Georgegadjet13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Χαιρεται! Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα smartwatch, ωστοσο δεν γνωριζω πολυ καλα απο αυτα και ειμαι προβληματισμενος.Αναζητω ενα smartwatch οικονομικο και ελκυστικο, το οποιο ωστοσο δυναται να προσφερει πληθωρα δυνατοτητων.Δυο παντως που μου φανηκαν αρκετα καλα ειναι το alcatel one touch και το Sony smartwatch 3.Δεν γνωριζω την γνωμη σας για τα συγκεκριμενα, αλλα θα ηθελα οποιος γνωριζει και θελει να παραθεσει την αποψη του επι του θεματος.Σαφως μπορουν να προταθουν και πολλα αλλα μοντελα. Σας ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στο φόρουμ της miui, έχω δει που έχουν ανεβάσει παρουσιάσεις σε κάμποσα swartwatch, από τα ίδια τα μέλη. Εάν θέλεις ρίξε εκεί μια ματιά, μήπως βρεις κάτι που σου αρέσει, αλλά και για να δεις τι γίνεται/κάνουν.
Georgegadjet13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μπορει να βοηθησει κανεις επι του θεματος?
newsformobiles Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μπορει να βοηθησει κανεις επι του θεματος? Είδες αυτό που σου είπα!? 1
Hapatingo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Περίμενε το ticwatch 2, εγώ περιμένω την 26 Ιουλίου για να το χτυπήσω από kickstarter.
Georgegadjet13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Το ειδα και ηταν πολύ χρήσιμο Σε ευχαριστώ!
Georgegadjet13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αυτό το ticwatch 2 θα αξίζει όντως τα χρήματα του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα