Cyberdemon87 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Οποτε τα managed τα διαχειριζεται η καθε εταιρια οπως κανουν στα shared πακετα? Υπαρχει καποιο μειονεκτημα στο να ειναι managed, γιατι μαλλον κατι τετοιο ψαχνω. EDIT: Οταν λεμε managed, εννοειται τα τεχνικα του Hosting, ετσι? Δεν θελω managed Wordpress - να μου ανανεωνουν themes, plugins, κλπ. Παντως πριν κανα μηνα που ρωτησα την TopHost αν θα δω διαφορα σε Amazon Cloud μου ειπαν το εξης: Έχουμε ήδη προβεί σε βελτιστοποίηση της σελίδα σας σε επίπεδο Server.Θεωρώ ότι το πακέτο Amazon Cloud Shared Hosting δεν θα βοηθήσει στην ταχύτητα απόκρισης της σελίδα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart82 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το managed hosting είναι το πακέτο για τον server όπου η κάθε εταιρία διαχειρίζεται τον server με upgrades στο os και τα main services. Σε γεενικές γραμμές το wordpress με πολλά Plugins θέλει καλό μηχάνημα απο οτι έχω διαβάσει, στις ημέρες μας θα μπορούσες να πάς σε server με SSD και αρκετά GB RAM για να είσαι καλυμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ωραια, αυτο ηθελα να διευκρινησουμε, οτι το managed hosting δεν εχει σχεση η δεν ερχεται πακετο με το managed Wordpress, ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Managed hosting δεν παει πακετο με το managed WordPress Hosting. Και το shared hosting managed hosting ειναι. Κανε μια εγγραφη στη siteground δίνει 1 χρόνο δωρεάν https://www.siteground.com/wordcamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Managed hosting δεν παει πακετο με το managed WordPress Hosting. Και το shared hosting managed hosting ειναι. Κανε μια εγγραφη στη siteground δίνει 1 χρόνο δωρεάν https://www.siteground.com/wordcamp Τρομερή προσφορά. Γενικά το καλύτερο είναι να χτυπάμε από την αρχή 3 χρόνια πακέτο, γιατί αν το πας με τον κάθε χρόνο χωριστά βγαίνει ακριβό το hosting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Michael Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Οι περισσότερες εταιρίες Hosting χρησιμοποιούν το CloudLinux το οποίο περιορίζει τη CPU και τη RAM που θα χρησιμοποιεί το κάθε site. Το αποτέλεσμα είναι μεν σταθερότητα αλλά αργή ταχύτητα. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις μια εταιρία που προσφέρει unlimited CPU/RAM resources. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καταρχην πρωτα απο ολα θελω να ευχαριστησω παρα πολυ τον parsifal που προσφερθηκε να με βοηθησει. Πραγματικα δεν εχω λογια, χωρις αυτον θα ψαχνομουν ακομη. Με εξυπηρετησε δανειζοντας μου χωρο σε ενα VPS του για να τεσταρουμε το site και οτι οντως φταιει το hosting και οχι τα πολλα plugins που τρεχω. Η διαφορα ηταν τεραστια. Μετα απο πολλα speedtests, ψαξιμο και μερες συνεχους πρηξιματος (σορρυ parsifal!) αποδειχθηκε πως οντως εφταιγε το hosting μου στην TopHost και πως εχουν στριμωξει τους πελατες οσο δεν παει, με το TTFB να φτανει 2500 και παραπανω καποιες φορες. Το dashboard στο backend σερνοταν, εκανε 3-4 δευτερολεπτα να παει απο το ενα tab στο αλλο, ειδικα τις ωρες αιχμης. Ετσι λοιπον η λυση ηταν να αλλαξω hosting, κατι που εκανα. Επελεξα την CretaForce αφου μου την προτεινε ο φιλος parsifal αλλα και λογω των καλων λογων εδω μεσα, και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Για απλο hosting πεταει πραγματικα, ακομη και με πολλα φορτωμενα plugins, δεν το περιμενα να πω την αληθεια. Επισης η εξυπηρετηση τους ειναι παντα αμεση (ακομη και για θεματα εκτος hosting πολλες φορες - ολους τους τα χω πρηξει!) και αυτο ειναι και ενα απο τα πιο σημαντικα χαρακτηριστικα επαγγελματισμου πιστευω. Μου πηρε καιρο μεχρι να το καταλαβω καθως σκεφτομουν πως φταινε τα plugins και οχι το hosting, πειραζοντας τα μερες και νυχτες για καιρο. Οποτε, οποιος ξεκιναει τωρα και ειναι λιγο ασχετος σαν και εμενα θα πρεπει πρωτα να ψαξει πολυ καλα που θα φιλοξενησει την ιστοσελιδα του και μετα ολα τα υπολοιπα! Αυτα προς το παρον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Επελεξα την CretaForce αφου μου την προτεινε ο φιλος parsifal αλλα και λογω των καλων λογων εδω μεσα, και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Για απλο hosting πεταει πραγματικα, ακομη και με πολλα φορτωμενα plugins, δεν το περιμενα να πω την αληθεια. Επισης η εξυπηρετηση τους ειναι παντα αμεση (ακομη και για θεματα εκτος hosting πολλες φορες - ολους τους τα χω πρηξει!) και αυτο ειναι και ενα απο τα πιο σημαντικα χαρακτηριστικα επαγγελματισμου πιστευω. Eυχαριστώ για τα καλά λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα