taslikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό Λοιπόν θέλω να λειτουργεί μια συσκευή κάποιες συγκεκριμένες ώρες και για λόγους εξοικονόμησης ρεύματος, θα ήθελα να απενεργοποιειται αυτόματα απο τις 2 μέχρι μέχρι τις 6 την νύχτα. Για να το κανω αυτο σε περιοχή που ειναι δυνατό το wifi, θέλω smart plug? η μπορώ να πάρω κάτι παρόμοιο που θα το ρυθμίσω μια φορά και μετά τέλος.. Σκεφτόμουν τον κλασικό χρονοδιακόπτη αλλά ειναι λίγο οτι να ναι αυτά.. Και θα ήθελα να το βάλω μια φορά και να μην ξανά ασχοληθώ.. Ευχαριστω και συγνώμη αν κούρασα!
taslikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Φίλε μου βάζω χρονοδιακόπτη και δουλεύει για λίγες μέρες καλα και μετά κολλάει το ίδιο με έναν των 10€ και με έναν των 25€ που έχω..
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μηπως ειναι μεγαλο το φορτίο που βάζεις στο χρονοδιακοπτη; κατα τα αλλα η λυση του smartplug ειναι βολική και πρακτικη, εφοσον εχεις μονιμα ιντερνετ εκει που θες να ειναι η μπριζα
taslikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Όχι το φορτίο ειναι μικρό.. Το χρησημοποιησα ακομα και με φορτιστή κινητού για να δω όντως αν φταίει αυτο και τιποτα.. Άρα με βλέπω για smart plug τελικά.. Έχετε να προτείνετε κάτι φτηνό και αξιόπιστο;
kamados77 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση είναι αυτή: http://efergy.gr/eshop/el/aytomatismoi/46-ego-smart-socket.html την έχω εδώ και 8 μήνες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, άσε δε που είναι η μόνη με Ελληνικό μενου. Είναι λίγο ακριβή, μεν, αλλά τουλάχιστον άξιζε η αγορά της.
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 εχω της Broadlink και ειμαι σουπερ ευχαριστημένος! Απο Banggood τις εχω παρει
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πρώτη φορά από εσένα ακούω να κολλάει χρονοδιακοπτης
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πρώτη φορά από εσένα ακούω να κολλάει χρονοδιακοπτης μου το εχει κανει και εμενα κάποτε ένας σε βαρια ομικά φορτία... Μετά πηγα πηρα εναν ραγας ΑΒΒ και εκανα τη δουλεια μου σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα