Gruul Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Συγχαρητήρια για το άρθρο ειδικά στον επίλογο όπως προαναφέρθηκε.. Το αληθινό προβλημα βρίσκεται στην εξωφρενική τιμή των CDs και ταινιών από το σινεμά έως και το dvd μέχρι και της συνδρομητικές τηλεοράσεις-υπηρεσίες.. Πρεπει να αναθεωρήσουν αυτά τα κόστη και το προβλημα θα διορθωθεί μόνο του.. 1
michael92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 @@. Το καινούριο ποιο ειναι? Οτι βάζουνε ψηφιακες σφραγίδες και είναι πιο εύκολο να εντοπιζουν τα πειρατικα? Είναι ευκολότερο να διαβάζουν τον τίτλο του torrent. Δε καταλαβαίνω την ύπαρξη του άρθρου. Όπως και να 'χει πάντως, όποιος έχει λίγη εμπειρία, θα καταλάβει οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ. Οτι είναι online δηλαδή. Δε σε σώζει ούτε το "tor". Τεράστια προσοχή. Έχουν πιάσει κόσμο μέσω tor. Τα πάντα παρακολουθούνται αλλά για καμιά 15ετία δεν πρόκειται να έχεις αρκετά καλά analysis tools. Makes surveilance kinda moot.
dimyok Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν , λεμε τωρα , ηθελα το software μου secured θα εβαζα Denuvo v3 οχι ψηφιακες σφραγίδες και μλκιες .Που θα μοιραστει και καποια στιγμη θα σπασει , αλλα θα δωσει κατι στο δημιουργο μεχρι τοτε.
NEFTIS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τα πάντα παρακολουθούνται αλλά για καμιά 15ετία δεν πρόκειται να έχεις αρκετά καλά analysis tools. Makes surveilance kinda moot.Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τα λες και στα αγγλικά proficency και γίνανε πουρες στο μυαλό μου. Μάλλον εννοείς βάση δεδομενων με ολες τις κινήσεις του πειρατη? Η 15ετια που κολλάει? Με εισαγγελικη παρεμβαση σε "δίνει στεγνά" ο παροχος. Στο χέρι του παρόχου είναι να ξεκινήσει τον πόλεμο με τους πελάτες. Δε νομίζω να τον συμφέρει αυτή η κίνηση.
orgixmh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εντάξει δεν λέω, το ίντερνετ είναι κάτι μεγάλο και δύσκολο να αντιληφθούμε ακόμη και όσοι ασχολούμαστε μαζί του χρόνια, λογισμικά που ψάχνουν λέξεις κλειδιά υπάρχουν και θα πρέπει να υπάρχουν αλλά η ταυτότητα μας στο ίντερνετ είναι κάτι ρευστό και στην πραγματικότητα αποτελείτε από μερικά δεδομένα εκ των οποίων κάποια τα στέλνουμε οικειοθελώς, αν υποθέσουμε ότι κάνουμε μια σύνδεση από ένα καινούργιο Η/Υ που τρέχει κάποιο λειτουργικό σε virtual machine με τυχαία serial numbers, mac address και κινέζικη no-name wifi usb καρτούλα, δεν χρησιμοποιήσουμε ποτέ λογαριασμό που έχουμε χρησιμοποιήσει σε άλλο Η/Υ κάνοντας την σύνδεση από ένα τυχαίο wifi και από εκεί σε ένα free vpn που μόλις ανοίξαμε λογαριασμό τότε η ταυτότητα μας θα παραμένει κρυφή ακόμα και αν μας ψάχνει η NSA.
