Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Στο εργοστάσιο που εργάζομαι έχει wifi internet το οποίο είναι κλειδωμένο! Γνωρίζει κάποιος κανένα τρόπο για να βρω τον κωδικό του; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ρωτώντας τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Και για να μην νομίζεις ότι το παίζω έξυπνος, αν η ασφάλεια είναι WPA2 και δεν έχει τον αρχικό κωδικό, απλά δεν σπάει όσους οδηγούς και αν διαβάσεις στο διαδίκτυο.

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτώντας τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Και για να μην νομίζεις ότι το παίζω έξυπνος, αν η ασφάλεια είναι WPA2 και δεν έχει τον αρχικό κωδικό, απλά δεν σπάει όσους οδηγούς και αν διαβάσεις στο διαδίκτυο.

Προφανώς αν επιτρεπόταν να συνδέονται οι υπάλληλοι στο ιντερνετ δεν θα ήταν κλειδωμένο

Το θέμα είναι πως επιλεκτικά κάποιοι υπάλληλοι (όχι επιλεγμένοι όμως από υπεύθυνους η αφεντικά) το έχουν στα κινητά τους και λάπτοπ γιατί δεν δίνεται σε όλους!

Δημοσ.

skoulas, on 12 Jul 2016 - 12:07 PM, said:

Τοτε ρωτα καποιον απο αυτους που συνδεονται να σου πει τον κωδικο...

Τον κωδικό και γενικά με τα δίκτυα ασχολούνται στην εταιρία οι μηχανογράφοι! Αυτοί έχουν τους κωδικούς και τους έχουν δώσει σε κάποια πολύ δικά τους άτομα! Αν τους το ζητήσεις επειδή δεν έχουμε τόσο συχνή επαφή μαζί τους σου λένε ρώτησε πρώτα το αφεντικό και μετά! Οπότε δεν μπαίνεις καν στον κόπο!

Δημοσ.

Μην ασχολεισαι φιλε μου

Κανε τη δουλεια σου και αστους ησυχους

Αν θελανε free wifi θα το ειχανε free

Στο κατω κατω σε καφε εισαι;

Μονο κακος θα βγεις αν το σπασεις

Που δεν προκειται με τους παραδοσιακους τροπους

Δημοσ.

μου θύμισες ένα φίλο μου.

δούλευε σ ένα εργοστάσιο (τώρα έκλεισε) και ανα διαστήματα μπορούσαν να συνδεθούν στο wifi που υπήρχε.

μια το κλειδώνανε μια το αφήναν ελεύθερο, δε ξέρω τι κάνανε, ούτε αυτος ήξερε.

ε τις ημέρες που μπορούσαν να συνδεθούν καθόταν όλοι και κατεβάζαν τσόντες, παίζαν στο fb κάναν ένα σωρό μαλακίες εκτός από το να δουλεύουν.

ίσως τα στελέχη της εταιρίας διεξάγαν κάποιο πείραμα στο κατα πόσο το ιντερνετ στους χώρους εργασίας επηρεάζει την αποδοτικότητα,

εγώ σε δική μου επιχείρηση όχι απλά δε θα άφηνα ιντερνετ αλλά θα έβαζα κι αυτά τα μαραφέτια που κόβουν το σήμα κινητής να μην έχουν ούτε δεδομένα.

καλά κάνουν και δε σας το δίνουν γιατί θα κοπροσκυλιάζετε όλη μέρα.

επίσης, έλεος ρε τζαμπατζήδες. βάλτε δεδομένα, μην είστε τόσο τσιφούτηδες, μωστράρετε τελευταία κινητά και ζητιανεύετε κωδικούς  από wifi.

• Like 1
Δημοσ.

μου θύμισες ένα φίλο μου.

δούλευε σ ένα εργοστάσιο (τώρα έκλεισε) και ανα διαστήματα μπορούσαν να συνδεθούν στο wifi που υπήρχε.

μια το κλειδώνανε μια το αφήναν ελεύθερο, δε ξέρω τι κάνανε, ούτε αυτος ήξερε.

ε τις ημέρες που μπορούσαν να συνδεθούν καθόταν όλοι και κατεβάζαν τσόντες, παίζαν στο fb κάναν ένα σωρό μαλακίες εκτός από το να δουλεύουν.

ίσως τα στελέχη της εταιρίας διεξάγαν κάποιο πείραμα στο κατα πόσο το ιντερνετ στους χώρους εργασίας επηρεάζει την αποδοτικότητα,

εγώ σε δική μου επιχείρηση όχι απλά δε θα άφηνα ιντερνετ αλλά θα έβαζα κι αυτά τα μαραφέτια που κόβουν το σήμα κινητής να μην έχουν ούτε δεδομένα.

καλά κάνουν και δε σας το δίνουν γιατί θα κοπροσκυλιάζετε όλη μέρα.

επίσης, έλεος ρε τζαμπατζήδες. βάλτε δεδομένα, μην είστε τόσο τσιφούτηδες, μωστράρετε τελευταία κινητά και ζητιανεύετε κωδικούς  από wifi.

Το ίντερνετ το ήθελα για δουλειά και όχι για τσόντες όπως ο φίλος που έκλεισαν το εργοστάσιο από την πολύ δουλειά.

Επίσης πάλι καλά που δεν έχεις επιχείρηση σώθηκε κόσμος από το να σε έχει αφεντικό αλλά με αυτόν τον τρόπο που μιλάς απορώ αν έχεις και δουλειά!

Τέλος πληρώνω 50 ευρώ πάγιο το μήνα και έχω 2 gb ίντερνετ αλλά εκεί που είναι φτιαγμένο το εργοστάσιο η σούπερ COSMOTE με το ζόρι έχει σήμα κανονικό.

Μην ασχολεισαι φιλε μου

Κανε τη δουλεια σου και αστους ησυχους

Αν θελανε free wifi θα το ειχανε free

Στο κατω κατω σε καφε εισαι;

Μονο κακος θα βγεις αν το σπασεις

Που δεν προκειται με τους παραδοσιακους τροπους

Απλά έτυχε πολλές φορές να θέλω να μπω στο hotmail πιο πολύ για να επιβεβαιώσω τίποτα παραγγελίες η δουλειές και δεν μπορούσα να μπω και καθόμουν από το τηλέφωνο να δώσω διευθύνσεις και κωδικούς σε άλλο άτομο να μπει να το κάνει αυτό! Απλά παρακαλάς να σε αφήσουν να μπεις 2-3 λεπτά να κάνεις την δουλειά σου και σου λένε δεν γίνεται ενώ άλλοι σουλατσάρουν όπου θέλουν.

Να το ζητήσεις από αυτούς δεν παίζει;

GWPA Finder - Greek WPA Finder δοκίμασες ???

Όπως είπα και πάνω δύσκολα φίλε!

Τα δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...