di maria kun Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 το μπατζετ μου ειναι κοντα στα 450 και λιγο πανω,ψαχνω την ιδανικη επιλογη σε μια συσκευη που να συνδυαζει ταχυτητα,ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια,καμερα,αυτονομια,τεχνολογια,λιγο απολα δηλ κατεληξα στο σ6 εντζ πλας που ξεκιναει στα 460 σκρουτζ,φαινεται να τα συνδυαζει ολα τι αλλες εναλλακτικες εχω εκει κοντα?? -κανα κινεζικο??φιλος μου εχει το μειζου προ 5 και ειναι πυραυλος(φορανε ιδιο επεξεργαστη),αυτονομια τρελη αλλα η καμερα ειναι μετρια στην καλυτερη -το lg v10 δεν ξερω επισης λεει τπτ?? (η αγορα θα γινει απο ελλαδα οχι κινα,κτλ και η συσκευη θα ναι αντροιντ μονο)
dimips Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα το Huawei Nexus 6p που έχει όλα αυτά που θες με Pure android και δεν έχει θέματα στο Multitasking όπως το s6, s6 edge, s6 edge plus και ξεκινάει στα ίδια λεφτά. Το s6 edge plus μπορεί να είναι πολύ όμορφο αλλά σε επιδόσεις και αναβαθμίσεις δεν είναι όσο καλό είναι το Nexus 6p κατά τη γνώμη μου και αν πάρει τη καινούργια και πολλά υποσχόμενη έκδοση android θα τη πάρει μετά από ένα χρόνο απ τη κυκλοφορία της το λιγότερο. 1
dimips Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι και το One+ 3 πολύ καλή επιλογή και οι περισσότεροι developers στο xda έκαναν μετάβαση σε αυτό οπότε θα έχει πολύ καλή unofficial υποστήριξη
mahone1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 + 1 στο oneplus 3 ειναι τουμπανακι στα χαρακτηριστικα του ειδικα η τιμη γιαυτα που προσφερει, τωρα στην πραξη δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει..
mgee Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 one plus three! και γω το παραγγελνω σε λιγες μερες!!
di maria kun Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 το εψαξα και το νεξους 6 ηταν η επομενη μου επιλογη,αλλα με φρεναραν αρκετες αναφορας για μετρια καμερα, το one plus 3 ρε παιδια δεν υπαρχει σε ελληνικο καταστημα και οπως αναφερω στο τοπικ θελω να κανω αγορα απο ελλαδα,επιπλεον μπορει να ειναι τουμπανο σε χαρακτηριστικα αλλα αφου δεν το εχει πιασει κανεις στα χερια ακομη τι το πρετεινεται
polteris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Στις αγγελίες έχει πολύ καλές περιπτώσεις σε s7 ημερών ή και σφραγισμένα μέσα στο budget σου
Goro29 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 το εψαξα και το νεξους 6 ηταν η επομενη μου επιλογη,αλλα με φρεναραν αρκετες αναφορας για μετρια καμερα, το one plus 3 ρε παιδια δεν υπαρχει σε ελληνικο καταστημα και οπως αναφερω στο τοπικ θελω να κανω αγορα απο ελλαδα,επιπλεον μπορει να ειναι τουμπανο σε χαρακτηριστικα αλλα αφου δεν το εχει πιασει κανεις στα χερια ακομη τι το πρετεινεται Υπάρχουν χιλιάδες βιντεακια και υπάρχουν πολλοί που το έχουν πάρει
di maria kun Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 σιγουρα υπαρχουν βιντεο και review ,επιπλεον και απο οτι ειδα η επισημη σελιδα one δινει και ευρωπαικη εγγυηση αλλα οπως αναφερω ηδη στο τοπικ η αγορα θα να γινει απο ελληνικο καταστημα αρα απορριπτεται το one plus 3 απο πιθανη αγορα υγ για καποιο παρανοικο λογο στο γερμανο το s6 edge plus πωλειται ακριβοτερα απο το s7 edge,τι λογικη ειναι αυτη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα