zanman77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Οτι και να λεμε θα πουλησει σαν τρελο. Ακομα και στην ελλαδαρα με capital control και ανεργια πανω απο 30% θα το δειτε στα τραπεζια στις καφετεριες. Iphone και διακοπες και selfie. Κουνια που μας κουναγε!!!!
kirileman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κάτι μου λέει ότι δε θα πάει καλά σε πωλήσεις το συγκεκριμένο μοντέλο. Σε αντίθεση με το iPhone 8 που είμαι βέβαιος ότι θα σαρώσει.
michalis24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Όσον αφορά την πλαστικούρα των ακριβών μοντέλων Samsung που λέτε ότι πλέον δεν ισχύει.... Ακόμη και απο το tray υποδοχής κάρτας sim καταλαβαίνεις την διαφορά ποιότητας κατασκευής με ένα iPhone . Samsung πλαστικό iPhone μεταλλικό στο χρώμα του κινητού. Κατα τα αλλά το s7 edge πανέμορφο κινητό.
Adamakismika Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 H Αποκλειεται το iphone 7 να ειναι ετσι.. Την ξερετε την apple.. Πριν την παρουσιαση κανενας δεν ξερει τιποτα
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Περιμένω να βγει γιατί δε ξέρω αν θα την παλέψω με το s7 edge. Ιδανικό σενάριο να μην κοστίζει 850€ το 32αρι plus, αλλά πολύ λιγότερο. Δεν το βλέπω να γίνεται. Αν, όμως, σκάσει με μεγαλύτερη μπαταρία, ρίχνετε ματιές στις αγγελίες...
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Η σειρά "s" πότε (συνήθως) βγαίνει, παίδες; Αυτή τη φορά θα κάνω υπομονή και θα πάρω την "advanced" έκδοση των "s"... Ένα χρόνο μετά. Φθινόπωρο του 2017 δηλαδή θα βγει λογικά.
Zus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εύχομαι καλές πωλήσεις , στα ίδια λεφτά θα προτιμήσω το Huawei honor 8 ή το LG G5 και μία 50αρα ιντσών TV στίς εκπτώσεις του Αυγούστου , 1
MariosChrt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 μηπως ξερουμε εαν θα συνεχησει να εχει το προβλημα της θερμοκρασιας στο πισω μερος οπως ειχε το 6s? 1
Zus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τι θέμα θερμοκρασίας έχει το 6s? Το δικό μου 6s plus με τη μεγαλύτερη μπαταρία είναι 10 φορές δροσερότερο από το 4s που είχα.
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Η διπλή κάμερα δε μου αρέσει εμφανισιακά. Θα επέλεγα το μοντέλο με τον ένα φακό, εάν και εφόσον δίνεται επιλογή. Κι αυτό θεωρητικό είναι βέβαια, μιας και το επόμενό μου κινητό θα είναι το iPhone 8 (εκτός απροόπτου). Αργούμε ακόμα για να με απασχολεί το αν είναι όμορφο ή όχι. Γιατί και ο καπνός που βγαίνει από το τσιγάρο είναι ραδιενεργός. Επίσης και εμείς σαν όντα είμαστε ραδιενεργά. Έλα;
russianpa50 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι κάθε χρόνο το iPhone γίνεται ασχημότερο? Εμενα με έχασε μετά το 5ες ... Όχι από μέγεθος οθόνης που εξελίχθηκε ευτυχώς κάτι που δεν μου άρεσε πολύ στις 4- ιντσες που επέμενε ο τζομπς αλλα κατά τα αλλα δεν μου αρέσουν τα υλικά και ο σχεδιασμός του (κατ εμέ )και από λογισμικο κάποια πράγματα μετά το 6-7 το πολύ ,δεν με τραβάνε... εμενα και πολλους άλλους Όσο για το μέσα του και οι δυνατότητες του που ξέχασα να αναφέρω απλά έτη φωτός μπροστά... πολλά κάνει εξελίχθηκε...αλλα τι να το κάνω ; αν δεν μου αρέσουν τα υπόλοιπα ; ... Βέβαια καλο είναι για αυτήν το ότι πουλάει ακόμα όμως όχι τρελα όπως κάποτε λένε έχει όλο πτωσεις οικονομικά .... Δεν ξέρω απλα λέω μακάρι να το εκμεταλευτει αν πάει καλύτερα κ βγάλει το επόμενο νέο ντιζάιν όπως ανά 2-3 που έβγαζε παλιά ... Η να καταλήξει σε ένα καλο να λάβει υπόψιν και τους κατοχους παλιών συσκευων όχι μόνο από το 6 Δηλαδή αν είχε τα υλικά των 4-4ς και την εμφανιση του 5-5ες και τα εσωτερικά του 6-6ες πλας κλπ και το μέγεθος μεσαίο και μεγάλο οθόνης για όλα τα γούστα .... Δύσκολο είναι ; τόσοι είναι μέσα και τόσα σχεδιάζουν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα