Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι μας νοιάζει εμάς ποιος αντέγραψε ποιον;

Τι χάνουμε εμείς οι καταναλωτές με το να αντιγράφει μια εταιρεία κάτι καλό της άλλης;

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καλό!! Η Κάμερα είναι DSLR όπως το P9? :D :D

Δημοσ.

πιο ομορφο απο το iphone!! 

Για μενα ειναι καλο που το αντιγραφει ,γιατι ολοι αυτοι που σκανε 800-1000 ευρω για ενα iphone ζοριζονται ολο και περισσοτερο στο να δικαιολογησουν το οτι ειναι απλα εσκασαν τοσα λεφτα για επιδειξη πλουτισμου -σπαταλης.

Δημοσ.

η διπλη καμερα που χρησιμευει? 3d?

Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ, δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει!

Κατά τα άλλα συμπαθητικό τηλέφωνο, αλλά θα ήθελα να καθιερωθεί και το dual sim μαζί με το dual cam! :)

Δημοσ.

Πρώην κάτοχος P7 και πλέον P9 lite. Άψογα κινητά. Όποιος δεν έχει "καγκούρικη" λογική (α μοιάζει με το iphone γύφτος είμαι να το πάρω;...) του συνιστώ να το τιμήσει (και χρειάζεται καινούριο κινητό). Η διπλή κάμερα φαντάζομαι θα εχει τη λογική του P9, δηλαδή μία ασπρόμαυρη και μια color που σε συνδιασμό δίνουν καλύτερη αντίθεση και πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό. 

Δημοσ.

η διπλη καμερα που χρησιμευει? 3d?

Κατά τα άλλα συμπαθητικό τηλέφωνο, αλλά θα ήθελα να καθιερωθεί και το dual sim μαζί με το dual cam! :)

Για καλύτερη λεπτομέρεια, περισσότερο φως, για βάθος, και για να έχεις δυνατότητα πολλαπλών σημείων εστίασης. Και όλα αυτά γιατί δε μπορούν να βάλουν φακό φωτογραφικής ούτε μεγάλο αισθητήρα σε smartphone.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο ένα iphone.

Καλό κινητό με ωραία εμφάνιση, αλλά που πας με Android. Να 'χες Windows ή iOS να το συζηταγαμε

• Like 1
Δημοσ.

εχω βαρεθει να βλεπω σε κα8ε καινουριο κινητο που βγαινει τον καθε ελληναρα να λεει "αλλο ενα iphone" ποσο ψωνια ειστε ποσο !!!

κακοφόρμισε το αστείο. συνεχώς διαβάζουμε αυτήν την καραμέλα δυστυχώς. 

συμφωνώ. πρέπει να έχει δύο θύρες για κάρτες και όχι η μία να συνυπάρχει με την sd.

Δημοσ.

πιο ομορφο απο το iphone!! 

Για μενα ειναι καλο που το αντιγραφει ,γιατι ολοι αυτοι που σκανε 800-1000 ευρω για ενα iphone ζοριζονται ολο και περισσοτερο στο να δικαιολογησουν το οτι ειναι απλα εσκασαν τοσα λεφτα για επιδειξη πλουτισμου -σπαταλης.

You serious? Το P9 αυτή τη στιγμή κοστολογείτε στα 700€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...