Geladi93 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομουν να αγορασω ενα κινητο, και συγκεκριμενα το samsung galaxy j7 μιας που το budget μου ειναι 220 ευρω, και μου αρεσε αρκετα (αν και γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο κινητα, απλα θελω να ειναι ομορφο εμφανισιακα και να κραταει αρκετα η μπαταρια). Το θεμα ειναι οτι στα specs του διαβασα οτι εχει android 6, κατι που δεν ειδα στα μαγαζια που το προσφερουν το skroutz (ειτε ειχε android 5.1 ειτε απλα εγραφε android OS). Μηπως ξερετε τι παιζει? Διοτι στο public επισης γραφει οτι εχει android 6 αλλα ειναι και 100 ευρω πιο ακριβο. Θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσατε να μου λυσετε την απορια! Επισης αν θελετε μπορειτε να μου προτεινετε και καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα λευτα, απλα θα προτιμουσα να ειναι μοντελο του 2015 και μετα. Ευχαριστω!
kalogero Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το είδα απο κοντά και έπαθα πλάκα με την οθόνη του Πολυ χορταστική Σε αυτά τα λεφτά δεν εχει αντίπαλο το κινητό
mahone1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 θα σου πρωτινά το p9 lite αλλα και το moto g4 plus σε αυτά τα λεφτά όσο για την απορία σου και να μην έχει την έκδοση 6 μόλις το πάρεις και το ανοίξεις θα σου έρθει ενημέρωση από μονο του μη αγχώνεσαι..
Geladi93 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν ισχυει αυτο, τοτε να το παραγγειλω κατευθειαν. Απλα πηρα πριν λιγο και ρωτησα σε 2 μαγαζια που εγραφαν οτι εχει 5.1, και μου ειπαν "εμεις δεν ξερουμε κατι παραπανω, αυτο που γραφει αυτο εχει". Οποτε θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι θα μπορει να ερθει η ενημερωση οπως λες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα