Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του moto g με εσωτερική μνήμη 8gb και εξωτερική 32gb.

ενώ το android ξεκίνησε με version 4 (kit kat) το αναβάθμισα σε lollipop και τώρα πια σε marshmallow με αποτέλεσμα να μην έχει χώρο για προγράμματα ή φωτογραφίες.

Με το app mgr μετέφερα κάποιες εφαρμογές στην sd κάρτα αλλά ξαναγέμισε ο αποθηκευτικός χώρος.

Επίσης ενώ το appmgr αναφέρει ότι μια εφαρμογή μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο αποθηκευτικό χώρο μέσα στο σύστημα δεν εμφανίζεται καν η επιλογή.(δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό)

Βλέπω ότι με το marshmallow μπορείς να κάνεις την SD κάρτα ως εσωτερική αλλά πρέπει να formaριστεί.

Υπάχει κάποιος τρόπος να γίνει χωρίς να χάσω τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα εκεί;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δυστυχώς πρέπει να φορμαριστει από το ίδιο το κινητό .εγώ την φορμαρα πρώτα κ μετά εγκατεστησα όλα τα προγράμματα .Δεν χρειάζεται app manager εφόσον έχεις ΜΜ μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου .τζάμπα χώρο σου πιάνει η εφαρμογή . Ο χώρος είναι αρκετός αν μεταφέρεις τις εφαρμογές που μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα ,φωτογραφίες στο google photos κτλ κτλ

Δημοσ.

Καλησπέρα, app manager είχα κατεβάσει επειδή ανέφερε ποιες εφαρμογές μπορούν να μετακινηθούν χωρίς να μπαίνω σε μία μία.

Αλλά φοβάμαι και γω ότι πρέπει να φορμαριστεί τα app δεν μου φτάνουν στην κάρτα δυστυχώς).

Μήπως υπάρχει κάνα προγραμμα για backup έστω τα προγράμματα σε pc ή σε otg?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...