενα S6 αξιζει μονο το S6 edge plus.Μιλαω παντα για την σειρα S των galaxy.
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν αξιζει δυστηχως τα χρηματα αυτα το S6 ουτε το Edge. Απο Galaxy μονο S7 και πανω αξιζει να αγορασει καποιος πλεον και στα προηγουμενα S6 αξιζει μονο το S6 edge plus.Μιλαω παντα για την σειρα S των galaxy. Με αυτές τις επιλογές τι άλλο παίρνεις δηλαδή; Γιατί εγώ βάζοντας τα χαρακτηριστικά του s6 και τη τιμή του βλέπω αυτά: https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/353376_355542_516989_517785_527455_624948_627160/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%AF%CE%BF-4-6-5-3-4G-LTE-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3GB-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%82-4-4-2015-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-32GB-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-16-MPixel.html?price_min=350.0
Charis520 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ένταξη το αν αξίζει ή όχι είναι σχετικό για τον καθένα μας.... Στο edge που η οθόνη ειναι καμπυλοτη τι λέει; στην χρηση είναι εύκολη; 1
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μια χαρά είναι εμένα μου αρέσει αλλά το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό, μη το παραγγείλεις χωρίς να το έχεις δει πρώτα από κοντα. Πήγαινε σε μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων να το δεις από κοντά και μετά σκέψου αν το θέλεις ή όχι.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οχι δεν ειναι σχετικο για τον καθενα μας. 400ευρω κοστιζει το τουμπανο OnePlus3 που ειναι καλυτερο σε ολα απο το S6(specs,μπαταρια κλπ)μην τρελαθουμε κιολας. Xiaomi Mi5 επισης καλυτερο με διαφορα απο Galaxy S6. LG G5 επισης καλυτερο σε specs απο τα S6 και S6 edge. Ακομα και το Huawei p9 στα 449(σε σχεση με τα 415 του Edge)ειναι πολυ καλη επιλογη . Ασε που οποιος διαθετει 415+ευρω για το S6 edge ειναι πραγματικα κριμα να μην καθυστερησει λιγο την αγορα να μαζεψει χρηματα να παει στο S7. Προφανως και ο καθενας οτι θελει αγοραζει αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα που ειναι κοινως αποδεκτα. 1
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι για το G5 αν και κρατάω μικρό καλάθι γιατί αν εξαιρέσουμε το G2 τα υπόλοιπα προβλήματα πολλά. Για το Κινέζο δε το συζητάω καν προσωπικά δε τα συγκρίνω σε καμία περίπτωση έχω πιάσει στα χέρια μου και τα 2 το ένα είναι σα ψεύτικο και το άλλο είναι κανονικό συν ότι ζεσταίνεται σα τηλέφωνο. Για το huawei θα συμφωνούσα αλλά έχει 1080p οθόνη και δε ξέρω σε σύγκριση κάμερας τι γίνεται με το s6. Επίσης πάλι προσωπικά δε συγκρίνω τις super amoled οθόνες με κάτι άλλο για τα κινητά. Αυτά από προσωπική άποψη.
AlienTechGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι για το G5 αν και κρατάω μικρό καλάθι γιατί αν εξαιρέσουμε το G2 τα υπόλοιπα προβλήματα πολλά. Για το Κινέζο δε το συζητάω καν προσωπικά δε τα συγκρίνω σε καμία περίπτωση έχω πιάσει στα χέρια μου και τα 2 το ένα είναι σα ψεύτικο και το άλλο είναι κανονικό συν ότι ζεσταίνεται σα τηλέφωνο. Για το huawei θα συμφωνούσα αλλά έχει 1080p οθόνη και δε ξέρω σε σύγκριση κάμερας τι γίνεται με το s6. Επίσης πάλι προσωπικά δε συγκρίνω τις super amoled οθόνες με κάτι άλλο για τα κινητά. Αυτά από προσωπική άποψη.Έχεις πιάσει στα χέρια σου OnePlus 3 και Mi5;; Γιατί αυτά, έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (μέταλλο το ένα, γυαλί το άλλο). Όσο αναφορά το θέμα S6/S6 Edge, οι διαφορές τους είναι η τιμή, η μπαταρία και (προφανώς) η οθόνη. Αλλά όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν αξίζουν αυτή τη περίοδο για αγορά. Όχι γιατί είναι κακές συσκευές, αλλά όσο να 'ναι είναι περσινές ναυαρχίδες, και πλέον με λίγη υπομονή πας σε S7 πλέον, ή χτυπάς το OnePlus 3 το οποίο είναι τούμπανο γενικώς (και μπαταρία, και οθόνη, και κάμερα, και κατασκευή και λογισμικό). Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από AlienTechGR 1
costacurta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αρχικά για τον τοπικ σταρτερ, δεν υπάρχει λογική σ6 η σ6 εντζ. Υπάρχει σ6 η σ6 εντζ πλας. Που προσφέρει μεγαλύτερο μέγεθος και φυσικά μπαταρία. Το απλό σ6 εντζ ούτε η σαμσουνγκ δεν ξέρει γιατί το έβγαλε. Για αυτό τον λόγο στην νέα φουρνιά στα σ7 το μοντέλο σ7 εντζ είναι ήδη μεγαλύτερο σε αυτονομία είναι ανάλογο δήλ με το σ6 εντζ πλας. Πάντως είναι πολύ αξιόλογο κινητό γρήγορο και εμπιστο. Κυρίως πολύ καλύτερο αισθητικά από οποιοδήποτε κινέζικο (πιο σεξι). Από κει και πέρα τα κινέζικα είναι όλα σε 1080 οθόνη άρα λογικό να έχουν λίγο καλύτερη μπαταρία. Επίσης σχεδόν όλα υστερούν κατά πολύ στην κάμερα συγκριτικά με τα σαμσουνγκ και λτζ. (το μόνο που πλησιάζει σε κάμερα είναι το ΟΝΕ πλας 3). Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα κινέζικα που αναφέρετε. Καλές συσκευές αλλά δεν κάνουν την διαφορά. Το μόνο λίγο που βγάζει χαρακτήρα είναι το ΟΝΕ πλας 3. Τούμπανο σπεκς, όπως είπα καλή κάμερα, νιαρ κλιν αντροιντ λογισμικό σαν τα σονι εμφάνιση πιο σοβαρή (φέρνει λίγο HTC)και καλή τιμή vfm. Το μόνο που προτείνω αν πας Κίνα μεριά. Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο επίσημο σαιτ δίνουν και ευρωπαϊκή εγγύηση και επιπλέον με επέκταση. 1
mahone1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 τσίμπα το oneplus 3 πραγματικά πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά η μάζεψε λίγα παραπάνω για το σ7 αυτά που έχεις επιλέξει δεν αξίζουν πλέον καλά σου λένε τα παιδιά... 1
Charis520 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας απλα το ερώτημα μου δεν ηταν "ποια συσκευή να αγοράσω".... θέλω το σ6 γιατί πανω απο 350€ για κινητο τηλέφωνο δεν νομιζω οτι αξίζει να δίνεις, όσα χρήματα και αν εχεις. Το πλας δεν το θέλω για το λογο οτι είναι μεγαλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Για μένα μετράει που ασχοληθηκατε με το θέμα μου..
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας απλα το ερώτημα μου δεν ηταν "ποια συσκευή να αγοράσω".... θέλω το σ6 γιατί πανω απο 350€ για κινητο τηλέφωνο δεν νομιζω οτι αξίζει να δίνεις, όσα χρήματα και αν εχεις. Το πλας δεν το θέλω για το λογο οτι είναι μεγαλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Για μένα μετράει που ασχοληθηκατε με το θέμα μου.. Με συγχωρεις αλλα χαζος εισαι??Εκτως του οτι και το απλο το S6 κανει πανω απο 365ευρω,αφου οπως λες και εσυ δεν το κατεχεις το αθλημα πως εκφερεις γνωμη/αποψη για το τι αξιζει και τι οχι..... Παιδιά επειδή έχω πολύ καιρο να ασχοληθω και δεν το κατέχω θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Θελω να πάρω το galaxy s6 αλλά δεν ξέρω ποιο... Το απλό ή το edge;; αν μπορειτε βοηθηστε με λίγο.... https://www.skroutz.gr/s/6261140/Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB.html Το S6 edge ξεκιναει απο τα 415ευρω.... Ειναι δυνατον να κανεις κωλοτουμπα σε αυτα που λες σε λιγοτερο απο μια μερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα