Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τον A10 7890Κ, θα ηθελα την γνωμη σας

αυτη τη στιγμη εχω επανω

κουτι zalman z11 plus hf1

μητρικη καρτα asrock fm2a58+

CPU AMD A6 6420K

GPU radeon r7 250 1gb

RAM 8gb 1866mhz

τροφοδοτικο zalman zm60-gv 600w

Δημοσ.

θα αλλαξω GPU μεσα στους αλλους μηνες

X-fire?

Εννοεί πως επελεξες έναν επεξεργαστή που έχει δικια του καρτα γραφικων ενώ εσύ έχεις ήδη. Εσύ χρειαζεσαι κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html

• Like 2
Δημοσ.

για εμένα άλλαξε μόνο κάρτα γραφικών και μην πετάς λεφτά σε μια αποτυχημένη πλατφόρμα.

αν θες επεξεργαστή πάρε έναν Ι5 4460 με μητρική Η81 με λιγότερα από 250ευρώ συνολικά έξοδα να δεις πραγματική προκοπή και πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

πεταμένα λεφτά ,οπως μ αρέσει να λεώ σε μητρικές με apu οι pcix είναι διακοσμητικές :-ρ

Δημοσ.

για εμένα άλλαξε μόνο κάρτα γραφικών και μην πετάς λεφτά σε μια αποτυχημένη πλατφόρμα.

αν θες επεξεργαστή πάρε έναν Ι5 4460 με μητρική Η81 με λιγότερα από 250ευρώ συνολικά έξοδα να δεις πραγματική προκοπή και πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.

Δεν υπάρχει κανενας λογος να επενδύσει κάποιος σε haswell τώρα πια. Οι τιμες στους επεξεργαστές είναι ίδιες και κάποιοι skylake είναι πιο φθηνοι από τους αντίστοιχους haswell, οι μητρικές έχουν πανω κάτω ίδιες τιμές, το ίδιο και οι μνήμες ram. Καλύτερα να πάει σε έναν 6400 με μια μητρική που παίρνει ddr3 ram και να πουλήσει αυτό που έχει τωρα. 230€ θα βγει, άμα πουλήσει τον a6 και την motherboard του για κανα 50αρι (και πολυ λέω,ο a6 καινούριος κάνει 30€ και η motherboard είναι για ψωφιο socket) θα ισορροπήσει καπως το κόστος. Αν θέλει να ρίξει το κόστος πάει σε έναν i3 6100 που δεν απέχει και τόσο πολύ από τον 6400 σε επιδόσεις αλλά κοστίζει 70€ λιγότερα

• Like 2
Δημοσ.

δλδ με τον α10 7890 δεν παω πουθενα αν επιλεξω τον

AMD ATHLON X4 880K

Πάνω κάτω το ίδιο είναι όλοι τους, απλώς ο a10 έχει και ενσωματωμένη gpu, πρέπει να πας σε νέα πλατφόρμα, αυτό το socket δεν σε καλύπτει.

• Like 2
Δημοσ.

Στην ουσία με τέτοια mobo και 860k να βάλεις δουλειά δεν θα γίνει, θα φας throttling με το κουτάλι, κοινώς ο επεξεργαστής σου θα ρίχνει ρολόγια, επειδή ακριβώς η mobo είναι μάπα. Όπερ σημαίνει ότι σου είπαν τα παιδιά, πουλάς mobo-cpu-ram και πας σε ένα ωραιότατο σετάκι με i3 skylake, 8gb ddr4 και μια h110 μητρική. Αλχημείες με το υπάρχον σετ είναι ανώφελες, δηλαδή να δοκιμάσεις 860k σε τέτοια μητρική, αν πραγματικά θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου πουλάς μητρική, επεξεργαστή και μνήμες και πας σε κάτι νεότερο.

• Like 2
Δημοσ.

Στην ουσία με τέτοια mobo και 860k να βάλεις δουλειά δεν θα γίνει, θα φας throttling με το κουτάλι, κοινώς ο επεξεργαστής σου θα ρίχνει ρολόγια, επειδή ακριβώς η mobo είναι μάπα. Όπερ σημαίνει ότι σου είπαν τα παιδιά, πουλάς mobo-cpu-ram και πας σε ένα ωραιότατο σετάκι με i3 skylake, 8gb ddr4 και μια h110 μητρική. Αλχημείες με το υπάρχον σετ είναι ανώφελες, δηλαδή να δοκιμάσεις 860k σε τέτοια μητρική, αν πραγματικά θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου πουλάς μητρική, επεξεργαστή και μνήμες και πας σε κάτι νεότερο.

Χωρίς να θέλω να βγω off topic ή να σε προσβαλω αλλά σε βλέπω σε τόσα threads και μου φάνηκε περίεργο πως και δεν έχεις αναβαθμίσει το pc σου ακόμα. Έλειψη € ή σε καλύπτει και έτσι;

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να βγω off topic ή να σε προσβαλω αλλά σε βλέπω σε τόσα threads και μου φάνηκε περίεργο πως και δεν έχεις αναβαθμίσει το pc σου ακόμα. Έλειψη € ή σε καλύπτει και έτσι;

αν και επεμβαινω σε συζητηση τριτων, προφανως και τον καλυπτει...!!  

αν δεν σε καλυπτει κατι, θα βρεις λιγα €, να κανεις μια αναβαθμιση, ωστε να σε καλυψει....! 

αλλα την τελευταια 5ετια, οι αναβαθμισεις που εχουν πραγματικα κατι να προσφερουν, ειναι 2.

1 SSD, γιατι το μεγαλυτερο Bottleneck τα τελευταια χρονια ηταν οι HDD...., και

2 περισσοτερη RAM, λογω της καθιερωσης των 64bit  λειτουργικων, που εχουν τη δυνατοτητα να εκμεταλλεύονται μεγαλυτερες ποσοτητες μνημης.  

αυτα, φυσικα με την προυποθεση οτι εχεις μια καλη βαση (μητρικη-επεξεργαστη), και δεν εχεις τιποτα Celeron-Pentium 5ετιας....! με αυτα δεν πας πουθενα..!     

με εναν καλο 4πυρηνο, 5ετιας, και με τις αναβαθμισεις που προανεφερα, μπορει να λειτουργει ανετα το PC.  ναι μεν δεν ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας, αλλα δεν χρειαζονται ολοι το State Of The Art......!!!      

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ σοβαρά με pc gaming, κάνα απλό παιχνίδι παίζω να περνάει η ώρα συν browsing, για αυτό και δεν το αναβαθμίζω ακόμη το pc. Όπως είπε και ο cabdik και σωστά είπε για να μην το αναβαθμίζω σημαίνει πως με καλύπτει.

• Like 3
Δημοσ.

MechaCorn, εμεις (μιλαω για μενα, βασικα, οχι για τον MullticoreCpu.... γιατι δεν τον ξερω προσωπικα) οι λιγο μεγαλυτεροι, αφ' ενος... εχουμε ξεπερασει προ πολλου το μικροβιο των τακτικων αναβαθμισεων, κυνηγωντας και το τελευταιο FPS...., και αφ' ετερου, δεν εχουμε πλεον χρονο να παιζουμε με τις ωωωρες...!!!    

θελουμε απλα ενα πισι που να μας καλυπτει σε αυτα που κανουμε στην καθημερινοτητα μας. και το περισσοτερο που κανουμε ΠΛΕΟΝ..... (παλι για μενα μιλαω.......) ειναι το σερφαρισμα στο ιντερνετ. 

κι ας εχω ενα PC που κανει ανετα για gaming, παρ' ολα αυτα, τον περισσοτερο χρονο τον περναω στο HTPC μου..!  και εκει ακομα......, παιζω και κανα παιχνιδακι, αφου βαριεμαι να παω να ανοιξω το αλλο....!!!!! 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...