trelaras52 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 οσο θα υπαρχει αισχροκερδεια και υπερκοστολογηση σε software/ταινιες/games που δεν τα αξιζουν τοτε η πειρατικη γαλερα θα ειναι εκει για να δωσει τα λαφυρα στον λαο,που να χτυπατε το κεφαλι σας! 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ε βέβαια γιατί ο μ@λάλας ο κοσμάκης πρέπει να πληρώσει τα 15 εκατομμύρια αμοιβής του χ,ψ ηθοποιου. Πολύ ευχαρίστως να στηρίξω κάποιον developer(σε θέμα software game κτλ) αλλά την κάθε εγκεφαλικής παράλυση που έχει ο κάθε παραγωγός σκηνοθέτης δεν υπάρχει περίπτωση να την χρεωθω εγώ. Ας κάνουν προϊόντα που αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε και οχι να ζητάνε λεφτά για κουραδακια. 3
cobain_7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ειχαμε στα μεσα το 80 τον γελοιο χοντροκαραφλα της Greek Software με την φαεινη ιδεα να χρησιμοποιησει το Pixel και το PC Master με την διαφημιση "Αν εχεις πειρατικη δισκετα, φερε την στα γραφεια του Pixel και θα στην αντικαταστησουμε με αυθεντικη και μαλιστα με Pixelοσημο!". Και σκαγανε μυτη οι πιτσιρικαδες και τους κανανε ανακριση τυπου γκεσταπο για να ξερασουν που τις βρηκαν. Εννοειται πως δεν εδωσαν ουτε μια δισκεττα αυθεντικη, απλα κρατουσαν τα στοιχεια και καλα του πιτσιρικα ωστε οταν θα εφερνε στοκ ο καραφλας θα τους την εστελνε.. οπως ελεγε ο κουρκουλος "καποτε". Και φυσικα οι πειρατες της εποχης φυσικα και δεν εκλειψαν.. ισα ισα μεταπηδησαν με αξιωσεις στην Playstation εποχη. Τους εκλασε μια μαντρα ..... ο καραφλας, για αυτο και εξαφανιστηκε απο τον χωρο λιγο αργοτερα. Οταν μια 4μελη οικογενεια θελει ενα 60-70αρι μαζι με κατι ποπκορν για τα πιτσιρικια για να δει μια ταινια, τοτε το θεμα μπαζει απο αλλου.. δεν φταιει ο κοσμος που αναγκαζεται να βρισκει αλλες λυσεις. 8
michael92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τα λες και στα αγγλικά proficency και γίνανε πουρες στο μυαλό μου. Μάλλον εννοείς βάση δεδομενων με ολες τις κινήσεις του πειρατη? Η 15ετια που κολλάει? Με εισαγγελικη παρεμβαση σε "δίνει στεγνά" ο παροχος. Στο χέρι του παρόχου είναι να ξεκινήσει τον πόλεμο με τους πελάτες. Δε νομίζω να τον συμφέρει αυτή η κίνηση. Μιλάω γενικά για την online παρακολούθηση. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα που συγκεντρώνονται είναι τόσα πολλά και τόσο χαοτικά, που είναι αδύνατο να τα αναλύσουν χωρίς εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους. Σε 15-20 χρόνια τα ίδια δεδομένα θα μπορούν να αναλυθούν από αυτοματοποιημένους αλγόριθμους. Σήμερα αν δεν έχουν κάποιο λόγο να σε ψάξουν δεν θα σε ψάξουν, γιατί δεν έχουν αρκετούς πόρους για αυτό. Ειχαμε στα μεσα το 80 τον γελοιο χοντροκαραφλα της Greek Software με την φαεινη ιδεα να χρησιμοποιησει το Pixel και το PC Master με την διαφημιση "Αν εχεις πειρατικη δισκετα, φερε την στα γραφεια του Pixel και θα στην αντικαταστησουμε με αυθεντικη και μαλιστα με Pixelοσημο!". Και σκαγανε μυτη οι πιτσιρικαδες και τους κανανε ανακριση τυπου γκεσταπο για να ξερασουν που τις βρηκαν. I was born too late to experience this awesomeness...
Human Soul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το bollywood και οι εταιρίες της πλάκας πότε θα μου επιστρέψουν τα λεφτά μου για τα κακά προιόντα τους όμως; Δε θα ήταν καλύτερο να ζητάμε και εμείς τα λεφτά μας πίσω όταν οι ταινίες είναι μάπα ? Αυτό το θέμα τουλάχιστον έχει ψιλολυθεί στα videogames ,μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω σε steam/origin.
tarantules Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω καταλάβει οτι κάνουν το εξής απλό και πετυχημένο : Επειδή η πλειονότητα των ταινιών που βγαίνουν είναι για τα σκουπίδια , ειδικά αυτές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού , και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πουλήσουν αυτά τα σκουπίδια , με το να "προσπαθούν" να βρίσκουν τρόπους "καταπολέμης" της πειρατείας δημιουργούν εν δυνάμει υπεραξία από το πουθενά.Άλλωστε το "απαγορευμένο" είναι που πουλάει τρελά και όχι το ελεύθερο.Και μάλιστα όταν ένα προϊόν είναι όντως σκουπίδι , επιβάλεται να γίνει "απαγορευμένο" μπας και πουλήσει. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι οτι δεν πρόκειται ποτέ να καταπολεμήσουν την πειρατεία γιατί πολύ απλά ζουν από αυτή και μάλιστα αυτοί την έχουν (δόλια) εφεύρει για να "σπρώξουν" το κάκιστο προϊόν που παράγουν. 1
Conan2046 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οταν μια 4μελη οικογενεια θελει ενα 60-70αρι μαζι με κατι ποπκορν για τα πιτσιρικια για να δει μια ταινια, τοτε το θεμα μπαζει απο αλλου.. δεν φταιει ο κοσμος που αναγκαζεται να βρισκει αλλες λυσεις. Γιατί έτσι μεγάλο το ποσό; Τα μισά υπολογίζω εγώ.
cobain_7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Γιατί έτσι μεγάλο το ποσό; Τα μισά υπολογίζω εγώ. Τα μισα υπολογιζεις εσυ επειδη ειτε εχεις να πας χρονια σε σινεμα η εισαι φοιτητης και βγαζεις μισο και μπαινεις με 5 ευρω. Με 10 ευρω μεσο ορο τα εισητηρια (για ταινια καινουριας προβολης οχι κονσερβα) βγηκαμε στα 40 ευρω σου λεω εγω.. βαλε δυο κουβαδακια ποπ κορν και αναψυκτικα και πες μου πως τα βγαζεις μισα εσυ.
james01gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 αυτό που δεν καταλαβαίνουν (ή κάνουν πως δεν τον καταλαβαίνουν) είναι πως άμα κοπεί η πειρατεία θα κοπεί μεγάλο μέρος του όλου αυτού marketing. που ξεκινά από παραγωγούς, στούντιο, κανάλια, developes και καταλήγει στους ηθοποιούς, στους τραγουδιστές και στα καταστήματα. σε ότι κυκλοφορεί, μπαίνει ένα καπέλο το οποίο όσο δεν υπήρχε πειρατεία ήταν μεγάλο, τώρα έχει κοπεί. οι εταιρείες δεν καταλαβαίνουν πως πολλοί πειρατές αγοράζουν αυτά που πουλάνε οι εταιρείες έως ένα σημείο φυσικά. είναι ήδη πελάτες τους, απλά μια μεγάλη πλειοψηφία δεν μπορεί να δίνει κάθε λίγο και λιγάκι 20 ευρώ για ένα blue ray ή για ένα cd. τα οποία μετά από 2-3 χρόνια τα πουλάνε οι εταιρείες για 2 και 3 ευρώ. εκεί τρελαίνεται ο καταναλωτής. εφόσον η πειρατεία καταπολεμηθεί, θα ακριβύνουν όλα αυτά τριγύρω αλλά οι εταιρείες θα χάσουν και έσοδα. και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν καταπολεμούν την πειρατεία. εάν ήθελαν, την πειρατεία την είχαν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά προσπαθούν να την περιορίσουν έως ένα βαθμό. δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω 7 και 10 ευρώ για να δω 3d την καινούργια lara croft. γιατί ξέρω πως θα είναι μάπα και θα την δω από τον θείο. δεν θα αγοράσω ποτέ το dvd γιατί απλά δεν αξίζει σαν περιεχόμενο. εάν ο θείος δεν μου την δώσει, θα περιμένω να την δω στην τηλεόραση κάποια στιγμή ενώ θα έχει περάσει όλο αυτό. και τελικά θα βγει ζημιωμένη η εταιρεία και οι ηθοποιοί γιατί θα μπορούσαν να με έχουν πελάτη έστω και για κάποια στιγμή. ειδικά το star system δεν το συμφέρει καθόλου. όλοι στηρίζονται ότι βγάζουν λεφτά επειδή είναι γνωστοί. εφόσον όμως ο κόσμος δεν βλέπει ταινίες, θα χάσουν την αναγνωρισιμότητα και μαζί και τα έσοδα που φέρνει αυτή. είμαι σίγουρος πως οι εταιρείες είναι πολύ πιο έξυπνες από εμένα και έχουν ανθρώπους που τα μετράνε αυτά πολύ καλύτερα. και ξέρουν πως ίσως να μην αξίζει να καταπολεμήσουν την πειρατεία. γιατί και θα μπουν σε τρελά έξοδα αλλά και γιατί τα αποτελέσματα που θα έχουν δεν θα είναι αυτά που περιμένουν. 3
Timour21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Cobain_7 η λογική σου πραγματικά με προσπερνά. Γιατί δεν υπολογίζεις και το κόστος του πήγαινε-έλα στο σινεμά? - υπολόγισε κόστος ενοικίασης λιμουζίνας (με οδηγό) γιατί οι ταρίφες κλέβουν με τα ταξίμετρα-. Να πούμε κανα 100αρικάκι να είμαστε μέσα? Πάμε στα 160-170. Γιατί μένεις μόνο στα ποπ-κόρν και τα αναψυκτικά και δεν υπολογίζεις και την ταβέρνα μετά το σινεμά? Με ποπ-κορν θα την βγάλουμε όλο το βράδυ? 4μελής οικογένεια λοιπόν με 25 ευρώ το άτομο (δεν θα πάμε και στο φτηνότερο, μην πάθουμε καμια σαλμονέλα) άρα 270-280 ευρώ, για να δεις μια ταινία στο σινεμά. ΕΛΕΟΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα