corsar7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπερα.πηρα απο ebay μια sj400 καμερουλα.μεσα στη ασχετοσυνη μου πηρα τον κλωνο της.το θεμα μου ειναι οτι οποτε η καμερα τραβαει καποιο δυνατο φως ηλιο η τα φωτα του ενυδρειου ασπριζει η οθονη.εψαξα στο νετ βρηκα κατι βιντεακια κατεβασα νεο firmware αλλα δειχνει να μην το εγκαθιστα.εχει κανενας φιλος καποιο παρομοιο θεμα-λυση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν δεν γράφει ότι είναι κλώνος μπορείς να κάνεις dispute με το paypal. just saying. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsar7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Παιζει ρολο το ποσο καιρο πριν την αγορασα...γιατι στην αρχη και για κανα μηνα δουλευε κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μπορείς να βάλεις λινκ πια πήρες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsar7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 http://m.ebay.com/itm/141731548297?_mwBanner=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το αναφέρει ότι είναι κλώνος οπότε ήξερες τι σαβούρα αγοράζει και στην τιμή που την πήρες τι περιμένεις, δεν ξέρω αν κάπου αναφέρει τι εγγύηση δίνει που δεν νομίζω, ρώτα τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsar7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οχι δεν ηξερα το εγραψα και πιο πανω.δεν ειδα οτι εγραφε κλωνος.τωρα λυση υπαρχει;;η παω για αλλη καμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Mίλησε για εγγύηση. Μήπως είναι η αγορά λιγότερο απο 2 μήνες πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsar7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οχι δυστηχως....ειναι 3μηνο σιγουρα.δεν ειναι περιεργο που δουλευε κανονικα πριν;;;αλλαξε κατι;βλεπω οτι ολοι προσανατολιζεστε σε επιστροφη της καμερας μεσω εγγυησης κτλ..σαν να μου λετε οτι δεν υπαρχει σωτηρια;να αρχισω να ψαχνομαι για κατι αλλο;(δεκτες προτασεις φυσικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν δεν βγάλεις άκρη με εγγύηση μην ασχοληθείς πάρε άλλη εγώ περιμένω την git2 από banggood http://m.banggood.com/GitUp-Git2-2K-WiFi-Action-1440P-1_5-inches-LCD-Novatek-96660-Chipset-IMX206-16_0MP-Image-Sensor-p-1007770.html 96€ βγήκε να δούμε τι θα έρθει. Τα σχόλια είναι θετικά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsar7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχω στειλει μηνυμα και περιμενω...με το καλο να σου ερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μην περιμενεις να βρεις ευκολα συμβατο firmware με τους κλωνους... εχω και εγω μερικές και απλα τις αφηνω στη μοιρα τους μεχρι να χαλασουν απο τη χρήση σε νερά, πτησεις κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα