Arkoudiar1s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, θελω να χρησιμοποιησω την vodafone sim που εχω σε usb flashaki cosmote internet on the go αλλα οταν παει να κανει συνδεση με βγαζει μηνυμα: " Η καρτα sim δεν υποστηριζεται.Επικοινωνηστε με τον παροχο σας." Τι μπορει να γινει στην περιπτωση αυτη? Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλεψει? Ευχαριστω για τον χρονο σας
nikos903 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ποιο στικάκι έχεις; Ποιο πρόγραμμα έχεις περάσει στον υπολογιστή;
serafeim71 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλημερα παιδια,εχω & εγω 2 usb flashaki cosmote internet on the go ,τα εχω περιπου 3 χρονια,τωρα επιδει θα κατεβω στο χωριο υπαρχει δυνατότητά να τα ενεργοποιησω & να περασω την καρτα του κινητου μου sim της cosmote που εχω & να τραβαω ιντερνετ απο εκει & να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ..? τα usb flashaki cosmote ειναι : -> model MF 662 model -> MF 193A
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Και τα 2 αυτά στικάκια τα δίνει και η κοσμοτέ, άρα λογικά θα παίξουν, αν όχι κατέβασε το πρόγραμμα για κάθε στικάκι και δοκίμασε το με την κάρτα σου (απο εδώ: link). Έχω την εντύπωση οτι η κοσμοτέ έχει το ίδιο APN για καρτοκινητή και συμβόλαια άρα πρέπει να είσαι οκ, σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να περάσεις το APN με το χέρι. Όπως και να έχει δοκίμασε τώρα να πας προετοιμασμένος.
Arkoudiar1s Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 το στικακι που εχω ειναι : ZTE MF 195. Τωρα το προγραμμα ειναι το κλασσικο της cosmote internet on the go (usb stick HSPA/3G/2G). Οταν βαζω vodafone sim στο στικακι βγαζει το μηνυμα που εγραψα κ στο 1ο μου ποστ. Υπαρχει οποτε καποιος τροπος να γνει φορματ το στικακι η οτιδιποτε αλλο για να το κανω να δουλεψει?
jkoukos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Οι συνδέσεις που δίνουν οι πάροχοι είναι "παντρεμένες" με τα στικάκια και αυτό ισχύει στις περισσότερες χώρες. Ψάξε πως μπορεί να γίνει unlock το ακριβές μοντέλο που έχεις. Υπόψη ότι σε κάποια είναι εύκολο και δωρεάν, σε άλλα επί πληρωμή και υπάρχουν αρκετά στα οποία δεν γίνεται.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αν εχεις vodafone sim καρτο-ιντερνετ APN:web.session συμβολαιο internet APN:internet καρτοκινητο vodafone APN: wapkarta.vodafone.gr η internet.vodafone.gr η webonly.vodafone.gr συμβολαιο ομιλιας APN:wap.vodafone.gr
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 το στικακι που εχω ειναι : ZTE MF 195. Τωρα το προγραμμα ειναι το κλασσικο της cosmote internet on the go (usb stick HSPA/3G/2G). Οταν βαζω vodafone sim στο στικακι βγαζει το μηνυμα που εγραψα κ στο 1ο μου ποστ. Υπαρχει οποτε καποιος τροπος να γνει φορματ το στικακι η οτιδιποτε αλλο για να το κανω να δουλεψει? Όντως αυτό είναι κλειδωμένο. Μερικά δεν είχανε θέμα, απλά έβαζες το πρόγραμμα του κατασκευαστή και χειροκίνητα APN και έπαιζαν, το συγκεκριμένο δεν νομίζω. Όπως λέει και ο jkoulos απο πάνω κοιτα για unlock σε κανένα site(πχ εδώ).
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιζει οποιοδηποτε στικακι σε οποιαδηποτε sim εταιριας και για τσεκ μπορει οποιοσδηποτε να δοκιμασει με live linux cd με network applet και με την καταλληλη ρυθμιση apn σε αντιστοιχη sim παιζει κανονικα, απλα τι γινεται οι εταιριες που εχουν ενσωματωμενο το software driver στα στικακια για windows ενιοτε δεν εχουν ρυθμιση για apn οποτε φαινομενικα σου λενε οτι ειναι lock Site: κατεβασε τα driver το ενα clean για το παλιο remove software και βαλε το νεο παρακατω εξηγει για επιλογες ρυμθιση δυκτιου και sms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα