Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες fast path ή  interleaved?εχω οτε και ειμαι σε χωριο στην κρητη.θα εχω καποιο οφελος σε ταχυτητα?ειμαι interleaved τωρα.

• Moderators
Δημοσ.

παιδες fast path ή  interleaved?εχω οτε και ειμαι σε χωριο στην κρητη.θα εχω καποιο οφελος σε ταχυτητα?ειμαι interleaved τωρα.

Με fast path συνηθως χανεις ταχυτητα αλλα κερδιζεις χαμηλοτερα Ping σε διαφορα Online παιχνιδια

• Like 2
Δημοσ.

το εκανα fast path.δεν ειδα διαφορα στην ταχυτητα αλλα ειδα στο Ping.απο 37 που ειχα πηγα στο 15 συμφωνα με το speedtest.

Δημοσ.

και παλι πολυ μου φαινεται το ping σου(για speedtest,οχι οτι ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα αλλα σε συγκριση με αλλους)...αλλα μαλλον οφειλεται οτι εισαι σε απομακρυσμενο μερος!

Δημοσ.

Παλια ημουν σε interleaved στο μαγαζι. Ειχα ping στο steam σε γερμανικους server γυρω στα 80ms.

Στο σπιτι τωρα ειμαι σε fast εχω περιπου 55ms.

Αλλα ναι χανεις σε ταχυτητα, γειτονας που ειναι σε Ιnterleaved κλειδωνει στα 19-20mbps και εγω με fast 16-17mbps.

• Like 1
Δημοσ.

εγω ειχα καιρο fast path στην hol. συχρονιζα στα 12κατι. το γυρισα για κατι μηνες σε interleaved.. σημερα του παιρνω τηλ να το γυρισουν ξανα. το γυρνανε και εχω σχεδον την ιδια ταχυτητα με το interleave.δεν ξερω τι παιχτηκε. και η μεγαλυτερη διαφορα στον συχρονισμο του upload.απο 750 κατι στο fast παλια 998 τωρα παλι σε fast.

• Super Moderators
Δημοσ.

και VDSL από KV για να έχει "αέρα" και για πάνω από 50mbps (μελλοντικά), όχι από A/K...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...