Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω βεβαια τι καλυτερες θερμοκρασιες μπορει να εχεις μετα το καλοκαιρι μιας και οσο να ναι τωρα δεν ειναι και η καλυτερη περιοδος λογω καλοκαιριου.

Μπορει να εχει και 10 βαθμους κατω,εμενα η 290 το χειμωνα με θερμοκρασια στο δωματιο περιπου στους 20 βαθμους,παιζει το πολυ 62-64.Αυτη τη στιγμη χωρις να αναψω καθολου κλιματιστικο,εχω περιπου 32 βαθμους στο δωματιο(και βλεπω οτι παει για 33).Πιστευω οτι την 75αρα την εχω στην καρτα αν βαλω να παιξω καποιο παιχνιδι(μιλαω παντα με το ιδιο fan profile).Αφου η θερμοκρασια περιβαλλοντος ειναι(μιλαω για μεσα στο δωματιο) 12-13 βαθμους πανω,αρα και στην καρτα το ιδιο θα ΄ναι.

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να εχει και 10 βαθμους κατω,εμενα η 290 το χειμωνα με θερμοκρασια στο δωματιο περιπου στους 20 βαθμους,παιζει το πολυ 62-64.Αυτη τη στιγμη χωρις να αναψω καθολου κλιματιστικο,εχω περιπου 32 βαθμους στο δωματιο(και βλεπω οτι παει για 33).Πιστευω οτι την 75αρα την εχω στην καρτα αν βαλω να παιξω καποιο παιχνιδι(μιλαω παντα με το ιδιο fan profile).Αφου η θερμοκρασια περιβαλλοντος ειναι(μιλαω για μεσα στο δωματιο) 12-13 βαθμους πανω,αρα και στην καρτα το ιδιο θα ΄ναι.

62-64 ειναι παραπανω απο μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...