chris30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet με wi fi . Αυτό συμβένη μετά από update που έκαναν τα windows 10. Ο υπολογιστής αγοράστηκε πέρσι με windows 8 τα οποία και αναβάθμισα τότε σε 10. Δούλευε κανονικά μέχρι εχτές που έγινε αυτό το update. Γνωρίζετε κάποια λύση για το πρόβλημα ? Ευχαριστώ
chipakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχει συμβεί και σε εμένα με πρωταγωνιστή ένα εκτυπωτή που έχω και είναι λίγο παλιός. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να επιστρέψουν τα Windows στην προηγούμενη κατάσταση που λειτουργούσαν όλα καλά. Εγινε αυτό και εδώ και 8 μήνες περίπου δεν έχω κανένα πρόβλημα.
sakisvele Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχει συμβεί και σε εμένα εκανα φορματ και λυθηκε..
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet με wi fi . Αυτό συμβένη μετά από update που έκαναν τα windows 10. Ο υπολογιστής αγοράστηκε πέρσι με windows 8 τα οποία και αναβάθμισα τότε σε 10. Δούλευε κανονικά μέχρι εχτές που έγινε αυτό το update. Γνωρίζετε κάποια λύση για το πρόβλημα ? Ευχαριστώ Θέλει να κάνεις update τους drivers του wireless απότο site του κατασκευαστή του laptop, Αφού δεν έχεις ασύρματο, προσπάθησε να συνδεθείς με καλώδιο ή κατέβασε τους drivers από άλλο υπολογιστή. Εχει συμβεί και σε εμένα εκανα φορματ και λυθηκε.. Έφτανε να ανανεώσεις τους drivers του wireless. Εχει συμβεί και σε εμένα με πρωταγωνιστή ένα εκτυπωτή που έχω και είναι λίγο παλιός. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να επιστρέψουν τα Windows στην προηγούμενη κατάσταση που λειτουργούσαν όλα καλά. Εγινε αυτό και εδώ και 8 μήνες περίπου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν ο εκτυπωτής δεν υποστηρίζεται καθόλου από τα 10άρια, τον χρειάζεσαι και είναι ακριβός, τότε η επαναφορά είναι μονόδρομος. Αν όμως ο εκτυπωτής είναι κάποιος απλός Inkjet τότε ίσως είναι καλύτερα την επόμενη φορά που θα πάρεις μελανάκια, να πάρεις νέο εκτυπωτή. Μου φαίνεται περίεργο πάντως να δουλεύει στα 8άρια και να μη δουλεύει στα 10. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα