Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ :)

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό

Λοιπόν θέλω να λειτουργεί μια συσκευή κάποιες συγκεκριμένες ώρες και για λόγους εξοικονόμησης ρεύματος, θα ήθελα να απενεργοποιειται αυτόματα απο τις 2 μέχρι μέχρι τις 6 την νύχτα. Για να το κανω αυτο σε περιοχή που ειναι δυνατό το wifi, θέλω smart plug? η μπορώ να πάρω κάτι παρόμοιο που θα το ρυθμίσω μια φορά και μετά τέλος.. Σκεφτόμουν τον κλασικό χρονοδιακόπτη αλλά ειναι λίγο οτι να ναι αυτά.. Και θα ήθελα να το βάλω μια φορά και να μην ξανά ασχοληθώ..

Ευχαριστω και συγνώμη αν κούρασα!

Δημοσ.

Φίλε μου βάζω χρονοδιακόπτη και δουλεύει για λίγες μέρες καλα και μετά κολλάει το ίδιο με έναν των 10€ και με έναν των 25€ που έχω..

Δημοσ.

Μηπως ειναι μεγαλο το φορτίο που βάζεις στο χρονοδιακοπτη;

κατα τα αλλα η λυση του smartplug ειναι βολική και πρακτικη, εφοσον εχεις μονιμα ιντερνετ εκει που θες να ειναι η μπριζα

Δημοσ.

Όχι το φορτίο ειναι μικρό.. Το χρησημοποιησα ακομα και με φορτιστή κινητού για να δω όντως αν φταίει αυτο και τιποτα.. Άρα με βλέπω για smart plug τελικά.. Έχετε να προτείνετε κάτι φτηνό και αξιόπιστο;

Δημοσ.

Φίλε μου μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση είναι αυτή:

http://efergy.gr/eshop/el/aytomatismoi/46-ego-smart-socket.html

την έχω εδώ και 8 μήνες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, άσε δε που είναι η μόνη με Ελληνικό μενου. Είναι λίγο ακριβή, μεν, αλλά τουλάχιστον άξιζε η αγορά της.

Δημοσ.

Πρώτη φορά από εσένα ακούω να κολλάει χρονοδιακοπτης

μου το εχει κανει και εμενα κάποτε ένας σε βαρια ομικά φορτία... Μετά πηγα πηρα εναν ραγας ΑΒΒ και εκανα τη δουλεια μου σωστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...