selianx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Και τι μας νοιάζει εμάς ποιος αντέγραψε ποιον; Τι χάνουμε εμείς οι καταναλωτές με το να αντιγράφει μια εταιρεία κάτι καλό της άλλης; 2
lifeowner771 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Γιατί στα smartphones έχεις και πολλές επιλογές για το πώς θα είναι το σχέδιο της συσκευής.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πολύ καλό!! Η Κάμερα είναι DSLR όπως το P9? :D
el97639 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 πιο ομορφο απο το iphone!! Για μενα ειναι καλο που το αντιγραφει ,γιατι ολοι αυτοι που σκανε 800-1000 ευρω για ενα iphone ζοριζονται ολο και περισσοτερο στο να δικαιολογησουν το οτι ειναι απλα εσκασαν τοσα λεφτα για επιδειξη πλουτισμου -σπαταλης.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 η διπλη καμερα που χρησιμευει? 3d? Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ, δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει! Κατά τα άλλα συμπαθητικό τηλέφωνο, αλλά θα ήθελα να καθιερωθεί και το dual sim μαζί με το dual cam!
tollisth Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ωραία συσκευή,άλλη μια καλή παρουσίαση από την Huawei
mordred Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πρώην κάτοχος P7 και πλέον P9 lite. Άψογα κινητά. Όποιος δεν έχει "καγκούρικη" λογική (α μοιάζει με το iphone γύφτος είμαι να το πάρω;...) του συνιστώ να το τιμήσει (και χρειάζεται καινούριο κινητό). Η διπλή κάμερα φαντάζομαι θα εχει τη λογική του P9, δηλαδή μία ασπρόμαυρη και μια color που σε συνδιασμό δίνουν καλύτερη αντίθεση και πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό.
nektarios_rs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 η διπλη καμερα που χρησιμευει? 3d? Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ, δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει! Κατά τα άλλα συμπαθητικό τηλέφωνο, αλλά θα ήθελα να καθιερωθεί και το dual sim μαζί με το dual cam! Για καλύτερη λεπτομέρεια, περισσότερο φως, για βάθος, και για να έχεις δυνατότητα πολλαπλών σημείων εστίασης. Και όλα αυτά γιατί δε μπορούν να βάλουν φακό φωτογραφικής ούτε μεγάλο αισθητήρα σε smartphone. 1
Antikeas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 εδω σε τι τιμες περιπου υπολογιζουμε να ερθει?
mixalhspsomas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 εχω βαρεθει να βλεπω σε κα8ε καινουριο κινητο που βγαινει τον καθε ελληναρα να λεει "αλλο ενα iphone" ποσο ψωνια ειστε ποσο !!! 4
gnsX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Άλλο ένα iphone. Καλό κινητό με ωραία εμφάνιση, αλλά που πας με Android. Να 'χες Windows ή iOS να το συζηταγαμε 1
gdriver Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 εχω βαρεθει να βλεπω σε κα8ε καινουριο κινητο που βγαινει τον καθε ελληναρα να λεει "αλλο ενα iphone" ποσο ψωνια ειστε ποσο !!! κακοφόρμισε το αστείο. συνεχώς διαβάζουμε αυτήν την καραμέλα δυστυχώς. Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ, δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει! Κατά τα άλλα συμπαθητικό τηλέφωνο, αλλά θα ήθελα να καθιερωθεί και το dual sim μαζί με το dual cam! συμφωνώ. πρέπει να έχει δύο θύρες για κάρτες και όχι η μία να συνυπάρχει με την sd.
freegr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πολύ όμορφο το μπλέ χρωμα αλλά θυμίζει όντως μήλο...
Neg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 πιο ομορφο απο το iphone!! Για μενα ειναι καλο που το αντιγραφει ,γιατι ολοι αυτοι που σκανε 800-1000 ευρω για ενα iphone ζοριζονται ολο και περισσοτερο στο να δικαιολογησουν το οτι ειναι απλα εσκασαν τοσα λεφτα για επιδειξη πλουτισμου -σπαταλης. You serious? Το P9 αυτή τη στιγμή κοστολογείτε στα 700€
gdriver Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 700! που το είδες αυτό; εκτός αν λες τις γνωστές αλυσίδες (μκο) γιατί στο skroutz έχει 499 το dual sim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα