Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να 'μαι ο μόνος που δε θα το κατέβαζα; Παιχνίδι στο κινητό για μένα σημαίνει να την αράξω στον καναπέ ή στο κρεβάτι για λίγη ώρα να χαλαρώσω, όχι να τρέχω 2-5-10 χιλιόμετρα μεσ' την πόλη με το κινητό στο χέρι.

• Like 2
Δημοσ.

Εδω και μια δεκαετια ολος ο κοσμος ζηταει ενα οpen world pokemon game και η νιτεντο κλεινει τα αυτια της και πεφτει συνεχως.Ξαφνικα βγαζει σε αλλη πλατφορμα game με open world χαρακτηρα εστω και σε κινητο και πεφτει το ιντερνετ,οι μετοχες της αυξανονται κατακορυφα και οι severs του game πεφτουν απο την ζητηση.Μαλιστα...

• Like 3
Δημοσ.

"My college town animal shelter is letting kids walk dogs while they play Pokemon Go. I love this new world."

να μια αλλη σπουδαια ιδεα.

να παιζεις ταυτοχρονα με πραγματικα και φανταστικα ζωακια ;)

για το κρεβατι υπαρχουν αλλα παιχνιδακια που βοηθανε και την υπογεννητικοτητα :P

οχι δεν πασχουμε απο υπερπληθυσμο!

• Like 1
Δημοσ.

Μπούρδα εποχή... μπούρδες παιχνίδια... για μπούρδες gamers.

Ευτυχώς που 'μαι 46-something και πρόλαβα ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ και έπαιξα, με εθισμό... 15 ώρες τη μέρα στην οθόνη μπροστά. (Βαριέμαι να γράψω εδώ... τόμους από τίτλους παιχνιδιών)...

...Όσο για το σήμερα, σιγά μη τρέχω σαν κόπανος στη πόλη για τα Πόκεμον. Αν θέλω εθισμό, τον έχω ήδη ("πατήσει"): Hearthstone!

• Super Moderators
Δημοσ.

"My college town animal shelter is letting kids walk dogs while they play Pokemon Go. I love this new world."[/size]

να μια αλλη σπουδαια ιδεα.

να παιζεις ταυτοχρονα με πραγματικα και φανταστικα ζωακια ;)

13654190_10155002744064606_8002954008142

• Like 6
Δημοσ.

Μπούρδα εποχή... μπούρδες παιχνίδια... για μπούρδες gamers.

Ευτυχώς που 'μαι 46-something και πρόλαβα ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ και έπαιξα, με εθισμό... 15 ώρες τη μέρα στην οθόνη μπροστά. (Βαριέμαι να γράψω εδώ... τόμους από τίτλους παιχνιδιών)...

...Όσο για το σήμερα, σιγά μη τρέχω σαν κόπανος στη πόλη για τα Πόκεμον. Αν θέλω εθισμό, τον έχω ήδη ("πατήσει"): Hearthstone!

Διάβαζα με ενδιαφέρον και respect το σχόλιο σου μέχρι που έφτασα στο... Shitystone/RNGstone και ξενέρωσα!  :shock:  :eek:  :-(

Δημοσ.

η φρενίτιδα με το game συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο. 

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το game είναι απλά κόλλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...