Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Βρίσκομαι στο πατρικό μου για διάβασμα λόγω καλοκαιρινών διακοπών και ο μόνος ήσυχος χώρος που έχω είναι το σπίτι στο χωριό! Χρειάζομαι internet όμως στο χωριό δεν υπάρχει σήμα αλλά ούτε ρευστό (και λόγος) για εγκατάσταση σύνδεσης μέσω τηλεφώνου. 

Σκέφτηκα την επιλογή του mobile internet με κάποιο πρόγραμμα των 5GB. Όπως προείπα με τον πάροχό μου, την wind, δεν έχω σήμα εκεί (μου εμφανίζεται το HSPA παρ' όλα αυτά οι σελίδες κάνουν να φορτώσουν πάρα πολύ ώρα και θέλουν πολλαπλές δοκιμές, ούτε λόγος για apps πχ facebook, instagram κλπ). Σε επικοινωνία με την Cosmote, ο υπάλληλος είχε την καλοσύνη να μου δώσει μια κάρτα για να δοκιμάσω το σήμα εκεί. Ανοίγοντας τα δεδομένα είχα σήμα HSPA+ και σε προσπάθεια να ανοίξω σελίδα του google έπαιρνα από τον dolphin το μήνυμα πως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το άνοιγμα. Στη συνέχεια πήγα να συνδεθώ ξανά στο google και βγήκε καθαρά μήνυμα της cosmote πως δεν υπάρχει υπόλοιπο για δεδομένα. 

Το ερώτημά μου είναι, με αυτό το σήμα H+ θα έχω ταχύτητα για browsing συναφές με το διάβασμα; (stack overflow, download σε pdf και αν χρειαστεί να δω κάποιο βίντεο μικρής διάρκειας αυτά φαντάζομαι πως θα χρειαστώ πάνω κάτω.) Ρωτάω ώστε να ξέρω, μην μου πει ο υπάλληλος ότι αρκεί και τελικά περιμένω 2 ώρες για μια ιστοσελίδα. 

Επιπλέον, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο με αυτά τα δεδομένα; Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ: Ο υπάλληλος από τον γερμανό μου είπε πως μπορώ να κάνω σύνδεση mobile και στη συνέχεια μετά από 4 μήνες να το κόψω. Εγώ το χρειάζομαι για ένα μήνα πάνω κάτω αλλά δεν με απασχολεί να πληρώσω το 4αμηνο, η μόνιμη σύνδεση θα ήταν πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν είσαι φοιτητής υπάρχει και η φοιτητική προσφορά της vodafon. Δοκίμασες το σήμα της; Λένε ότι έχει καλό σήμα γενικώς.

Δημοσ.

Αν είσαι φοιτητής υπάρχει και η φοιτητική προσφορά της vodafon. Δοκίμασες το σήμα της; Λένε ότι έχει καλό σήμα γενικώς.

Πάνω σε αυτό για την cosmote, όταν τους ρώτησα για την προσφορά μου είπαν πως γίνεται σε συνδυασμό με καρτοσυμβόλαιο της εταιρίας και όχι ξέχωρα. Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο για vodafone μήπως;

Δημοσ.

Κατ εμε,παρε ενα internet on the go με καρτα απο την κοσμοτε.Πιστευω οτι θα σε καλυψει στο χωριο αλλα και γενικοτερα.Οσο για το χωριο σου και την περιοχη,δες χαρτεε καλυψης σε Cosmote/Vodafone.

Δημοσ.

Κατ εμε,παρε ενα internet on the go με καρτα απο την κοσμοτε.Πιστευω οτι θα σε καλυψει στο χωριο αλλα και γενικοτερα.Οσο για το χωριο σου και την περιοχη,δες χαρτεε καλυψης σε Cosmote/Vodafone.

Δεν βρήκα κάτι με τον όρο cosmote on the go. Κάτι παρόμοιο αναφέρεται σε 5gb με πάγιο 25 ευρώ και τηλεφωνικό αριθμό. Εγώ ψάχνω mobile internet για λάπτοπ με το φλασάκι που δίνουν, το οποίο μου πρότειναν από το Γερμανό με 20 € το μήνα.

ΥΓ. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά, αναφέρομαι σε mobile broadband internet, με usb modem!

Δημοσ.
https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/IOTG_onRequest_prs αλλιως μπορεις να πας σε καρτοκινητο οπιυ θα εχεις 1GB για 15 μερες με 10€ ανανεωση και 500MB για 30 μερες ακομα με 5€(θα μεταφερεις το 1GB μαζι με τα 500MB.Κοιταξε ομως να πας σε φρογκ γιατι εχει και μια προσφορα με 2GB Internet. http://www.vodafone.gr/portal/university-mobile-internet αυτο βρηκα απο Vodafone για φοιτητες(καλη λυση ειναι για εσενα,εφοσον σπουδαζεις).Οσο για τα φλασακια,δεν χρεθαζεται γιατι μπορεις να παρεις ενα παλιο κινητο android ή Lumia το οποιο να εχει δυνατοτητα για tethering/wifi hotspot).Οποτε θα εχεις και ασυρματη συνδεση για το κινητο.Οσο για τα 5GB αμα ανοιγεις μικρα βιντεακια και οχι πολλα θα σε φτασουν.Αλλιως παιζεις και με την Wind(αμα σερνεται το 3G,ανοιγε το φβ μεσω του 0.facebook.com και ανοιγε τις εικονες που θελεις).Η καλυτερη λυση ειναι να ανοιγεις στο κινητο δεδομενα και τα 5GB στο laptop.
Δημοσ.

Πάνω σε αυτό για την cosmote, όταν τους ρώτησα για την προσφορά μου είπαν πως γίνεται σε συνδυασμό με καρτοσυμβόλαιο της εταιρίας και όχι ξέχωρα. Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο για vodafone μήπως;

Καλησπέρα, και με την voda μάλλον το ίδιο ισχύει. Πήγαινε να ρωτήσεις καλύτερα ή πάρε τηλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...